194

до 54

преди 11 години

косТвено?

193

do Helly

преди 11 години

Тя и Сашка Васева е с висше образование.Хе,хе!

192

Анонимен

преди 11 години

Партиите за субсидия не са 6, а 10.Забравихте и 4 от новия парламент. И те са в кюпа, но с много повече наши пари.

191

Луд Пенсак

преди 11 години

Време е ПЕЦИУНЕРИТЕ в тази ЛУДА държава,да направят партия! Ще си сложат парите на влог,ама не такъв като Изверга К.ра му Дянков предвести,без такси за влога.Само тогава ще има пенсии поне от 500 евро. Да живее партията на пенсионерите-те поне са МЪДРИ!

190

Анонимен

преди 11 години

Илияна Йотова е от Костинброд. Тя и роднините й са организирали провокацията в печатницата. Стари комунистически трикове.

189

до 268

преди 11 години

Румбата Овчаря като е ядрен физик какво?

188

що?

преди 11 години

Вместо да се дадат на пенсионерите или да се направи нещо с тях:Детска градина,да се помогне за модернизация на болница или клиника.Да отидат за съживяване на българското село,земеделие или животновъдство.За ремонт на път,или започване на някакво производство.Ако щеш и саниране на панелки.Нещо което ще създаде работа,ние ще спонсорираме тия ***.Няма друга такава държава.

187

Helly

преди 11 години

За информация - Бойко Борисов е пожарникар по образование. А Светльо Витков е математик и икономист. Иначе всеки народ заслужава управниците си.

186

Анонимен

преди 11 години

Значи все пак Любомир Желев ще има пари да си оправи зъбите, че така не мога да го понасям, много е отвратителен.

185

само

преди 11 години

след силен вой на обществото ще премахнат тази субсидия .Всички извънпарламентарни партии не трябва да получават нищо.за какво ги получават и за какво ги харчат. Това са парите на нашите деца,внуци,майки,бащи.........Всякакви хитри хрантутници.Трябва в вейса да се подеме такава кампания.....

184

БАСТА

преди 11 години

Никакви субсидии Да се издържат от чл.внос.Как го направиха номера от 2лв на глас да го вдигнат на 12 тия тия ненаситни лакомии за народни пари.За *** ли ни вземат?

183

Bobo

преди 11 години

Крайно време е да спрем да храним тези гладни и крадливи депутати Забрана на субсидиите за всички партии.

182

Анонимен

преди 11 години

В България политици няма, а ако има те не са в парламента. Абсолютна глупост е за измислени политици да се харизват изстрадани пари на данъкоплатците. Предлагам референдум за прекратяване на престъпното разхищение на пари

181

ANONIMEN

преди 11 години

DA OTPADNAT SUBSIDIITE NA VSI4KI PARTII X 12LV,..TOVA SA PARITE NA VSI4KI DANAKOPLATSI,... PALNIAT SI GU6KITE I SI 6TRAKAT S PRASTI ,A ZA NARODA DA *** TARATORA,...SABUDETE SE,.....

180

Анонимен

преди 11 години

tova e izmisleno ot drygaria vi genialen moshennik kostov i yzakoneno ot nego ,proverete.

179

ОПА

преди 11 години

ВИТКОВ ПРОСТО СЕ Е ВЪЗПОЛЗВАЛ ОТ СХЕМАТА.... ТОЙ НЯМА КАПАЦИТЕТ ЗА КАБИНЕТ, АМА АКО НЯКОЙ ТИ ДАВА ПАРИ ЩО ПА ДА НЕ ГИ ВЗЕМЕШ?!?!??!?!? ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГАДОВЕТЕ ПРЕДИ ВИТКОВ КАК СА СИ ВЪРЗАЛИ ГАЩИТЕ.... ПЛАЩАШ 40-50 КИНТА НА *** ЗА ГЛАС, И ЗА 4Г. ПО 12ЛВ/Г ДЪРЖАВАТА ТИ ВРЪЩА 48ЛВ, Т.Е. АКО В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ СИ ПЛАТИЛ 50ЛВ НА ГЛАС СИ 2 ЛВ ВЪТРЕШНО, АКО СИ ПЛАТИЛ 40ЛВ СИ 8 НАПРЕД, А АКО В ПО-БЕДНИТЕ РАЙОНИ СИ СПАЗАРИЛ 30ЛВ/ГЛ СИ 18 ЛВ НАПРЕД.... ГЕНИАЛНА БГ СХЕМА - ЕВАЛА

178

Анонимен

преди 11 години

За когото и да гласуваш, все едно даряваш 12 лв. , такъв е законът, а аз лично предпочитам да ги даря за партията на Светльо !!!

177

Анонимен

преди 11 години

Тоз що не си прави песничките? Или се е изчерпал? Но с 400 000 напред. Защо ли ми приличат подобни на *** и трохари-***? :)

176

Анонимен

преди 11 години

Не разбрахте ли, че за това ви агитират да гласувате. Мунева почти се разплака преди изборите.Аз спестих 12 лева на държавата.

175

гневен

преди 11 години

Ако се премахне тази субсидия ,на следващите избори може да не се яви нито една партия.Да се самооправя от членски внос този,който иска да е на избори.Щом за народа има стягане на колана,нека има и за партиите.Ама къде умни,а не алчни политици в БГ!?