64

.

преди 11 години

не виждам коментар за "ред, законност, справедливост"?

63

Анонимен

преди 11 години

Та на предишните избори Бойко си агитираше в деня на изборите бе КЬОРПЕТА гербави. Държи бюлетината над урната и агитира. Да изметеме тройната коалиция, обръчи ала бала...Четири години с купени медии народът имаше ли време да мисли или само му се цъкаха лентички.

62

ей духнем

преди 11 години

Ех,Магарков,Магарков,и ти си един демократ!!

61

Анонимен

преди 11 години

А коментар че от урните изскочиха 15 хиляди напълно фалшиви бюлетини? Долни манипулатори.кРАЙ НА КОНТРОЛИРАНИЯ ВОТ - ДА СЕ ВЪРНАТ ОТДЕЛНИТЕ БЮЛЕТИНИ. Купуването стана проблем и се контролира с въвеждането на интегралната бюлетина. Преди с отделни няма какво да снимаш с мобилния телефон - снимаш че слагаш една бюлетина, после я вадиш от плика и си слагаш друга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Долу НДСВ с всичките и клонинги! Кунева много ти здраве, народа поне теб овреме те разкри. *** от яд!

60

Анонимен

преди 11 години

Тоя па се герберосал! Ти ли си принципен о велики многознайко. Та в Конституционния съд не е имало по политизиран съдия от тебе. Ти ли с крясъците тип Яне, с истериите. Какво направи ти за България, освен да истеризираш лумпенски тълпи. Седесари щом до един станахте гербери то вие сте живи тоталитаристи. Толерасти на мутрите.

59

Анонимен

преди 11 години

Айде Фидосова и Цветанов в Затвора, да си правят компания с Кокинов и Найденов

58

Анонимен

преди 11 години

кой си ти че да ти дават право на изкзвания - абсолйтен доносник. И ще защитаваш Герб. Без коментар

57

Анонимен

преди 11 години

Де що имаше доказано ченге и доносник и се изреди да защитава ГЕРБ.

56

до 69

преди 11 години

Е как затваряне, нали даже и да ги глобят ще го обявят за цензура, намеса в свободата на словото, диктатура и т.н........ С две думи още едни над правилата!

55

ПОЛОВЕРЧО

преди 11 години

Половерчето отдавна е сменил е костумче за хиляди лв. но си остава същия селски хитрец.И тои като много други яхна синята идея и сега само събира трюфели но и тои както и партията му ще хапне мухоморката!!!

54

1

преди 11 години

До Добре Не глоба а затваряне на телевизията!

53

до 63

преди 11 години

Ти на престъпление в особено големи размери прецедент ли му казваш?

52

Анонимен

преди 11 години

Брятя Галеви2 май ще бягат в чужбина!

51

От народа

преди 11 години

Б.Б.се оказа напълно прав ,че дни преди изборите ще ударят много лошо ГЕРБ.ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ В МОМЕНТА Е НЕЗАБАВНО НОВИ ИЗБОРИ!!!

50

до 60, БГ

преди 11 години

Страхотен капан, няма що!! Подпечатани бюлетини, микробуси с двойни дъна... тя много дебела ще излезе!!!!

49

Анонимен

преди 11 години

Яяяя...Дантеления Гошко!! Него не го ли пратиха на синекура в Конституционния съд на "заслужена" почивка?

48

Анонимен

преди 11 години

създаде се опасен прецедент и на дяволите на САТАНишев рано или късно ще му се върне тъпкано, в това можете да сте сигурни. Бог бави, но не забравя. Спомнете си сина на Филип Боков.

47

Марков БГ предател

преди 11 години

Никой не си е позволявал да наруши деня за размисъл!Да бе Марков и ще гледат как ГЕРБ вършат престъпления против народа си,вземи се гръмни по добре!

46

Добре

преди 11 години

По тази логика, всяка пиклива медия може да наруши деня на размисъл и какво все път ще се касират изборите ли?! Или пък пишат един акт от ЦИК на медията и пито-платено ... на колко пари се оценява такова нарушение и колко трябва да е една глоба, че да впечатли милиардер???

45

БГ

преди 11 години

До АЗ МИСЛИШ ЛИ,ЧЕ ТОВА Е СЛУЧАЙНО,ЧЕ ТОЧНО В ДЕНЯ ПРЕДИ ИЗБОРИ СЕ СЛУЧИ?МИСЛЕТЕ ЛОГИЧНО! НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ,А НЯКОЙ УМИШЛЕНО Е СЛОЖИЛ КАПАН,В КОЙТО ДА СЕ ХВАНАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ!