110

k1r40

преди 11 години

Дано има предсрочни избори. Последните 3-4 вота гласувам, но с празна бюлетина! Ако АТАКА не се коалира с някой, вече съм решил да им дам моят вот!

109

Анонимен

преди 11 години

До 134.Пич, даже не предполагаш колко си прав!

108

Дима

преди 11 години

След като най-сетне оповестиха за коя партия са оскъдно осъдените за купуване и продаване на гласове,съответната партия ще има ли санкции и признати спечелени проценти...или само си пълним новинарските емисии..

107

Стъкмистика

преди 11 години

"Избирателната активност в страната е била 51,33%"Пак я стъкмиха да мине 50-те процента!...:))

106

11

преди 11 години

До 135Световната финансова криза се дължи на тези същите, за които писах по- долу, като това е пътят им към по -лесното подчиняване на масите и лумпенизирането им.Бедните хора по- бързо оскотяват и свикват сляпо да се подчиняват.А средната класа и в Западна Европа и в Америка изчезва и намалява- също факт неоспорим, но няма да сате на за ден или два разбира се. И не виждам аргумент защо не съм прав в по- долния ми коментар.

105

Анонимен

преди 11 години

До 134Tova ne e vqrno. Zadaite si prostiq vapros - za6to srednata klasa (kakvato ot 65 god. v BG nqma) v normalnite darjavi e dovolna? Ne e nujno da oponirate, tova e taka. Nqmam predvid dne6noto vreme na finansova krisa kakvato ot dve pokoleniq ne e imalo.

104

11

преди 11 години

Всичко тези политически системи,за които спорите така усилено тук са една фикция.Тези идеологии са създадени от световния богоборчески, основно евреиски финансов елит, за да разделят обществата,да поляризират нациите и националните държави и в крайна сметка да ги отслабват и разбиват.И всичко това, за да се налага световния ционизъм,който представлява анархокомунизъм,в който 99 % от хората просто ще си бъдат бедни роби и марионетки,без самочувствие и национално съзнание.Нека да бъдем патриоти!!!

103

Анонимен

преди 11 години

До Пак Ани 131Ani, ne se li umorihte da im obqsnqvate o4evidnoto? ;-)

102

До 126

преди 11 години

Точно така.

101

Пак Ани

преди 11 години

Разликата е в разпределението. Социалиста не произвежда. Той изземва произведеното и го преразпределя. При това мързеливия който не е работил или некадърния който не е произвел се нареждат първи на софрата. Така че когато следващия път гласувате си помислете пак. Защото живота минава и не е вечен.

100

Анонимен

преди 11 години

До До 129 I kakvo namirate neredno? Pe4alba=investizii=rabotni mesta = normalna ikononomika=infrastruktura=deistvuva6ta sozialna sistema=otgovorno mislene (pone v normalnite darjavi e taka, i ne samo na teoriq)Nai-bogatite rabotqt nai-mnogo, marzelivite i nesposobnite- kradat. Kak be6e prinzipa predi 23 god. - Te ni lajat 4e ni pla6tat, nie gi lajem 4e rabotim

99

До 127

преди 11 години

По скоро по дефиниция капитализмът е, че средствата за производство са в частни ръце и се оперират с единствена цел повече печалба. А това за решението къде е как да пласира вече отива към пазар...друга тема.

98

turbosmile

преди 11 години

Честито, братя българи! Пак ще ни е*андурят комунисти и резнаци. На *** народ това му се пада. : (

97

Ани се върна

преди 11 години

Тук сме жертва на неграмотност.Социализъм се нарича вяра че средствата за производство принадлежат на държавата.БСП претендират че са социалисти, но правят отстъпления от този модел когато им е угодно. Атака и по-точно Болен Сидеров говори само за това ...Капитализъм е вяра че човек трябва да разполага сам с изработеното и да решава сам какво да произвежда и къде да го пласира - по принцип дребните и средните предприемачи са капиталисти, а едрите /опериращи с обществени средства/ са социалист

96

Анонимен

преди 11 години

115 не обичам комунистите ,но по твоа.ята логика най-големи комунисти са ***.

95

Анонимен

преди 11 години

Аз пак ти казвам, нито има или е имало комунизъм, нито има капитализъм, а и не разбирам за какво са доказателство обикновените хора? Това, че там стандарта е по-висок като цяло от тук не доказва с нищо твърдението, че ако си умен, можещ, кадърен, интелигентен, благороден и добър човек, ще пресупееш. По-високият стандарт там е просто един факт с много дълбоки и сложни корени, но не е никакво доказателство за нищо то това, което каза преди или поне за част от него.

94

хо

преди 11 години

до 119, не съм сбъркал, казах че не говоря за супер богатите хора, тях ги има и при капитализма и при комунизма, говоря за обикновенните хора какъвто съм и аз, доказателство за това което казвам са нашите българи които работят законно и незаконно в чужбина, живеят в някакви лишения там, но изпращат голяма част от заплатите си тук

93

Анонимен

преди 11 години

Освен това, сме затворена система с ограничен потенциал за self-sustain, което значи, че за да има 5000 ЕУ заплата чичко Ханс нейде из германско, Пешо тук трябва да има 300 ЕУ. Няма как при ресурс за 5300 ЕУ и двамата да имат по 5000 ЕУ, нали разбираш?Та ти готов ли си да кажеш, че Ханс работи 10 пъти повече от теб? Въпроса е риторичен, разбира се, защото никой не би повярвал на такава глупост, ако има АйКю малко повече от такова на гъска.

92

Анонимен

преди 11 години

Т.е. твърдението ти, че ако си кадърен ще си повишиш стандарта не е базирано на никаква фактология, а празни приказки, най-вече налагани от медии за да подхранват илюзията на огромната маса бедни хора, че ако работят усилено, ще успеят. Няма такова нещо, това си е чиста приспивна песен, защото иначе би станала световна масова анархия. Затова така нареченият комунизъм "расте" в бедните общества, защото в другите си дремят, ама ако си гладен трудно се спи...

91

жаяско

преди 11 години

и какво въртяха сукаха фалшифицираха и пак успяха да ви излъжат президента дупнешки дирнишки е избран по същият начинклети нещасти шапшали