8

уууууууууу

преди 11 години

До Митко ----Знаеш ли какво ме боли за този

7

До 6

преди 11 години

Пич, нали се сещаш, че тук има и почитатели и на други отбори, не само на "великия" МанЮ. Защо трябва да му се възхищавам пък чак толкова на Фъргюсън? Затова, че е преебал не един и двама, заради своето его. Питай Бекъм или Рой Кийн. Ако поставим същото поведение в бизнес среда все едно някой гаден гъс, който мачка работниците си, защото "важното е фирмата да върви". Нали се сещаш, че такива има много? Примерно шефа на Нестле. Ама в тоя случай е гъс, а когато стане дума за Фъргюсън е велик??

6

Митко

преди 11 години

Големи сме хейтъри в България ей. Човека е постигнал толкова много и пак се намира кой да го нахрани. Голям е сър Алекс и за това основна роля изигра характера му. Ако беше някакъв спокоен и добър с всички, никога нямаше да спечели всичко това.

5

Man U7D Fan

преди 11 години

Легенда, за която ще се говори и след 100 години. Инатлив, твърд в решенията си, безкомпромисен, но с единствената цел да държи отбора си на върха. Правил е и грешки разбира се, но пък като му погледнем визитката... кои сме ние да го съдим. Достойно се отказва с титла, да си гледа старините и семейството :)

4

klaus

преди 11 години

Безспорно уникален треньор, но адски нагъл и безочлив.

3

Нели

преди 11 години

Гениален минджър, единствен. Недейте да пишете глупави и злобни коментари.

2

Анонимен

преди 11 години

Няма да го загубиш щото няма да му доживееш края ***!

1

Вили Вуцов

преди 11 години

Евала бе, червендал!