67

Анонимен

преди 11 години

265 избирателни секции. за кои секции са напечатаните бюлетини?

66

Анонимен

преди 11 години

до 80освен изброеното , да кажат защо гласовене на гласоподавателите им се разминават с 950000- включват и обитателите на Бакърена , Орландовци , Малашевци и пр....Да ходат при трях

65

Анонимен

преди 11 години

Ох,успокоих се!Значи щом се пазят от МВР няма страшно.Ами точно в това е проблема струва ми се.

64

Анонимен

преди 11 години

До ДаЕ кога се фалшифицират изборите??? Този лидер който говори за фалшификация плюе по собствените си членове, които участват в комисиите!

63

Анонимен

преди 11 години

До Да Гласуваш се в СИК. В този СИК има комисия съставена от парламентарно представените партии с по един представител. След края на изборния ден, те броят бюлетините и съставят протокол. Бюлетините в чували с номер на СИК-а и протокола се изпращат на ЦИК. Фирма избрана от ЦИК не брои протоколите, а ги обработва, а чувалите се хвърлят в някой склад до следващите избори или ако съдът нареди повторно преброяване за дадена секция. Съгласно обработените протоколи, се разпределят местата за депутати, избира се президент, кмет...Е кога се фалш

62

той

преди 11 години

До коментар 52 : Няма начин да няма начин!

61

Берлин

преди 11 години

"ЦИК: Намерените бюлетини няма да компрометират вота"Това е ясно. А ненамерените?ПП Заглавието малко ми прилича на: Заловените на границата наркотици няма да бъдат предадени на получателя им. :)))

60

Пешо

преди 11 години

Сбогом на червените и тиквеночервените мутрокухавелки!

59

Анонимен

преди 11 години

Змията преди да умре най много хапе.В случая червената.

58

Анонимен

преди 11 години

Е... да, ама ако не ги бяха намерили... Не че изборите не са безмислен фарс по начало...

57

Анонимен

преди 11 години

До до 42истината еТи или си пийнал или се правиш на ***...или си наистина такъв!!!Помисли малко и се помъчи да разбереш кое след кое следва

56

Боко

преди 11 години

Абе споко тези ги оставихме с Цецо за да ги хванат.Само 350 000 са.Имаме още 2 000 000.На миналите избори за местна власт само се редихте и отвън в Ес класите бяха и чувалите и урните.Не помните ли ,че бяха по 2 направени.За снимките в новините ни трябваха и опашки от избиратели само.Днес ни трябва висока избирателна активност обаче!Затова е скандала!

55

к

преди 11 години

Скандала е супер. Сега всяка загубила партия ще се оправдае с това, че видиш ли вота е невалиден/причина бюлетините/, без изобщо да им мине през главиците, че вината си е само тяхна. И как пък точно преди изборите пък установиха. Прилича ми на много намирисващ черен PR на някой основен претендент, който се бои, че изобщо няма да превземе властта.До 62 - Абсолютно си прав

54

Анонимен

преди 11 години

''ЦИК: Намерените бюлетини няма да компрометират вотаТе няма да бъдат използвани, другите вече са в СИК''В СИкК садругите а?Е чудно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Защо не са във ВИС,или в ***?Мамка ви!!!

53

БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ АПОСТОЛА ГЛЕДА ОТ ЗВЕЗДИТЕ И СЕ ПИТА ЗА ТЕЗИ ЛИ ОВЦЕ СИ ДАДОХ ЖИВОТА, НИМА ТОВА Е ,,НАРОД????"

52

До 47

преди 11 години

За много ли оригинален се мислиш?! Една бюлетина ако се разпространява за една секунда това не означава, че 350 000 бюлетини ще се разпространят за 350 000 секунди! Ако изпратя 1 писмо до един град и едно до друг, но ги пусна едновременно това означава ли, че писмата ще пристигнат по-бавно от колкото ако бях пратил само едно писмо?!

51

123

преди 11 години

Хванали са 350хил., а колко ли (стотици хиляди) не са хванали и са успели да напечатат за дните досега други подобни печатници на хора на ГЕББ ???

50

t

преди 11 години

Писна ми от Бареков, все той открил, все знае, все му донасят. С извинение, но с всяка партия на власт е в кюпа и близък до нея.Върти се като фурнаджийска лопата ту с едни, ту с други и смята, че е супер обективен журналист.

49

К.Б.

преди 11 години

"ЦИК: Намерените бюлетини няма да компрометират вота " Ами да! Защото ги намериха...

48

Анонимен

преди 11 години

Попитaйте комунистите и те ще ви обяснят,Че избори се фaлшифицaт не с бюлетини , a с протоколи.