38

само така

преди 11 години

затваряй цяла турция в ес са спирани навсякъде и гърците да ги затворят на Александропули а курдите долу под анкара

37

Анонимен

преди 11 години

Много си наивен.Едно време така са казвали хората във византийската империя че Българите ще изчезнат,после така са казвали хората от османската империя но и двете са изчезнали а България и Българите ги има.Така и хората от Съвецкия съюз са си мислели и ни направиха дунавската си губерния но и те изчезнаха.

36

АгАТА

преди 11 години

много си наивен . след 15-20 години нямя да има ***. *** и Турците вече са половина българия.

35

Анонимен

преди 11 години

Точно със Грузинци съм говорил.ХАХАХА Я ги попитай сам какво мислят за вас.А за останалите държави знаем но най вече Кипър,Армения и Гърция а ако продължавате да пишете така скоро и България изобщно не харесват и то меко казано.нали знаеш че през последното столетие все има коалиции и все са против Турция.Скоро след 15/20 години може да се появи поредната особенно ако продължавате да ядосвате Израел.

34

АгАТА

преди 11 години

с Грузия от години без паспортэ Сирия е ваш приятел терорист пък 250 000 сирийци от години ги храни турция сигорно не знаеш за това ***. Гърция дали обича питай гръкините.

33

Анонимен

преди 11 години

Ей смешни ***.Кой заплашвате със смачкване.Ако си искаме ще си стачкуваме в България ние сме свободна страна.А вие не заплашвайте със смачкване че нито една съседна дървава не ви харесава.Армения,Гърция,Кипър,Грузия или пък Сирия са готови веднага да ви смачкат.Да не говорим за вашите си кюрди.По кротко със думите защото ще дойде видов ден,а той е идвал многократно за вас.

32

АгАТА

преди 11 години

колиби има в цял сваят по % в бг населението 50 % живеее колибовидни апартаменти входовете туалетна останалите в колиби. в ТР колжбжте не превишават 10 %.

31

Мангал

преди 11 години

аре стига сте обиждали скоро няма да има булгария ще преименуваме на Мангалия и вие смесените булгари ще ни слугувате

30

Анонимен

преди 11 години

До АгАТАКакво ви е богатото бре,още живеете в колиби отвъд Босфора ?

29

АгАТА

преди 11 години

Умния българин мизерува, тъпия турчин богат :))) нещо няма логика

28

Transporter

преди 11 години

Ако България затвори Турката граница още 15 % в БГ ще мизеруват. На БГ Тирция е най изгодната държава с която сътрудничи. Всички неграмотни пред компютри не знаят кво пишат, тъпия национализм не им дава да мислят здравословно. 35 % от Турските Тирове преминават чрез БГ. От ТР към Европа има Фериботи ако Бг продолжава да създава проблеми Турция има възможност да увеличи количеството на фериботи пък БГ е принуден да каже на ТР евалла.

27

Transporter

преди 11 години

98 % от които пишат тука изобщо нищо не знаят. Всяка година в всички страни в зависимост от модела на ТИРовете се раздават Разрешителни за две и трети страни освен това се отпускат CEMPT ове с които могат да товарят без разрешения в разни страни. Между БГ и ТР имат взаимоизгоден договор обаче кат свършат разрешителните българите злоупотребяват. Без разрешителни с рушвета продолжават да товарят. Българските власти пък изобщо не пускат турските ТИРове без разрешителни чрез БГ

26

!!!!!

преди 11 години

Тази граница трябва да я затвориме и минираме - анадолците да не стъпват тук !!!

25

Станчо

преди 11 години

Нека бат бойко се обади на авера си Ердоган,да удари едно рамо на бизнеса ,нали вече е поне депутат а едно от предизборните обещания беше подобряване на условията за бизнес , или беш сега е много зает ,ама като се освободи щъ са обади където и на когото трябва !!!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Никакви отстъпки от исканията на превозвачите. *** ще склонят на всичко, защото друга алтернатива на пътя за Европа нямат !

23

Къде е Боко?

преди 11 години

Бок *** и Ердоган няма ли пак да се нацелуват и прегръщат, май са от едно племе ме се струва, ама то не е българското.

22

Анонимен

преди 11 години

Сега чакат Бойко да даде клетва като премиер и веднага ще се усмихнат и ще кажат пак че сме аркадаши.Всичко е игра ,правете си изводите...

21

Анонимен

преди 11 години

Ама ако не искат да търгуват с нас турците да ни заобикалят и толкова!Нека затвори държавата границата,да нареди танковете колкото са останали и готово.

20

Human

преди 11 години

Към #20, Невеж човек! Турция се възползва от това, че нямаме правителство реално, и си гледат икономическите интереси. Кой ще им попречи от Бг, онзи който едвам го дочакваме да си подреди мислете и да се изкаже, Райков! Кой! Онази недодялана жена назначена за полицейски шеф! Кой е този! Когато видиш врага си клекнал, тогава се напада с най - голяма сила, Закона на джунглата! Ердоган си защитава интересите на държавата, ние като не знаем как, ще е така!

19

Анонимен

преди 11 години

toz saait balgarski li e?