6

Анонимен

преди 11 години

От 1929 г. до 1934 г. се разразява тежка световна стопанска криза, известна като голямата депресия. Затварят се фабрики, безработицата расте, избухват вълнения. В този момент в българското народното събрание партиите се борят за тлъсти кокали и постни дробчета, по думите на Андрей Ляпчев...В тази обстановка в края на ноември 1933 г. в Драгалевци Военният съюз, воден от Дамян Велчев, прави конгрес. На него се решава, че партиите са затънали в партизански разврат и трябва да се сложи край на издихающата демокрация. Време е да се премахне остарялата неработеща партийно-политическа система.

5

Georgi

преди 11 години

Defakto kato zemem i napredvid kolko sa neoficialno bezrabotni koito ne sa registrirani v buroto po truda znachi edno 1.5 miliona nemat rabota it 7 miliona. Stanishev e vinoven, glasuvaite za GROB.

4

Гражданин на РБ

преди 11 години

Терминал 1 и ТЕРМИНАЛ 2. да останат само ***, които да обслужват европейските и американските туристи.В момента, в който България остане без интелектуален потенциал, поради емиграция (както е предвидено), ще бъде наложен тотален държавен и полицейски контрол над останалото тук *** население, за да придобие нужните умения за обслужване на туристите от Запад и САЩ."Coke, sir? On ice?" "Anything else, sir? Whiskey?" "Native bulgarian girls, sir?"...Тъжна перспектива......

3

Анонимен

преди 11 години

Терминал 1

2

Анонимен

преди 11 години

Това са отчетни данни, на база регистрирани в бюрата по труда. А знаете ли колко много безработни има, които отдавна са прекратили регистрацията си в бюрата, защото от там абсолютно нищо не предлагат на хората без работа?

1

Анонимен

преди 11 години

ГАРАНТИРАНО от гроб