67

COMMUNE

преди 11 години

ПОЖЕЛАВАМ И ДА СЕ ВЪЗТАНОВИ НАПЪЛНО.

66

муспи

преди 11 години

Някой тук разкриват секретите на демокрацията. Не мога да не допълня - в една еврейска *** открили рак и врява до небесата, докато неиното племе провежда геноцид над бялата раса, и особено настървен срещу България! Българите *** без да знаят от какво, те нямат достъп до болниците

65

Деси

преди 11 години

Медицината вече може точно да установи има ли предразположеност към такова заболяване или не. Това не е първият случай, за който разбирам, че се е стигнало до отстраняване на гърдите, защото в напреднали държави започва да се превръща в практика. И така се спасяват животи! Моя приятелка беше оперирана и до края на живота си ще живее в страх и ще проверява дали ракът не се е появил отново. Мислите ли, че ако знаеше какво я е чакало, нямаше да предпочете мастектомия, но да е сигурна, че е здрава?

64

Тошо. Бай Тошо.

преди 11 години

До 69.Уважавам вашата позиция..., че демокрацията е диагноза не само за бирата

63

Доктора

преди 11 години

Така като ч гледам 80 % има риск и от заболяване на мозъка, ми да вземе да си извади и него, няма да е фатално и там имплант да сложи, с него и без него за нея няма да се забелязва.........................::::)))))

62

до 65-ти коментар

преди 11 години

Така трябва да бъде нормално, но знаеш ли какво е кемтрейлс и колко години се сипе над главите на българите като "лош матрял" над 7 години? Чувал ли си за паметника Georgia Guidestones и зловещите му послания? Знаеш ли каква химия има в храната и напитките на българите? Само за пример - бирата преди демокрацията траеше няколко дни, сега при демокрацията - трае ЕДНА ГОДИНА!!! Болниците са пълни, гробищата също, а границата е твърде ниска и то масово под 60 години!!

61

До 64

преди 11 години

Ми че то от БСП няма да остане нищо.

60

do 63

преди 11 години

Не е точно така. Може да е само единичен тумор/бучка/ без разсейки, но злокачествен, и тогава отново да се отсрани цялата гърда.

59

Мозъчно увреден

преди 11 години

Време е за голямото кълцане. Нека сега, всеки който носи гена на мозъчните тумори, да вземе една брадва и ХА през шията. Боже спаси ни от американците, от другото сами ще се избавим!!!

58

Анонимен

преди 11 години

За да се направи мастектомия на гърда(и) трябва да има разсейки в гърдата, а не само определено образувание - бучка на гърдата. Многото образувания в гърдата не позволяват частично изрязване на квадрант от гърдата и се прибягва до цялостно махане, което е страшен психологически шок, особено за жена без финансови възможности. След мастектомията се оперират и лимфните възли, които са преграда за рака към другите органи, ако е навреме хванат процеса. Последват тежки лъче и химиотерапии.

57

Pitt

преди 11 години

BG DIVACI

56

Jolie-Pitt

преди 11 години

До Рени: Що за гнусна *** си ти?!?!? Засрами се

55

Анонимен

преди 11 години

нещо по тъпо не съм чувал.това са звездите които обожавате.сега остана и за пример да я вземат.кажете на младите булки в бг да не си пипат богатствата!чухте ли?

54

123456

преди 11 години

Махнала е една част от себе си, но генетичната база няма как да се промени! Като не е рак на гърдата, ще избие на друго място, така че напълно безсмислена мастектомия!! Освен това, след като има такова наследствено обременяване, защо е родила толкова деца, предавайки им "лош" ген? По нейната логика означава, че е постъпила безотговорно.По-скоро смятам, че са и открили рак в супер начален стадий и понеже при нея има риск, се е решила на тази крайна мярка.Едва ли просто така са я клъцнали.

53

Анонимен

преди 11 години

Подкрепям решението и! С тази болест борбата трябва да е превантивна. Ако вече е открит проблем борбата е много по-трудна и в голям процент от случаите безсмислена. Ако има такъв голям процент вероятност да се случи непоправимото, какъвто са дали лекарите и, то решението е правилно и навреме. Ще е жива и здрава и ще бъде с децата си. Ясно е, че винаги може да е нещо друго, но защо да стоиш и да чакаш това, което можеш да предотвратиш?! Разбират го само пряко или косвено страдалите...

52

жена

преди 11 години

Това е лудост! За щастие не съм имала този проблем, но имах повод да лежа в гръдна хирургия наскоро. Гледах жените с радикална мастектомия как се мъчат и колко боли, все едно са ти отрязали крайник...Това не е решение, ако има ген дето да й отключи рака, като няма гърди другаде ще има рак най-вероятно. Колкото до кърменето, замислете се, ако наистина беше такава превенция дали жените на възраст около 60 години щяха да развиват рак? Това също са митове, няма гаранция, живейте и обичайте децата си

51

една

преди 11 години

В крайна сметка това е нейният живот и тя има право да го живее както иска. Пък това за кърменето, не винаги се получава, поради една или друга причини, които нямат нищо общо с егоизма. А за мен премахването на гърдите е равносилно на всяка друга хирургическа интервенция. Защо тогава се премахват потенциално опасни бенки? За мен е горе-долу същото. Просто размерите са по-големи, но пък и медицината го е измислила как да компенсира тяхната липса.

50

До 123 от Х

преди 11 години

Къде съм написала, че им казва, че нищо не са направили ?!????

49

една

преди 11 години

Ако някой от вас е бил на нейно място, може съвсем свободно да давате съвети. Но като човек, който има горе-долу същите проблеми, мога да ви кажа, че това да живееш в страх, не е живот. На всеки 3 месеца отиваш на контролен преглед и се молиш да не е станало най-лошото. Тъй като има голяма вероятност да се случи, най-вероятно пак ще й отрежат гърдите. Дали сега или след време, едва ли има голяма разлика. Никога нищо не е напълно сигурно, но това те трови отвътре и човек не може да го пребори.

48

123

преди 11 години

До Х Как може това да е пример???? Ако си претърпял операция на едната гърда, преминал си през ада и се радваш че всичко е приключило и сега се появява някой, от който трябва да вземеш пример и който ти казва, че нищо не си направил трябва да махнеш и другата та и някоя друга част от тялато си. Направо незнам дали някой мисли като пише такива тъпотии, а хората които го харесват и те, а за Анджелина няма какво да се коментира тотално е изтрещяла.