78

гост

преди 11 години

социaлното нa комунистите е - социaлнaтa министaркa мaслaровa, толковa сa социaлни

77

Митак

преди 11 години

До доволен: Там е проблемът,не искам да ме управлява представител на социалното. Имах някакви надежди, че времената, когато продавачката в магазина печели двойно на лекар/инженер са отминали. Всички знаят, че герберите не бяха светии, но гледай сега сеир, като се съберат БСП-ДПС-Атака, какво се казва

76

ivan

преди 11 години

ot 20 godini do pravitelstvoto na gerb ,nikoi ne se e zapalil a v vijdame kakvo e gerbajiite tova lie realnoto pravitesvo,

75

йл

преди 11 години

Никаква разлика не е 4%.Видя се че хората не искат и ГЕРБ,но ги избират защото нямат избор и са видели що за стока са Станишев,Костов,Доган и други подобни ***.

74

не син

преди 11 години

Вярно е било твърдението на социолозите,които прогнозираха победа на ГЕРБ с два пъти повече проценти /32 % : 16%/ над БСП ! Затова и БСП реагираха светкавично чрез компроматите с подслушванията и бюлетините ! Така направиха загубата/резултата/ приемлива,поносима !

73

darcas

преди 11 години

Овчия заспал народ си заслужава управляващите. Успех на балъците, за останалите има Терминал 2

72

Анонимен

преди 11 години

... Дружно братя българи с нас Бойко е в мир и бой, партия велика пак ще води нашия обречен строй..... Мила родино ти си тиквен рай.....

71

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам за какво е целият този рев, изборите бяха сравнително честни, естествено не мина без купуване на гласове, но имаше паралелно преброяване, което потвърди резултатите. Прави ми впечатление, че предимно герберите надават вой. Имахте 4 години и цяла кампания да убедите хората... ами не се получи, само 50% отидоха до урните и само 30% от тях ви дадоха гласа. Какъв е проблема, другите партии не виждам да правят големи драми?

70

Анонимен

преди 11 години

Бай Тошо е най-големия и успешен политик на 20 век.Бил е страшно хитър и е знаел как да муфти руснацитеможе и да е крал вероятно, но е мислил за народа и държавата си!

69

Хаха

преди 11 години

Ми как няма да печелят с 4%,това тия другите 350000 бюлетини,дето не ги откриха!Смехории разни из тая държава!

68

Наблюдател до 68

преди 11 години

Напълно съм съгласен! Станишев ако имаше малко чест и достойнство, щеше да подаде оставка (заедно с зялото ръководство).

67

Марк

преди 11 години

Станипишев да плати масрафа на австрийците!!Той ги довлече !Напълно излишно!!Ама е лесно да се правиш на мъж с парите на данъкоплатците!!

66

667

преди 11 години

НФСБ АКО ИЗБОРИТЕ БЯХА ЧЕСТНИ ИМАТ НЕ 3,8 А 13,80 ПРОЦЕНТА.ДАНО ТАКА ДА Е НА ЕСЕН.

65

Густо, майна

преди 11 години

Къртишев ги е хакнал най- вероятно, като е видял накъде върви графиката. А и за да могат междувременно да забъркат някоя шашарма червените му другари. Нали затова искаха и кода на ЦИК. Ама ЦИК да не ви е СИК, бе другари?! Или пък ВИС...

64

причините

преди 11 години

Резултатите са в полза на ГЕРБ не защото са идеални, а защото алтернативата е БСП и ДПС, т.е. ДС и мафията на прехода!Докато тези ''групировки'' съществуват ще съществува или ГЕРБ и или друг аналог!!!

63

гост

преди 11 години

до 44 Румен221Разкажи повече или това е - лаф да става.

62

Анонимен

преди 11 години

Кой измисли тая австрийска фирма сора да брои бюлетините защо бойко и сдс им се съгласиха,това сие чиста далавера защо толкоз бързо бойко им легна,какво стана нямаше ли някоя друга напримве полска англиска фирма да брои бюлетини ами бсп докараха си тая фирма да маниполира резултатите.как бойко допусна това нещо.

61

гост

преди 11 години

до Румен221Има ли доказателство или е лаф да става- за София де

60

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ губят.Подкрепа от народа 14%.84% от хората няма да приемат още 4 г съсипване на България.Подкрепа от други партии-0%.Време е на ББ и ЦЦ да ходят в затвора

59

РУМЕН221

преди 11 години

До Анонимен 61-56РУМЕН 221" Какъв е проблема ,да управляват българските партии ---ГЕРБ и БСП ...? ЗАЩО И ДО КОГА ЩЕ СЕ ---ИНАТИМ !"- БСП И ГЕРБ СА ПАРТИИ НА ОЛИГАРХИЯТА..., А НЯМА ПО-ГОЛЯМА ВРАЖДА ОТ ВРАЖДАТА МЕЖДУ БРАТЯ... (ТАКА Е ОТ ШИШМАНОВЦИ ДО ДНЕС..., ВИЖ НАЦИОНАЛИСТИТЕ...)