33

Нико

преди 11 години

Тоя дрогиран наркоман нещо е огладнял и пак се навърта да лепне някое меко кресло. Какъв икономист е това друсано плямпало....какво ми го пробутвате и вие.. Нищо чудно да се продаде на ДПС. ***,

32

Анонимен

преди 11 години

яяяя пътуване във времето или...... пак тройна коалиция..... някой да открие ПОНЕ три разлики

31

БАЧКАТОР

преди 11 години

Хех колко са заделили от държавната субсидия ДПС да нахранят Каролев да ги рекламира. *** не знаят че Каролев е противна муцуна за средностатистическия българин. Правят си антиреклама с това същество.

30

Анонимен

преди 11 години

Чудя се на медиите, от къде на къде решават да канят в студията си едни и същи лица, ДОКАЗАНО ОТХВЪРЛЕНИ от обществото като есперти? Цял ден айляк форумците им обсъждат хитрините по сайтовете. Какви идеи е реализирал успешно този, които да са допринесли за подобряване на живота на когото и да е по света, та да го разглеждаме и обсъждаме? А в студията са и Янета, Атанасовци, Ангеловци, Спасовци и други същества, незабележими за света корифеи в неизвестни и на тях области.

29

Анонимен

преди 11 години

Програмата на ДПС е най-секретния документ. Направих опит да го открия в мрежата,Познайте резултата. Но Каролев е информиран.

28

BornFromAgner

преди 11 години

Усещате ли настъпването на гражданската война,ще горят колове,нещо което трябваше да се случи отдавна,60 % вот от чужбина за ДПС,къде са 4 милиона българи който избягаха като мишки,и оставиха всичко което имаха преди за да се здобият с какво,със статут на бежанци и навлеци,и биха направили същото с всяка държава в която отидат и тя стане на същото дередже като нашата,кога от се превърнахме от ``Страшните Българи`` в ленивци,мишки и ***!!!

27

Human

преди 11 години

Когато Каролев казва, че небето е синьо, трябва да се погледне, защото народа знае как ДПС И БСП му платиха едни 300хил за да унищожи една тютюнева фабрика. А ДПС е единствената партия която в програмата си не е дала нито един конкретен факт, обещание което ще реализират ако вземат властта, това е факт. Няма нито една цифра, която да е посочена като цел. Само имагинерни думи, че ще се грижат за етническия мир, за равенство и т.н сюреалистични неща. Каролев, ***, народа те знаем вече...

26

Анонимен

преди 11 години

Каролев, нали ти беше икономически съветник на царя, резултата е НДСВ в небитието, не искаме ДОНОСНИЦИ да говоря за икономика, а за това какви /СВЕДЕНИЯ/ си писал до Митко гестапото.

25

Анонимен

преди 11 години

Да правим все по-тежък кръста на Цацаров", коментира "Труд". а защо не направихте по тежък кръста на вашето *** Велчев.

24

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 25А кой е икономиста на Атака, че да го предложим на американците и те имат нужда от чудо.

23

тцтцт

преди 11 години

абе защо сте толкоз *** вее,вие нормалнилисте направо говоряте без да мисляте,подкрепяте без да мисляте,мислете малко беее хорааа бре толкоз *** народ няма никаде,дето живеят само със старо мислене,тази програма на Сидеров на *** човек е най добрата,а за умния дето мисля със мозъка си а не със оная работа и е прав абсолутно не възможната програма,тоз човек ако изпълни тази програма от до,край с БГ.Още много хора ще се запалят

22

НСС

преди 11 години

Нито една банкерска тиква до сега не е обвинена заради кризата, която създадоха те!... Все икономисти, все знаещи, а положението все повече се скапва..Отново питам (за да не се забравя) нека някой банкер или икономист да обясни, банката като даде заем 100лв и после получи 18% лихва, в кой момент тя добавя активи в трезора за тези 'новопроизведени' 18лв? Ако не ги прибавя веднага, значи всеки ден тя девалвира и съсипва икономиката - безнаказано!Искам банкер на кладата!

21

Васо

преди 11 години

Погледнете им речника на служебен Премиер и Президент. Стане ли нещо критично се почва "да не хвърлим сянка", "граждански мир", "етнически мир", "европейски ценности". Каква сянка бре. Ние докато се пазим от сянка потънахме в мрак.

20

дедо Йов

преди 11 години

Протести при всеки опит БСП и ДПС да заграбят властта !!! Жалко че гражданските форми се разединиха жадни за печалби и рейтинг, трябват ни истински способни и доказани хора тук в България а не в САЩ и др съмнителни дестинации - Валери Петров ПРЕЗИДЕНТ!!!

19

Васо.

преди 11 години

"Икономическата програма на "Атака" обаче е неописуема, тя не е близка до нито една от другите икономически програми". Напротив, много точно е написана, но е неприемлива за всички останали. Поставя нещата на мястото им, но обърква сметките на много айдуци, вътрешни и външни. Затова се търси вариант измекярски. Но той ще е неработещ и ще продължи агонията. Ще е нещо като "нежната революция" на един дървен философ, дето видяхме до къде ни докара. Посредственост и липса на радикални реформи.

18

НСС

преди 11 години

Понеже помним..Думите на Каролев и оня мазник Хърсев, пет пари не струват. През изминалите годин ясно се видя, тяхното компетентно и понякога силно причудливо (угодническо) мнение.Отново ни баламосват с общи приказки. Никой не отваря дума за най-голямите проблеми заради които се случиха протестите и свалиха

17

петьо лимонадата

преди 11 години

В интервю за "24 часа" той посочва, че един добър вариант за България е правителство, което изпълнява икономическата програма на ДПСТака е , като наляха пари в протести, подслушвания, като назначиха свой калинки при Б.Б. сега им се полага да управляват реално, стига с тва сиво управление, да идва и БСП - то че на руснаците им писна да чакат да се започва АЕЦа и скоро ще има наказани за получените тлъсти комисионни!!!

16

Анонимен

преди 11 години

В ДПС са и най-умните политици. Калинки малинки няма.

15

Анонимен

преди 11 години

Естествено бе Каролев, спомени от тройната коалиция.И за теб ще има сега нещичко.

14

Алов

преди 11 години

Нищо чудно и на Каролев един ден да му повдигнат перчема с Макаров като на Луканов...