110

Анонимен

преди 11 години

Евросоциалистите да се занимават с Франция,Германия,Белгия и др.!!!

109

outsider

преди 11 години

Коментарите на представителите на европейските партии показват, че и те не струват много повече от нашите политици. Всеки защитава своите хора. Особено този от ЕНП е направо уникален: намерените бюлетини се оценявали политически. Интересно по какъв друг начин могат да се оценяват укрити бюлетини за избори. По качеството на хартията ли?

108

Анонимен

преди 11 години

Две терористични организация и още няколко лакейски формирования не спряха да *** върху имиджа на България. Хора, взривявали влакове, църкви, убивали хора без съд и присъда, сега лепят етикети. Доверие се печели трудно, сега всички българи сме дамгосани на запад заради вас *** червени ибрици!

107

До ГЕРБЕРИТЕ

преди 11 години

Аз не гласувах ,не защото не исках ,а защото при вашето управление ,ни принуждават да работим и в неделя ,сори майка но по големи *** от вас платени писачи няма ,идете като Юда да ви броят 30 те сребърника и продължавайте да пишете предателските си писания

106

BG

преди 11 години

Е, от това което чета едно ми стана ясно - "ЕВРОПЕЙСКИТЕ" ПОЛИТИЦИ СА СЪЩИТЕ МАСКАРИ И ИНТРИГАНТИ КАТО НАШИТЕ !!!

105

RAMBO

преди 11 години

ХА НА БАС ЧЕ РУМЪНЦИТЕ ВЛИЗАТ ВЪВ ШЕНГЕН А НИЕ СЛЕД 1О ГОДИНИ ВИНОВНИКА СТАНИШЕВ НО ПОНЕ СТАНАХМЕ ИЗВЕСТНИ СЛАВЕХМЕ СЕ СЪС СТОИЧКОВ СЕГА СЪС КОСТИНБРОД ЩЕ ГО ЗНАЯТ ВЕЧЕ ЕВРОПЕЙЦИТЕ.

104

Ахахах

преди 11 години

"бюлетините се разпределят между членовете и те ловко да се заменят. Има и други възможности." Демек - всички в комиссите са "ловки" фокусници!? Що не си легнеш се наспиш малце...!?

103

Анонимен

преди 11 години

Спокойствието на Бойко и сигурността в искането му за касиране ме навежда на мисълта, че не е правил някакви мръсотии с изборите и сега очаква да получи същите гласове или дори и малко отгоре, а несъгласието на бсп и дпс - точно обратното значи за мен. Вади си изводите, народе и се събуди!

102

...

преди 11 години

Един мъж си купил папагал и му вързал два конеца:син и червен.Когато някой дръпнел синия конец папагалът казвал "Здравей!" а когато някой дръпнел червения "Как си?".Веднъж поканил приятелката си (блондинка).Тя дръпнала синия конец и папагалът казал: -Здравей! После дръпнала червеният и той казал: -Как си! След това дръпнала и двата едновременно и папагалът казал: -Ша падна ***,гъско!Този папагал е като ЕК

101

писна ми вече

преди 11 години

Голяма статия...тези Свобода, Вебер и тем подобни и те като нашите-едни му виката така, други инак:))))ОООО, преди се срамувах от тяхните "велики" съвети, но вече не ми пука...все фурнаджийски лопати

100

Didi

преди 11 години

Поредната манипулация от страна на червените точно в деня за размисъл.

99

Гено 111

преди 11 години

Това епореднат фантасмагория...печата е наранен по специфичен начин.Гласоподавателя се контролира от 7 члена на СИК + десетина застъпника-Освен това се следи да не се снима в тъмната стаичка ,за да няма "Доказателство" за платен Вот.Не възможно е фалшифицирането .И се чудя защо наказателния отряд на слободнат ТВ не проследи изтичането на бюлетините и да ги докаже на местопрестъплението!Това първоИ второ бюлетината е интегрална ...висчките 36 партии са заинтересовани от победа.

98

откровен

преди 11 години

ГЕРБ имаха най- коректната предизборна агитация и Не се омърсиха с компроматна война!Костинбродската пчеличка трябва да даде най- точни данни за закононарушението ,защото в противен случай става и съучастник който осуетява разкриване на истината!И ако се докаже ,че ГЕРБ не участват в поредния золум да отговаря и за клевета!

97

Гено

преди 11 години

До anonimen 108Печата е типов - мени се само номера на секцията. Гласува се с предварително подпечатана бюлетина и се изнася истински подпечатаната. Тя е невалидна, но е само една. След това печата се наранява както оригиналния и системата тръгва - тези, които са купени гласуват с предварително подпечатаните бюлетини и изнасят оригиналната, която е с един печат и е бяла, другата линия е при броенето, бюлетините се разпределят между членовете и те ловко да се заменят. Има и други възможности.

96

бля бля

преди 11 години

къса ви е паметта хора. БСП освен да очерня лицето на България и да я ограбва друго не знае. тези бюлетини, кражби от които ни спряха фондовете, затваряне и продаване на детцки градини, заличаване на пенсионната с-***, 22 милярда за белене, заеми 500 мил. евро пак за белене. ни ги плащаме сега, договори за изкупуване на мега скъп ток и какво ли още не. Всичко в името на тези помиари. За тях няма отечество. Има само пари и власт. това е.

95

anonimen

преди 11 години

Tova namirisva na evtin trik na oponentite na Gerb i po-to4no na taka prikazlivata gospoja ot shtaba na Stanishev,koiato e podala signala i to to4no v nave4erieti na izborite.Tazi gospoja samo kato ia slushan po TV ia vijdam edin bezkrupulen zloben 4ovek.

94

anonimen

преди 11 години

A be zashto niakoi ne obiasni ,kak na praktika tezi 350 000 biuletini shte se okajat zakonni sled kato vseki koito vleze da glasuba polu4ava podpe4ataha biuletina?Ako naistina niakoi e gotvil udar,to e triabvalo v nad 10 izbiratelni sekcii predvaritelno da se podpe4atat biuletinite i posle se postaviat po niakakv na4in v izbiratelhata urna ili v 4uvala.A kak shte stane s protokolite na koito triabva da se opishat i tezi biuletini?Ve4e znaeme,4e protokolite sa pe4atani v druga pe4atnica.

93

Анонимен

преди 11 години

Представете си що за наглост, цяла България предварително очакваше фалшификации и въпреки всичко партийните кратуни не изневериха на себе си.

92

Gosh

преди 11 години

На тоя комунистически социалистически *** му кажете че не ГЕРБ организираха изборите, а служебното правителство.. Или той слуша другаря Станишев какво му казва.. .аман от дебилни червенобузци

91

ДО 104

преди 11 години

И картите за банкочатите са с чипове кодове и тем подобни но се намира начин как да изтеглиш парите на притежателя им.