142

500

преди 11 години

Що прокуратурата не започне да събира доказателства например за ГРАБЕЖА ОТ ПРЕХОДА НАСАМ ДО ДЕН ДНЕШЕН, ЗАЩО СРЕЩУ МАДЖО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗАЩО СРЕЩУ ГОЦЕВ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗАЩО ? ЗАЩО? ЗАЩО? Защото прокурор се става или по политическа поръчка или с пари, които завалията трябва да си върне - също и като жадните за власт депупати.

141

Анонимен

преди 11 години

Всички полит партии от 1944 г. до днес - В ЗАТВОРА! Заедно със 90 % от сегашните ПРОКУРОРИ - слуги на БСП, ГЕРБ и прочие.

140

500

преди 11 години

За тая ли прокуратура - българската - става въпрос? Сето не повдигна обвинение нито на Маджо, нито на момчетата от прехода??? Тая прокуратура която няма доказателства за нито един истински престъпник!!! За тая клатикура ли??? Евтини поръчки?ф БГ прокуратурата е толкова точна в преценките си, колкото Цвъ ЦВъ излови *** - дедесари и Румен пашата например. Тая прокуратура е червено - герберснка и всичко е постановка, за да се запази статуквото. Всички ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ СЛЕД 1944 Г. ДО ДНЕС

139

Анонимен

преди 11 години

1. Коя печатница има такова количество брак? Или това е първата? 2. Инж. Петър Кънев каза какъв е процента на брака на отпечатаните бюлетини! 2. Защо герб няма доблестта да си призная и до кога ще се обясняват като най-тъпите хора?3. Бойко и Цецко нека си ходят в къщи, там ще бъдат приети и слушани!

138

Анонимен

преди 11 години

Бюлетините на БСП артисаха, ДС се *** с операцията по подмяна на вота :)))))

137

Един

преди 11 години

По точно КОЙ от прокуратурата...............*** червени?????

136

Анонимен

преди 11 години

Аз работя в печатница. В момента в кйто някой се опита да каже, че 350 000 брак, просто разбрах, че си е чиста схема. Абсурдно е реномирана печатница да печата 7милиона бройки и да има 350 000бр. брак*ати смотана печатница. Представям си вобще как оцелява тази печатница. По-вече от 3%брак това означава,че е не работеща правилно или супер зле работници.

135

емо

преди 11 години

нормално за предишните

134

Анонимен

преди 11 години

Много бройки артисаха и матриците оставени на произвола много станаха грешките -премиера спи!

133

Анонимен

преди 11 години

тя, прокуратурата, твърдеше, че и трактора е бил виновен, ама съда реши друго!

132

Анонимен

преди 11 години

Някои се опита да върне България във времто на бай Ганъо , в случая аз съм доволен ,че службите за 1 път от целия преход насам направиха крачка в правилната посока.

131

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНе знам за логиката и смисления коментар , но някой виждал ли е 350 000 листа хартия разпиляни ? А и защо бракуваните бюлетини да не бъдат подредени и палетирани готови за транспортиране примерно за унищожаване ? А как така Бареков цъфна пред портала на печатницата и започна да обвинява че ГЕРБ е организирал това , без даже да види дали наистина е така ? Да не говорим че предишния ден прокуратурата е била вече в печатницата.

130

Анонимен

преди 11 години

Леле, не мога да повярвам - този човек наистина няма срам! И да заяви, че акцията срещу печатницата била направена непрофесионално."Този път МВР не е участвало. Вчера вместо да мълчат и да оставят хората да размишляват, да сложат джипиесите и днес да направят блестяща операция", каза БорисовДа, сигурно. И някой да изпее на Цецо, че ще има акция срещу печатницата, и всичко щеше да отиде по дяволите.

129

nikoi

преди 11 години

za tova sme izbegali . . .

128

язон

преди 11 години

Наглеца Боко обяви, че бюлетините били за БСП и ДПС! Няма срам тоя престъпник, без бой няма да мине!

127

пю

преди 11 години

700 000 са отпечатаните бюлетини за подмяната на вотаПървата партида била отпечатана около 1 и 2 май и много отдавна достигнала структурите в страната! Гробарите са за затвора!

126

Анонимен

преди 11 години

"1. Ако това беше официален технологичен брак, Бареков щеше да бъде направен за смях на 5-тата минута от репортажа му.2. Ако това беше официален технологичен брак, оставен за съхранение под охрана, тогава щеше да има документи и заповеди за охраната му от 8-ми май, и Бареков отново ставаше за смях на 5-тата минута.3. Кой, по дяволите, опакова и палетира бракувана стока?"Страхотна логика, това е един от най-смислените коментари тук ;)

125

Анонимен

преди 11 години

сега ако има закони и съд печатницата се национализира собствениците и отговорните лица за по 5 години в затвора и готово

124

Анонимен

преди 11 години

Не бях гласувал последните няколко години, но именно скандалите с подслушването и сега с тези незаконни бюлетини ме провокираха да отида и да дам своя глас. Просто нещата не трябва да продължават да се случват по начина, по който се случват в момента.

123

Анонимен

преди 11 години

Егати помията. 350 000 незаконни бюлити, разпечатани в печатницата на общински съветник на ГЕРБ не ми звучи никак прозрачно и демократично. А на вас?