258

Алексов

преди 11 години

Г-н Стоян Александров да не забравя,че БСП го закопа като кандидат-кмет на София,въпреки,че беше тяхна номинация. Не ти трябва тази работа,Стояне!

257

Анонимен

преди 11 години

няма ни един експерт.всички са партийци.баси наглоста.

256

Миро

преди 11 години

Сидеров ти си поп Кръстъо, политически труп. Жалко, че толкова хора останаха разочаровани от теб. Да ти е честита новата коалиция с ДПС и комунистите. Цял живот си бил предател, и такъв си остана докрай.

255

гоце

преди 11 години

Сметки без кръчмаря!!! Няма как да стане!!! Наздраве!!!

254

Н.Йорданов

преди 11 години

Както партизан за бой се стягамоля никой да не се засягя.В името на хляба и животаще подтисна в мене патриота.

253

Анонимен

преди 11 години

ЧЕРВЕНИ И КРАДЛИВИ ***!

252

Анонимен

преди 11 години

ТО СЕ ЗНАЕШЕ ЗА ДРУГАРКАТА КУКУ-ПРЪМОВА/дс,цк на бкп

251

Анонимен

преди 11 години

Бързата ***,просо сънува ---Чакайте бе г-н Орешарски още не сте получили мандат --Такова бързане не е на добре.

250

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Как ще се ревизират договорите за ток , вода топлоцентрали и т.н. и т.н. , като тези , които ги подписваха , пак се канят да ни управляват Добре го изиграха - сега гледаме поредната сапунка

249

експерт

преди 11 години

Единственото което ГЕРБ могат да предложат на новото правителство е Томислав Дончев! Най работещият и компетентен министър, който вероятно ще приемат всички политически сили . Редно е поне това министерство да продължи започнатото, а така и Борисов ще има достоен представител в новия кабинет.

248

ASEN

преди 11 години

OLELE MALE YAVOR GECHEV MINISTAR ABE SMESHNICI KOI PAK SHTE GO PRIEME TOZI SMESHNIK NA SERIOZNO E.ASI DARJAVATA

247

Анонимен

преди 11 години

A Станишката се е навел, разтворилбузи и мънка "Бойко, не целия, не целия!"

246

Анонимен

преди 11 години

Алекси не Мичо а Мирчо Спасов.

245

АЛЕКСИ

преди 11 години

ЗА МВР САМО МИНЧО СПАСОВ ЗА МИНИСТЪР.

244

тотото

преди 11 години

зА МВР МИХАИЛ МИКОВ НЕ Е СВАЛИЛ РУМЕН ПЕТКОВ, А МИНЧО СПАСОВ ГО СВАЛИ. ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ МОЛЯ ТОВА. КАЧЕСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК Е ГОСПОДИН СПАСОВ. СТАНИШЕВ АКО УМЕЕ ДА ЗАБЕЛЕЖИ ТОВА НЯМА ДА Е ЗЛЕ ЗА КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ. ДА НЕ Е КОН С КАПАЦИ.

243

Анонимен

преди 11 години

До Ели - незнам дали си проумяла какво е социализъм или какво е реалност. Искаш да вървиш напред с хора, които не са ти нито на образование, манталитет и възпитание... Те не те ли плашат, когато те лишават от работа, не те ли задушават с елементарното си грандоманство? Гледай повече телевизия - ББ те гледа отвисоко и се чуди защо все още не ти е забил шамар, защото му задаваш неудобни въпроси. И местните от ПП ГЕРБ - щанд за обувки, след това фирма и накрая децата му дарили 1,5 милиона лева...

242

Ели

преди 11 години

До Вр Изкрещи го по-силно. Дано има все още нормални хора които да проумеят, че достатъчно време се връщаме назад. Никога повече социализъм. Омръзна ми да гледам наглите им моцуни в парламента. Всички те са готови и с дявола да са в коалиция само и само да са в парламента.

241

Анонимен

преди 11 години

Отчаян народ ... живеете добре с мутрите на ГЕРБ ... не съм гласувал за тях, но заради такива като ВАС ще се наложи да търпя ... колкото и малко да е. За ВАС е важно да коментирате зле настроени всички (без значение кои), да протестирате - без да знаете какво точно искате - промяна. Това ли е желаната промяна, която искахте...ГЕРБ...

240

БАРОЗУ

преди 11 години

ЕКСПЕРТЕН КАБИНЕТ ОТ КРАДЦИ , СЪЩИТЕ , КОИТО ОКРАДОХА ЕВРОФОНДОВЕТЕ И БРЮКСЕЛ ИМ СПРЯ ФИНАНСИРАНЕТО ... ИСКАТ ДА ЛАПНАТ , НАБЪРЗО И ДОГОВОРЕНИТЕ ОТ ББ 15 МЛРД ЕВРО ... ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ БКП / БСП ... НЯМА ДА СТАНЕ ...

239

Eлена

преди 11 години

Те "експертите" все от БСП.Трева пасат 60+.Орешарски определи се от кои си:СДС;БСП;Седянкаджия.Вмирисахте се покрай това ДПС,чак воните,затова не ви изкат.Но без ДПС нищо не сте, като партия.