68

ha ha

преди 10 години

три в едно, красива, умна българка

67

batevale

преди 10 години

Браво красавице ! Пожелавам ти нови успехи и лично щастие.Горди сме със тебе.

66

пацо

преди 10 години

Браво на Цецо и Дени

65

Деян

преди 10 години

Поздравления!

64

Анонимен

преди 10 години

Трабва да се спасиме от *** - това е формулата на успеха за България!!!!

63

съгласен

преди 10 години

България има повече световни шампионо по шах на глава от населението от всички страни в света! Само можем да се гордеем с това!................Абсолютно вярно, подкрепям с двете си ръце...Българите са много надарен народ, космичен народ, това и Ванга го е казвала, но системата ги мачка, огромен потенциал е бил прахосан и това е голямата трагедия на тази държава...

62

:)

преди 10 години

Едно красиво, златно българско момиче!!!:))

61

Пурко

преди 10 години

Може ли, една хубава новина поне да не политизирате?! Не разбирате ли, че точно така-с простотията си, възпитавате децата си в чалгарщина?!

60

шахмат

преди 10 години

Новината е наистина приятна,и дано това хубаво момиче/което прилича на майка ми от една снимка когато ебила на17/..не го помъкнат по разните телевизии някой да си прави PR-а с него.Ще е наистина залко.

59

Анонимен

преди 10 години

много красиво момиче и явно е и умно, което я прави още по красива, браво за успеха.

58

К

преди 10 години

Енергията и силата, която излъчва това дете, са неповторими. Раждайте повече деца, това е изпитан метод една държава с култура да се подобри

57

фен на хан Крум

преди 10 години

Браво на това прекрасно дете! Чудесни българи има /прекрасната и умна Деница, Топалов, Гришо, много други / и пълен *** повечето наши политици. Да помислим защо е така и как да оправим нещата.

56

до 63

преди 10 години

Интегрирай ги и няма да има нужда да ги издържаш. Каза ти го и Европейската комисия и куп организации, ако не вярваш на мен.

55

Анонимен

преди 10 години

До до 61Да си ходят в Индия тогава и да ни освободят от тежкото бреме да ги издържаме...

54

до 61

преди 10 години

"Кога *** ни събратя и онези ***, ще започнат да вадят такива хора?"Индийците вадят супер шампиони! Значи не е до раса, просто събратята са случили на кофти територия - расистката, бедна и проста България (всъщност 1 и 2 са следствие на 3)

53

Анонимен

преди 10 години

Кога *** ни събратя и онези ***, ще започнат да вадят такива хора? Отговорът е никога. Защото са *** и те нищо не създават, а само грабят. Трябва да изпратим паразита извън границите си, да станем по-богати и ще започнем да създаваме много и кадърни хора. Спрем ли да мислим за насъщния ще ни се отвори Духа и ще станем недостижими...

52

БГ

преди 10 години

И сме най-красиви, и сме най-добри! България, обичаме те!

51

АнАн

преди 10 години

Защо не са участвали Китай и Индия на това световно?на последното световно имаше 4-5 шампиона от Индия,3-4 от Китай,2 от САЩ,и доста от Русия-сега ни китайки,ни индийки,ни американки,ни рускини-не е ли странно?

50

Анонимен

преди 10 години

Защо на това Световно първенство не са взели участие световните сили в шахмата-Индия и Китай? И Русия? И Сащ? На последното световно-имаше 4 шампиона от Индия , 3 от Китай,2 от Сащ,доста от Русия.Сега ги няма ни китайки,ни индийки,ни рускини,ни американки...Странно,не мислите ли?

49

Българка

преди 10 години

Ехаааа, браво на децата! Най- после хубава новина! Красива, мила, горда, истински БЪЛГАРСКА новина! Бъдете ни живи и здрави Деница и Цветан! Поздравления на наставниците и родителите ви, и на всички ваши връстници и съотборници, които ни карат истински да се гордеем с вашата победа в този нечовешки труден момент за България