32

Добричлия

преди 10 години

Единият брат Павлов работеше в кравекомплекс "Маловец" до Ген Тошево.Стопанска милиция-полиция надуши голяма далавера с кравите,но партията не им разреши да го опандизят.Министър Танев лично ги посети,когато започнаха да се занимават със земеделие.След голямата "инжекция",братята станаха чокоите на региона.Иначе нямат интелект,но си имат покровители от свисше.Това строителство не е само за тях а и за покровителите им.Сега възъбновиха строителството,защото са сметнали,че е период на безвремие.

31

Анонимен

преди 10 години

И какъв е този нотариален акт за земя на брега на морето? Крайбрежната зона не е ли изключително държавна собственост?

30

sharan-bg

преди 10 години

До 25ти. Хубаво цитираш бе брате, ама къде може да се приложи написаното? Нали тука сме си увързани и оплетени като свинските черва! Голямата част от природонаселението, имаше ли възможност /че и без /, отдавна хвана пътя.В *** останахме същите. Дето роптаеме, а след 2 месеца избираме същити наглеци да ни управляват! Що за ненормалници сме ? Ошашавихме света! За свинята не е важно чисти ли някой *** или не! Важното да е в ***!!!!!!!!!Sorry!Грозноама си е наше!

29

asd

преди 10 години

не трябват коментари трябват закони , в другите страни хората отдавна се научиха да живеят в хармония с природата , ина си начини да се построи каквото и да е било ако ще пък то да е в резерват или защитена територия , всичко опира до екологическото мислене на човека .

28

Ляхта Билляхта

преди 10 години

Я Хабиби Ялллаааааааа

27

до ххх

преди 10 години

И по 2 чифта м*ди ли имат?Я да ми се скриеш с тая робска мисъл ,че само като те слушам как си тръгнал да ми фаворитизираш разни *** дето се мислят ,че са богове !Трябва ли да знам всеки *** дето се е помислил за Бек Таркан в тая държава особено разни въшлъовци от Генерал Тошево.

26

аз

преди 10 години

Майката на едно от момчетата които отидоха да строят през нощта в п етък срещу събота беше много притеснена каза че там са скали и в тъмното може да стане нещо ужасно.Четиридесет *** са носели железа и др материали на строежа.Наши близки звъняха в медии същата вечер и им отговориха че сега важното са изборите.

25

ххх

преди 10 години

Господин 33 явно не знаете кои са братята Павлови.

24

А и Висок

преди 10 години

Погледни териториялното разпределение на България.В случая Варна няма нищо общо,а гнилото е в Добрич.

23

до Висок

преди 10 години

Като го гледам ще му излезе през ... не само ще разрушава каквото е построил ,но може и условна да отнесе.Как мислиш ,че сулъо ще бъде оставен да му стои грозотията там дето и Мултигруп не посмя да стъпи.А и държавата с най-голям кеф ще демонстрира мускули и ритане на нагляри.

22

висок

преди 10 години

Споко, човека си е платил и на кметъла и на чиновниците във Варна. Ще го помотат и накрая ще го построи. След 5-8 г от двете страни ще има застроени още 1-2 км. Нали всичко минава през българския съд? Какво се чудите.

21

дончева

преди 10 години

Видните тошевски гербери вижте как спазват закона.

20

бг

преди 10 години

Работниците работиха през нощта .А Павлов вика че не било вярно.

19

до 27

преди 10 години

Е то няма как всеки де е инвестирал ,наливал,контролирал и участвал да лежи 6 години ,но!Тая грозотия там няма да остане 1 во е незаконна и в археологически резерват.2 ро всичко незаконо се разрушава и шум се вдигна прекалено.Лично за мен тея са за разстрел заради ненормалната си наглост!

18

ВечеЗелен

преди 10 години

Ся, що му спъвате работата на селския, там беше решил да прави чалготека с музика-жива.Ама сте и вий? Ей, няма вече келипир,бе.

17

Анонимен

преди 10 години

Който без надлежно разрешение извършва или нареди да бъдат извършени теренни археологически разкопки, геофизически или подводни проучвания, или изкопни работи на територията на археологически паметници на културата и/или в тяхната охранителна зона, ако извършеното не представлява по-тежко престъпление, се наказва с лишаване от свобода до шест години и с глоба от две хиляди до двадесет хиляди лева. (2) Ако при извършването на действията по ал. 1 се използват технически средства и/или моторни превозни средства, наказанието е лишаване от свобода от три до шест години и глоба от пет хиляди до

16

АЗ

преди 10 години

До ЯйлатаЗа съжаление си болезнено прав.

15

без име

преди 10 години

хайде,стига глупости!от къде изкараха тези нот.актове за собственост?след като е резерват какво строителство,какви собственици,какви права,въобще какви пет лева?

14

Анонимен

преди 10 години

Аз ако не им свия куфража пък :)

13

свиня

преди 10 години

Taриката бетонирал брега да се задължи да възстанови всичко както е било преди вандалския акт и да заплати една тлъста глоба. Много е интересно в коя партия членува ?