5

До 3 с порпагадната

преди 11 години

Не 9 ами 19 милиона щяхме да станем- при затворени граници и внос на евтини рускини за разплод. Искаха да станем като в Украина.

4

от мен

преди 11 години

според мен една страна от наи бедните в ЕС със пари под минимума на човек не трябва да му се вземат никакви вноски че то нестига че наи бедния народ ами то на босия и цървулите ли да му вземеш ,нали за това е този така наречен взаимопомощен съюз за да помага а не да взема

3

да

преди 11 години

Порпаганда. Никой не ни казва истинта за ЕС. Но, когато бяхме с Русия достигнахме 9 милиона, сега с ЕС населението намалява и изчезваме, Аз гледам фактите, а не слушам пропаганда. Кой живее по добре от преди 23 години, кой вярва сега на съда, че е справедлив? Колко хора са наркомани и ***? Има още и още. Англия, Франция и САЩ никога не са искали силна България на Балканите. Те винаги подкрепят Турция, защото само така могат да намалят влиянието на Русия в нашия район. Което е по-важно.

2

Чунгачанга

преди 11 години

До Анонимен 1,Е, ти на тези двамата михлюзи ли вярваш? Има статистика на ЕС, отиваш и гледаш коя страна колко е платила и колко е получила за проекти от ЕС. И ЕС какво са виновни, че ние не можем да усвоим парите които са за България по различните програми? Ами то само крадци наредени за тези пари, на Гоце, Боце и ....... Лошото е, че парите не стигат до хората, нито има информация как можеш да кандидатстваш, нито пък да се вредиш от любовниците на министрите наредени на сладката софра.

1

Анонимен

преди 11 години

Вчера имаше предаване със Стоян Александров и Софиянски. Двамата казаха, че досега сме внесли 5 милиарда вноски в ЕС и сме получили по проекти 4,5 милиарда. Нека всеки сам да си направи сметката какво е усвояването и колко е могъща пропагандата. Онзи Дончев твърдеше, че ималко усвояемост от 103 %, хахаха, абе какви са тези хора, какво е това чудо?