213

гражданин

преди 11 години

Много партии получиха по 2-3 % На практика близо 30% бяха преразпределени. Време е да се свали прагът за влизане в парламента - не бива на тези 30% да се гледа с пренебрежение, все едно ги е нямало.

212

ххх

преди 11 години

Наблюдавах вота и непрекъснато ми беше в мислите:"Купуването и продаването на гласове е престъпление "Е какво да ВИ кажа гласувахме за престъпници. Защото всички продаваха сигурен съм в това.Някои си купиха... ЗАЯВЯВАМ ГО БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!Това е България - ние си я правим такава . Не знам защо правим така Българи опомнете се!

211

Богдан

преди 11 години

От българската простотия за България няма прокопсия!Който сам си го направи никой друг не може да му го направи! За съжаление България остава непоклатимо най бедната,скапана и неграмотна европейска държава в света! България се самоунищожава! На такъв народ никой не може да му помогне! Защо не разбраха,че Костов може?

210

Гласувал

преди 11 години

И да се обиждате и да се хвалите-резултата от изборите е ясен.Не забравяйте,че голяма част от гласовете за ГЕРБ са принудително дадени-миньори,административен персонал/ по мои данни са около милион/,частни фирми и др.Въпросът е сега накъде?Ще трябва нова конституция за да разкараме старите муцуни от парламента,а за тази цел ще трябва да се свика Велико Народно Събрание.А откъде пари за да живеем до тогава?

209

тапири

преди 11 години

До Angry ама за кой да гласувам...ама как ще гласувам за Мародери,опомнете се...тия са за затвора а не за парламента..докога ще търпите като мишлета,и да ама в другите държави които даваш за пример да са отдавна дадени на Прокуратурата и от там където им е мястото У затворо и разбира се конфискуване на заграбеното...браво пак си избрахте мародери,Мародери е те това са тия в момента,на мен ми писна от тая ***=Гнойко,Доган,бсп,атака,ндсв,сдс и т.н. е видяхме как крадете и как лъжете Народа

208

тапири

преди 11 години

как може нормален Българин да гласува за тази гнусна ***...НИКОЙ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГЛАСУВА..стига Хора на които мястото е в ЗАТВОРА НИ УПРАВЛЯВАХА,ПИСНА МИ ДА ИЗБИРАМ ПО МАЛКОТО ЗЛО,а на тези избори даже и по малко зло нямаше

207

аз

преди 11 години

*** народ,слаба държава

206

Angry

преди 11 години

До Анонимен 232 Защо, какъв ти е проблема гласуването да е задължително?? В Гърция е така и никой не протестира, напротив. Опредлено трябва да стане задължително гласуването, само така *** няма да определят кой да ни управлява.

205

Анонимен

преди 11 години

До гласувалНикой не може да ме накара да гласувам....НИКОЙ!!! Това ще е върха на сладолевда... Няма да съм част от тази пародия наречена Държава...НЕ

204

Анонимен

преди 11 години

До наблюдателЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ не гласуваха тези, които са безотговорни и само знаят да недоволстват и да искат нещо хубаво да им се случи!!!!!!!!!!!!! А по въпроса за купуването на гласове, мисля че единствените потвърдени са "покупките" за БСП.

203

Анонимен

преди 11 години

GERM triabva da upravliava v malcinstvo, inache - deja vu-BSP i DPS. Omrazna mi....

202

Анонимен

преди 11 години

До 221Образован, висококвалифициран специалист в IT сферата, с твърдо десни убеждения, мразещ до болка простотията, *** и откровената тъпота! Ти 'къв си? (пише се "къв", не "къф")

201

гласувал

преди 11 години

Според мен гласуването трябва да стане задължително със закон.

200

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 221 Точно това Не заслужаваш. Заслужаваш да ти скъсат простия *** от работа, ултра високи сметки, нулеви доходи и за благодарност да лижеш престъпните *** на богаташите. Нека!

199

Анонимен

преди 11 години

Да ви е честито, *** - простотията и мафията победиха!Аре, миризляци, подрапайте си празните кратуни и се пльоснете по очи пред олигархията. Баси простото племе!

198

Анонимен

преди 11 години

*** народ сме, ей! Заслужаваме си комунистическо-турското управление с ромски забежки, което се очертава! Евала "българи"!

197

Анонимен

преди 11 години

БЕЗ ВЛАСТ, ГЕРБ Е КРЪГЛА НУЛА, ЛИДЕРСКИ ПАРТИИ В ОПОЗИЦИЯ НЯМА, ПРИМЕР Е НДСВ, ПОДОБНА УЧАСТ Я ОЧАКВА И ГЕРБ, СБОГОМ

196

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ умишлено промениха изборния закон в края на 2012 г. и дадоха на София и големите градове повече депутатски места и така с по-малко на брой гласове си осигуряват повече депутати. Така ГЕРБ крадат гласове от провинцията, а в столицата ГЕРБ краде гласовете за СДС, ДСБ, Кунева и другите политически джуджета.

195

Поредният емигрант

преди 11 години

Другари, Честита Ви Ислямска Народно-демократична република ***! Аз си хващам самолета за London. Auf Wiedersehen както би казал чичо Ви Арни.

194

РУМЕН221

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,Всеки ще падне от власт, ако първите 3м. не направи:1. НЕЗАБАВНА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА.2. МРЗ И НЕОБЛАГАЕМ СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ от 566лв.3. ПРЕМАХВАНЕ "ТАВАНА" ЗА ОСИГУРОВКИТЕ (2 200лв.)4. ДАНЪК ПЕЧАЛБА 20% С НЕОБЛАГАЕМИ 50 000лв.И5. ОТДЕЛЯНЕ НА ПЕНСИОННОТО И МАЙЧИНСКОТО ВЗАИМНО ОСИГУРЯВАНЕ (2 и 3г.), ОТ СОЦИАЛНОТО ПОДПОМАГАНЕ6. ИНВАЛИДНИТЕ ПЕНСИИ ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ7. "ДЕТСКИ" ОТ 10лв., "МАЙЧИНСКИ" = МРЗ, САМО ЗА 18г. МАЙКИ, А СЕМЕЙСТВА С 1, 2 и 3 ДЕЦА ДО 18г. - ДА НЕ ПЛАЩАТ ДОД..