78

Миро Прогнозата

преди 11 години

Следва снемане на имунитети , следва стабилно програмно правителство след тежки преговори с Атака !Вероятно е подгонване на ГЕРБерските бандюги Боко , Цеко ,Плевньо , при доказани фалшивикации и Райкото...мале мила...мани , мани ,може и до арести да се стигне !На следващите избори БЕЗ герб В ПАРЛАМЕНТА !и ТОГАВА ще почне възхода на България и бизнеса ,но вече без мутрите!!!

77

Невярващ на службите

преди 11 години

Райков , хубаво , но 50% не гласуваха , кво праим сега - значи ще работим пак с фалшиментото , а?Както избраха Плевнята - няма стане , тоя път по-дълга сопа!!!

76

болният НА ЛЕГЛО...

преди 11 години

Абе,"момче".Ти за ненормални ли ни вземаш?Може да сме безпомощни,но..Питай Програмиста,написал Програмата,дали не е възможна "манипулация".Не забравяй,че самият Програмист яде и храни семейство.И че който плаща(за програмата,обработваща резултатите),ТОЙ ПОРЪЧВА И КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ(демек,музиката).

75

Избирател

преди 11 години

Как ви се струва коалиция БСП, ДПС и КУНЕВА?

74

gtf

преди 11 години

по-скоро ...манипулацията е невъзможна, ако хората не гласуват.. просто няма да има каквода се манипулира

73

WhatTheЦвък

преди 11 години

Тези вече хептен за *** ни взеха ... !!! Щеше да е невъзможно ако живеехме в нормална държава, там където екзектират извергите, там където престъпниците не излизат от затвори ... и т.н. Ба*ти чнгеджийницата!!!

72

Анонимен

преди 11 години

Това, ако се беше случило в нормална държава, виновните лица досега щяха да са на топло.

71

Анонимен

преди 11 години

Освен незаконните 350 000 бюлетини СОБСТВЕНОСТ на ГЕРБ, там е имало и палети с БРАКУВАНИ бюлетини ! Нека бившият зам.външен министър М.Райков да не мисли българите за балами, защото ние помним неговите "заслуги и действия" и за Либия и за Косово .Хайде Райко бегом, да си хапнеш от копанята на ГЕРБ !

70

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБаджийската *** Марин Райков : "Вчера бяхме свидетели на истерични политически реакции." Не знаех, че 350 000 бюлетини - 10% за ГЕРБ и реагирането на българите е истерия !Я върви Райков да си получиш надницата от Цецо .

69

Анонимен

преди 11 години

Напротив - манипулацията е постигната ако хората гласуват!

68

dragko

преди 11 години

Това беше целта на занятието!Да се закара народът до урните за гласуване!Тежко ви и горко мили българи!Вместо да плямпа едно и също господин министърът да обясни обратния вариант-какво би станало ако българите не гласуват или си задраскат бюлетините отгоре до долу?Защо не обяснява нито той,нито никой друг политик!Недоумявам как имат наглостта да се показват по телевизиите въобще!?

67

Анонимен

преди 11 години

В 13.00 часа синоптиците отчетоха най-висока температура в района на Позитано в столицата. В този час термометрите показваха 31 градуса.В същото време около НДК се появиха облаци и температурите започват да спадат. В същия час там бе измерена температура от 28 градуса.

66

Анонимен

преди 11 години

До 83: добре си направил !...сега те очаква "светлото бъдеще" !

65

Вуте

преди 11 години

Оти да гласувам, като знам, че некой че "гласува" и за мене !?

64

Анонимен

преди 11 години

Тоя на фотографията е типичен пример за кукла на верига - много хубав филм от едно време, а съдейки по цвета на косата му и той е от това време.

63

DDD

преди 11 години

Аз няма да гласувам. Никога до сега няма не съм гласувал и докато съм жив няма да гласувам.Много поздрави от Мадрид Испания. Всеки, който иска добър живот да си събира багажа от тая мафиотска държава.Взимам 1700 евро и живота е песен. Тук мога да си позволя всичко, Iphone Галакси S4 , Лаптопи таблети, имам хубава кола за 20 000 лв.В България не можех да си купя нищо с 500 лв, а сега не правя сметка.

62

ХА ХА

преди 11 години

ДОБРО УТРО -ОТИДЕТЕ НА САЙТА НА ПРОКУРАТУРАТА-ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ-СЛЕДОВАТЕЛНО ЦИК И ПРЕМИЕР-СЛУЖЕБЕН -КУПЕНИ -ВСИЧКО ПАК СЕ ОКАЗА ТЕАТЪР ПЪЛЕН -КОЙ ЩЕ ПЛАЩА РАВНОСМЕТКАТА ПАК БЪЛГАРИНА Е СЕГА ВЕЧЕ ЗНАМ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА БЯГАМ С 2ТЕ СИ ДЕЦА И ТУРЦИ ДА СТАНЕМ ПАК Е ПО ДОБРЕ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРСКИЯ ЦИРК И БЕНОТИЯ

61

Анонимен

преди 11 години

Има риск ромите да "манипулират" изборите и отново да изберат тези на които сме яли попарата 70 години !

60

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ПРИ ТАКЪВ МИШОК КАТО РАЙКОВ МАНИПУЛАЦИЯТА Е СИГУРНА .ГАРАНТЕРАНО ОТ ГЕРБ !

59

Анонимен

преди 11 години

Да, Марине, да, ;) Точно така ще им говориш, нека така да си мислят, пък ние истината си я знаем. Нали?