36

:)

преди 10 години

след 20.00ч вече се слуша старата песен на нов глас:)Известен певец изнася концерт в болница. След края се обръща към пациентите и казва: - Довиждане, и се надявам да се подобрите! - Благодарим, подобно! отговорили пациентите.

35

Историк

преди 10 години

До Анонимен 44Абе пич, то всичко убаво (не мога да ти проверя данните), но ако и да е така - за чий Борис си захваща с Хитлео, напада гърция, сърбия и воюва срещу руснаците? В крайна сметка като не е заложил на верната теза и като резултат губи - няма начин да бъде на върха. Както се казва - риск печели, риск губи. Доста хора на казино загубват всичко, включително и живота си. Същото направи и борисчо с живота на българите след 1944.

34

Анонимен

преди 10 години

Zaplatite na Uchiteli,Lekari,CHinovnizzi i Izobsto v ZARSTVO BALGARIA sa bili TRI PATI /3 PATI / PO-GOLEMI ot Tezi v Kralstvo Garzzia .. Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA be na 4-5-6 Masto po STANDART I BLAGODENSTVIE zaedno s Belgiai Hollandia..1938-40g... ZARSTVO BALGARIA e bilo na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na ZARNO na PODANNIK izchisleno...Na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na TUTUN na PODANNIK i na PARVO MASTO po IZNOS na GROZDE v ABSOLUTNI kolichestva..Iznasa POVECHE GROZDE ot Franzia i ot vsaka druga strana v SVETA..

33

Славчо

преди 10 години

Аз не мога да търпя повече този глад и робство, ..бях до тук !!! Този път заминавам за винаги и се изнасям от "збърканата" ни родина. Вече съм сигурен, че тук няма оправия и няма да има в следващите 50 години. Всичко е много жалко...

32

Бъдещ емигрант

преди 10 години

Каквото и да си говорим тези избори са жив живеничък *!!!!!До края на лятото ще вдигам гълъбите-от тази държава нищо не става!Достатъчно си загубих годините тука!

31

ss

преди 10 години

пак ли тези бе какво ми имаа бее хора вие луди ли сте защо по дяволите масово се гласува за комунисти и генерали ;((( реве ми се вече пак 4 години ще ни се разкаже играта не мога повече.;((( Унищожихме България собственоръчно честито на печелившите.. ;(((

30

do 32

преди 10 години

Не е тъпо. АЗ НЕ СЪМ ПРОТЕСТИРАЛ! АЗ НЕ СЪМ СВАЛЯЛ НИКОГО ОТ ВЛАСТ! НЕ ГОВОРЕТЕ ОТ МОЕ ИМЕ, МОЛЯ ВИ!

29

П.Петров

преди 10 години

Затова, следващите избори с електронно гласуване и за да е валиден гласа, елементарен тест за интелигентност с 3 въпроса

28

Ивилина от Сливин

преди 10 години

Рушняцити са виновни за всичко! Или хамериканцити са виновни! Най-много обачи иврейти са виновни. И даже марсианцити са виновни. Ако не са те - все някой ни е виновин.

27

Смут

преди 10 години

Измикярски политици . Просто съм отвратен от тяхното държане . Повдението им е мега зле. Личи си как един от тях не е ходил в чужда държава и да се разходи и да обърне внимание да държанието на хората там. НА НАС НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОВАЛ Е МУТРОНИЗАЦИЯТА.

26

ruru

преди 10 години

До АнонименХа Ха Хааааааа

25

До 32

преди 10 години

Не е тъпо - просто отпечатаните в повече бюлетини влизат в действие а имамме и 1 милион мъртви души по списъците. Дано да кажат колко столетници са гласували.

24

Анонимен

преди 10 години

Ми то народа не искаше да свали ББ.За това пак гласува за него.

23

Анонимен

преди 10 години

Българино, разбери, 24 години те управлява Държавна сигурност!!!!!! Когато някой тръгне да гради нещо, веднага се намесва тя за да спре развитието!!!!

22

Андрей

преди 10 години

Няма да коментирам резултатите от провежданите днес избор. Само ще отбележа, че е крайно, отчайващо тъпо да свалиш някой от власт и 2 месеца след това да гласуваш за него! Защо висяха тогава хората по площадите - в студа и снега? Защото не сме народ, а *** ли?И 41-42 избирателна активност- активност ли е? И защо не се въведе ЦЕНЗ за упражняване на вота? Тежко ни.....

21

beloslava

преди 10 години

До АнонименИ аз не познавам такива, може би по същата причина не познавам и такива, които си продават гласа.

20

ььь

преди 10 години

Ми не знам, ама предвид това че две партии взимат.. от гласовете при положение, че и двете са повече мразени отколкото обичани, това за мен е изумително. Интересувам се активно от политика и да не знам коя е 5тата партия? Това просто не е истина. Не знам какво са купували и продавали, но положението е трагично. Моля който не е гласувал, да иде да гласува и за мен, защото ми е невъзможно, а отчаяно искам да дам гласа си по възможност за някоя малка партия .

19

Гацо

преди 10 години

Социолозите за 24 г у нас станаха милионери и са свързани с пъпна връв с партиите . Ами логично е когато имаш с този и онзи бизнес направил си близо 100000000 лв в различни сметки в хубави банки да ги защитаваш . Това е отговорът на въпроса защо изборите у нас се манипулират така жестоко и толкова от рано !

18

*jdsaldkja

преди 10 години

не знам каква мания е обхванала народа, но тази статия си е нарушение на правилата...не сте оригинални....ама въобще не сте!!!!!

17

?

преди 10 години

Коя е тази партия?Тоника СВ Бургаски вечери