45

Анонимен

преди 10 години

От SORA са получили и сканирали 8990 изборни протоколи, 6500 от протоколите са преминали контрола на качеството, но 2440 протокола или точно 27 % не са преминали контрола по качеството. Около половината от тези 2440 съдържат невалидна информация или в тях липсва информация. Сред тях има протоколи, в които общия брой на намерени бюлетини не съвпада с общия сбор на гласовете за всички партии, дадени от гражданите точно в тази секция. Това важи за около 250 протокола.

44

Анонимен

преди 10 години

Защо повдигате отново тази история,за да отвлечете вниманието от грандиозната измама,наречена "избори"?Австрийската агенция вчера каза,че от близо 8000 протокола над 2000 са с грешки,питам се,за чия партия са били "грешките" и защо почти никъде не излиза тази новина?!Това означава 1/4 от протоколите нередовни !А това означава нелигитимна власт,това малко престъпление ли е?А вие се занимавате с ланшния сняг

43

Анонимен

преди 10 години

TI TI TI VECHNA LUBOV KAM POSLUSHANIE PODSSLUSHVANE

42

Анонимен

преди 10 години

Какво щеше да се случи, ако докторите бяха в Америка или друга цивилизована държава??????????????? ха ха ха Отдавна щяха да лежат!

41

Доколкото разбирам

преди 10 години

докторите са мислели, че детето е живо и затова се чудеха дали да го удавят в кофата! Слушах го нози запис иняма да го забравя докато съм жива! ЗАЩО СИ ТРАЯТ ПАЦИЕНТСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В МОМЕНТА????????????? Не виждате ли , че с гимнастики спасяват кожата на докторите??? Това е прпестъпление и никой експерт не може да ме убеди в обратното!

40

Анонимен

преди 10 години

СРС показlват липсата на какъвто и да е морал у разговарящите!За кои СРС? Тези от Банкя или на лекарите. Мисля, че са фифти-фифти,Знам само едно! Герберите са особена породица хора - за тях закон, правила и морал приключват до там, където воже да им се засегне собственият,най-често престъпен интерес!

39

Анонимен

преди 10 години

Господи, пази България и българите. А онези, които, по различни начини, ликвидират всичко българско, не са българи...

38

човек

преди 10 години

Браво doc, аз знам в детайли за това умишлено престъпление. Първо - лодът е бил 29а седмица (не 25а, както се каза), второ - бил е 780 гр (а не 580 гр, понеже у нас "стандарта" е 600 гр!), трето - не е било аборт, защото се различавало разреза при аборт и при секцио за раждане (лично бившия министър Константинов ми го каза, а той е АГ специалист)... Само че момичето е било на 16 г, родителите не са искали детето... Правилно им казваш, но не дай Боже човек да попадне на такива "доктори"!

37

Men

преди 10 години

Гадоста на съсловията!

36

Лекар

преди 10 години

Doc,Няма смисъл да спорите с ***.Те имат собствено мнение по всички въпроси, независимо от своята компетентност. Случайно съм запознат с въпросния случай и мога да кажа , Цветанов постъпи неправомерно, четейки СРС -та. От друга страна това, което беше съдържанието на СРС показа липсата на какъвто и да е морал у разговарящите,а още по-малко лекарска етика.Спасиха ги само корумпираните експерти.Дано не попадате на такива лекари!

35

doc

преди 10 години

До Borislav Borissov. Благодаря Ви! За момент си помислих, че почти всички тук са ***.

34

Borislav Borissov

преди 10 години

До docДокторе, прав си. За съжаление тапирите тука не им стига багажа да погледнат по-далече от носа си... Да не дава Господ никой да попада при такива *** като тези...Аз също го слушах това, и съм шокиран...

33

doc

преди 10 години

Никога повече няма да коментирам професионално пред такава аудитория. Останете си със здраве, защото при такива лекари ще ви трябва, а пък си ги и заслужавате. Отвращавате ме.

32

doc

преди 10 години

Благодаря за момчето, но съм над 50 години при това и доцент. Кое ви кара да мислите, че не съм "у ред". Кажете аргументи. Мислите ли, че дъщеря ви може да роди примерно при такива лекари.

31

Анонимен

преди 10 години

До docКакъв анестезиолог си ти бе, "тапир"?(използвам думата от коментар номер "ПАС",да видим дали за него може да обижда с тази дума,а за мен - не).

30

Анонимен

преди 10 години

До docАбе момче,ти не си у ред нещо!

29

doc

преди 10 години

Какви сте вие гласували против, лекари, специалисти. Аз съм анестезиолог, знам какво значи жизнена дейност. Това е отвратително. Сега разбирам, че има хора, които си заслужават положението.

28

doc

преди 10 години

Това не са ***, това са убийци. Не обиждайте всички ***. Вие не чухте ли цинизмите им. Заслужавате да ви лекуват такива лекари, вас и децата ви. Позор!

27

7

преди 10 години

Нека ЦВИНОКИО маи после разбере че законат е над всичко.

26

Знаете ли, че лекари

преди 10 години

...лекарите от Горна Оряховица са били арестувани като най-долни ***, занимаващи се с проституция и дрога?!!!Точно като и медиците ни в Либия са били проснати на земята с белезници. Отвели са ги в районното управление на МВР и са ги съблекли чисто голи за да ги обискират...И всичко е свършило до тук ли?Не!Бъркали са им с ръкавици по всички дупки на телата, за да направят качествен обиск. Без значение дали са били лекари или лекарки...По същия начин трябва да бъде арестуван и Цв Цветанов