361

oho boho

преди 11 години

Абе тук само платени *** на БСП ли пишат ? ... Аман от разбирачи и плювалници. Никой не може да свърже и до днес тия бюлетини с Герб, но пък *** които изсраха БСП с тия компромати имаха резултат. Българчето е тъпо и простичко, връзва се на евтини компроматчета... гласува за изедниците и после реве че държавата се разпада... Успех българино, нищо добро не те чака с Орешарски и компания които тази сутрин заяви че вдига доходите от фискалния резерв !!! ... Така се прави ;-)

360

Анонимен

преди 11 години

Голямо писане е паднало на Мутрата,а колко има още да пише-ум ще му зайде!

359

Кратун

преди 11 години

Не мога да разбера защо реве Борисов, че не го оставиха да си довърши далаверата докрай? Тези бюлетини да не би да са отпечатани без да исакат? "Опс, извинете, изтървахме бройката..."Нали спечели изборите и си победител! Давай напред!

358

Анонимен

преди 11 години

Ся Боко кво ииска да ни каже......че всички други партии са печатали тия бюлетини, само ГЕРБ ни лук яли ни мирисали?????

357

Кратун

преди 11 години

Аз смея да опонирам на Борисов в трвърдението, че никога не са използвали компромати. Винаги, когто някой кажеше нещо против ГЕРБ, излизаше Цецо и обясняваше колко лош бил този, имал досие е в полицията, жена му или някой негов роднина бил замесен в някакви далавери. Точно ГЕРБ действаха по най-мръсен милиционерски почин. Ако не беше така, за какво му беше на Цецо да слуша наред? Накрая, когато с вашите камъни ви заблъскаха по вашите глави, взехте да скимтите като мъстии.... гади ми се от вас!

356

Анонимен

преди 11 години

Хайде стига глупости!Определено Костинбродската афера даде отражение на изборния резултат.Само, че не да разколебае някой който гласува за ГЕРБ или БСП, а тези които се колебаеха дали въобще да гласуват. Ако се бяха явили пред урните пак нямаше да гласуват за ГЕРБ или БСП. Те заради тях и други партии не им се ходи на избори. Аферата съвсем ги отказа.Ако беше по-висока изборната активност и двете партии щяха да имат по-малко депутати. Математика. Хич да не реват, че им намалял резултата.

355

$

преди 11 години

*** ДОЛЕН ! Точно Борисов да говори , че иска прокуратурата да е независима е смешно и нагло! Сигурно на срещата с Кокинов са си говорили как прокуратурата трябва да е независима- един вид нищо да не зависи от нея! Този или е много ***, или е много нагъл!

354

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ ПАЛЕТА С НАДПИСИТЕ СА САМО ОСТАНАЛИТЕ 7 РЕГИОНА- ДРУГИТЕ СА ЗАМИНАЛИ И УПОТРЕБЕНИ. КОГО ЛЪЖАТ- ВИЖТЕ ТОЧНО В ТЕЗИ РЕГИОНИ КОЙ ПЕЧЕЛИ И В ДРУГИТЕ, КОИТО ГИ НАМЯ НА ЛИСТЧЕТАТА И СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКАТА.

353

Дръндер днес

преди 11 години

Ха абе Бойко прокурора ти отговори, той не е споменавал партии във връзка със случая Костинброд и продължава да не споменава, въпреки всичките простотии изговорени от теб и твоите мухльовци. Аз да те попитам за какво му е да се запознава с тези публикации, какво искаш от него? Ако искаш съди тези медии, но не вярвам да ти се отвори парашута!

352

Дръндер до само

преди 11 години

До само 426Само едно се чудя, колко трябва да си *** за да подкрепиш Бойко Борисов, който използва комунистически похвати за да печели избори?

351

Анонимен

преди 11 години

Имам предложение, което е свързано с големи икономии. Прокуратурата да съди всички виновни и те да са виновни до доказване на противното.Това е супер бързо производство и ще ни спести парите за съдии и съдилища.Както се вижда произнасянето е за по-малко от 24часа - от проверката до решението, никой няма да може да се защитава, защото няма да има време.

350

Българин

преди 11 години

"Анонимките не били в стила на ГЕРБ "Ама наистина ? А стига бе.Та нали това е единственото ,което знаете и можете. Не ви вярваме повече приятели от ГЕРБ. Вие наистина преминахте всякакви граници.Замълчете поне за малко.

349

правилно

преди 11 години

което си е така така е! истината е че такова нарушение на закона в деня за размисъл досега не съм виждал! трябва да има осъден за това, както и че изборите са опорочени!

348

само

преди 11 години

Само не разбрах,като не харесвате Бойко защо гласувахте за олигархичната партия на БСП?Не се ли усещате,че БСП не е социална,а едро буржоазна партия,която не я интересува обикновения човек!Всичките тези МЛАДИ хора гласували за БСП, са им явно още зелени тиквите !

347

Анонимен

преди 11 години

толкова ли е трудно да пишете на български, каква е тази шльокавица, иначе от политика много разбираме..

346

Ani

преди 11 години

Kakvi sluhove sa vi patili, 4e Borisov imal 2 miliarda? Ako gi ima6e naistina, nqma6e da sedne da se zanimava sus tiq BOKLUCI dps i bsp! Vseki normalen 4ovek bi si jivql jivota kakto si iska. Borisov trqbva da upravlqva naroda ni, ina4e sme zagubeni i izgrabeni!!!

345

az

преди 11 години

Всеки народ си заслужава управниците Българска поговоркаKалпав народ слаба държава

344

до Gonzo

преди 11 години

Нищо против Бойко, само ме притеснява упорития слух, който се носи(може да не е верен), че разполага с капитали, около 2 милиарда...много пара бе, откъде я натрупа?!?

343

до 406

преди 11 години

Мирослав Наиденов е следствен, и засега е на свобода, като плати парична гаранция, трябва да ги забранят тия гаранции....

342

do 417

преди 11 години

Точно на тези избори, за БСП гласуваха много млади хора, освен пенсионерите, те затова дръпнаха напред - факта си е факт, иначе съм за Атака..