263

Анонимен

преди 11 години

ЕДИН ВЪПРОС :ПЕТЪР КЪНЕВ И Йордан Бончев БИЛИ ЛИ СА АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ?ОТГОВОРА НА ТОЗИ ВЪПРОС ЩЕ ПОСТАВИ НЕЩАТА НА МЕСТАТА ИМ.

262

Анонимен

преди 11 години

Какви беспета, какви депесета ви тресът.В печатница на гербер са намерени 350000 бюлетини.Сто човека за няколко часа ще ги попълнят.Спомнете си, че преди няколко дни професор Константинов обясни, че ако има разлика между протоколите и преброеното от цик за истина се приема резултата на цик.Цялата работа се свежда до подмяна на чувалите с бюлетини.

261

Анонимен

преди 11 години

И какво ако имало "незаконни" бюлетини?При гласуването се слага печат, подпис в протокола и втори печат върху бюлетината.Как ще фалшифицираш 350 хиляди бюлетини? И то за различни избирателни комисии?Кой ще начатка 700 хиляди печата и 350 хиляди подписа и после ще ги разнесе по комисиите?Цялата работа е долна комунистическа хватка на продажната прокуратура, накуп с "разкритията" от незаконните подслушвания и останалата кал.Ха да са ви честити пак БСП + ДПС, заслужавате си ги.

260

Анонимен

преди 11 години

Ще гласуваме, ще гласуваме... но не за теб!

259

334 до 332

преди 11 години

упс грешка до 332

258

до 345

преди 11 години

Какъв комунизъм бе, какви пет лева , къде е той в Китай ли или в Русия ?Стой си там където си , и не ми давай наклон на ..я, не искам хора който живее извън България да ми определя как и по какъв начин да живея!Като толкова много си загрижен , върни се тук и живей тук , иначе всичко друго е бла бла...нали така му викате нататък, а по нешенско шменти капели!

257

Chr

преди 11 години

Za sazalenie istinata shte izleze sled izborite. Nikoj ne kazwa kak e zapochnalo wsiclzko. Kak taka izwednaz policiata e wliazla w pechatnicata edin den predi izborite. Zashto ne sa prowerili po-rano. Ili celta e da se chwarli kal, a sled posle shte se okaze, che GREB niama wina...

256

Анонимен

преди 11 години

цветанов и с кана да им го наливаш в главите то овена си е овен български,то си е свикнало на простотията комунист. и така си му е добре,жална ни маика на нас,които искахме да се прибираме в една нормална страна.

255

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са крива ракета с пилоти шимпанзета ,и днес ще излети на майната си !!!!

254

една

преди 11 години

"Крадеца вика:Дръжте крадеца!".Божееее,наглост и безочие......Тия са на автопилот и няма кой да ги спре........

253

Анонимен

преди 11 години

Цвъцвъ, демокрацията направо е уплашена от визията ти , скрии се някъде , смени си главата и останалите части , пък след това се плаши и плаши и останалите

252

Бръчков

преди 11 години

Цецо , кой заплаши демокрацията , кой въведе полицейщина навсякъде ? Стига агония , ами се откажи от имунитета си , ако е останали нещо достойно в структурире на ГЕРБ !

251

Анонимен

преди 11 години

Все бях чел коментари с правописни грешки, ама колкото този път не бях. Хубаво е, че имате мнение, хубаво е , че коментирате ама щеше да е хубаво да бяхте внимавали в час до четвърти клас.

250

Карамбо

преди 11 години

"Пламен 331", нямам против какво казваш, имам против правописа ти :(Хора, които не знаят да пишат, ми казват как да се управлява страната...

249

Анонимен

преди 11 години

Абе тия герб защо не забраниха със закон ДПС???

248

ядец

преди 11 години

Този се прави на ощипана мома. Г-н Цветанов технологичния брак от всяко едно производство се събира на едно място а не се реди по точни бройки в точни палети. Оставаше само да са надписани кой палет за къде е. И ти ми говориш за заплашена демокрация. Хайде няма нужда. Ей за това платените социологически проучвания даваха предимство на ГЕРБ защото се знаеше колко фалшиви бюлетини ще се пуснат. За това народе ГЛАСУВАЙ за да има по малко място за фалшиви бюлетини.

247

Анонимен

преди 11 години

До пламен338Ти знаеш ли колко много си неграмотен ? Прочети си "постовете" .Не се ли срамуваш?

246

пламен

преди 11 години

Извинете ме за граматиката!

245

Българин

преди 11 години

Г-н Цветанов,Видяхме я вашата (герберастка) демокрация. Не я искаме. Вървете си.

244

искрю

преди 11 години

Пламене, от хора, които пишат "НИЩТО" съвети не искаме. А ти знаеш ли, че на Цв. Бориславова фотоволтаиците произвеждат ток и през нощта?