38

неразбиращ

преди 11 години

Всички апелират, призовават, искат, молят и приканят-да се раберат, да си свършат работата и много други клишета. А самите говорещи да стоят настрана и никой да не е отговорен. И затова всичко е едно нищо. Нищо и половина

37

Анонимен

преди 11 години

Какво друго може да каже г-н Райков . Прокуратурата към настоящиян момент отлично си върши работата по законите на страната. ДАНС бяха под шапчицата и шлиферът на знае се кой и кои.

36

КМЕТ НЕ ОТ ГЕРБ

преди 11 години

Я , ДАНС ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ БОРИСОВ ,КАТО ГО ПОПИТА ЗАЩО ЗАБРАНИ НА КМЕТОВЕТЕ СИ ,ДА СЪДЕЙСТВАТ ЗА ПРОУЧВАНЕТО СРЕЩУ ТЯХ ,КАКТО Е ПО ЗАКОН ? ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА В БАТАКА - ТОВА Е ОТГОВОРА !

35

Анонимен

преди 11 години

райков, какъв точно си ти на прокуратурата, та да й даваш нареждане да се разбира с когото и да е? И ти се водиш министър-председател? Смях...

34

зайков

преди 11 години

Райков ли е, зайков ли е, но да се стяга, че след Генчев и Методиев и туй парче е за централния софийски!!!

33

456

преди 11 години

До Анонимен 5Цацаров трябва да бъде пазен от Боковата истерия!!!Нещо не ви харесват инакомислещи хора а??Ама това не е демократично бе брат!!

32

Анонимен

преди 11 години

с тази прическа глава му се издължава и много прилича на извънземното.

31

Vox populi vox Dei

преди 11 години

Райков , *** .....За толкова кратко време стана за сран на страната !!!! Сега разбирам защо България е в задния двор на Европа ..Такива мижитурки - номенклатурчици я злепоставят само с вида си !!!! Ти к.етен , трябва да влезеш в затвора на първо място заради Либийската афера .... Мерзавец !!!!

30

Анонимен

преди 11 години

и този ще бъде разследван до дупка

29

Granatomet

преди 11 години

Данс и прокуратурата да се самосезират.....за Райков

28

ДО 29

преди 11 години

Бегай бе , ***!!! Няма как да се "фалшифицират" така ли?!?! Ха ха ха! От това на което станахме свидетели на 12 май по НАРЕДЕНО,НАГЛАСЕНО и КУПЕНО едва ли има по нагоре! Айде НЕ ми отваряй устата да ти кажа поне няколко "начина",на които и аз лично бях свидетел....! Само ще кажа,че ДАЛАВЕРИТЕ стават на всички нива... от най ниското до високите ( ЦИК,РИК,СИК,МИК,ПИК и кви ли не още там!....) Сигурно си синче на някой кандидат-депутат или негова любовница и НЕ искаш да изпускате "кьоравото",а?

27

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Този е такава долна невестулка.

26

Анонимен

преди 11 години

Всеки който е поне малко запознат с изборния процес му е ясно, че няма как да се фалшифицират изборите с фалшиви бюлетини. По-скоро с фалшиви протоколи, но и това е почти невъзможно, тъй като всеки от застъпниците на всяка партия има копие от протокола на съответната секция.

25

пилат

преди 11 години

Премиера, като Пилат Понтийски рече и отсече. Другите да се хващат за гушите

24

До 22

преди 11 години

"Добре де, прокуратурата разследва от къде са изтекли копията на документите за писмото на достойните прокурори. И никой не се и сеща да потърси как Бареков е разбрал за секретната акция на прокуратурата." Добре де, защо по-първо прокурата провери къде е брака, за който ЦИК говори и заради който Е ПОРЪЧАЛ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ, а?

23

Анонимен

преди 11 години

Янето уж и то знаело горкото отпреди 20 дена от една дама която по обясними причини искала да остане в анонимност.Изневиделица всички по поръчка проговориха а при други обстоятелства дали щяха.А Барека отпреди им се канеше че ще ги издъни яко.Въобще как да вярваш на шантажи какво е купено и какво не.

22

ВЕЛКО

преди 11 години

БРАВО РАЙКОВ, САМО ТИ ЗАПАЗИ ЧЕСТА СИ! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМА РАЗМИНАВАНЕ, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ В ПРОКУРАТУРАТА НАИСТИНА ИМА ДОСТОЙНИ ПРОКУРОРИ! НО КАКТО ИМ СЕ ЗАКАНИ ЦАЦАРОВ, МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ СКОРО НЯМА ДА ГИ ИМА!

21

минаващ

преди 11 години

"Има разминаване между институциите..." Ами хванете си пътя, г-н Райков, нямаме нужда от вас-не ви ли е ясно? От *** нямаме нужда, ясно?

20

Песимист за България

преди 11 години

Какъв ДАНС , бе?!? Каква "проКУРатура" ?!?! На място,където Мафията си има цяла Държава.... за какви "институции" изобщо ми говорите , бе ?!?! Всичко там е бъкано с "наши хора" и "поръчкови изпълнители" , които освен да козируват и да изпълняват... ако НЕ искат . разбира се, "СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО" да се "самоубият"... "починат от инфаркт"... или да изскочи изневиделица ;) някоя флашка срещу тях... МЪЛЧАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ ЧИННО! Апела ми е към сегашните ученици и абитуриенти : АКО МОЖЕТЕ СЕ МАХАЙТЕ ОТ БГ!

19

Анонимен

преди 11 години

Добре де, прокуратурата разследва от къде са изтекли копията на документите за писмото на достойните прокурори. И никой не се и сеща да потърси как Бареков е разбрал за секретната акция на прокуратурата. Не виждам друг начин освен тя сама да го е поканила да отрази събитието.