192

Анонимен

преди 11 години

тоз говнар за кого се мисли? и тоя, кат оня с голата глава, взе да се има за освободител! наяла се въшката, пък излезнала на челото!

191

Петър

преди 11 години

Когато се явява Бареков по телевизията, на екрана да има червена точка и надпис не е препоръчително за нормални граждани на РБ. Аз съм пенсионер. Откъде събра толкова злоба бе юнак. Има добри лекари специалисти, обръшай се преди всяко явяване на екрана към тях за консултации. Твоите крясъци и мазна аура нагнетяваха напрежение в предизборния ден. Кокошките ми престанаха да носят, стресира ги, да се надяваме че това е временно. Вън от журналистиката. Това което направи е подсъдно. Престъпник...

190

Анонимен

преди 11 години

цялата мафия свързана с ДПС И БСП впримчиха това алчно и просто *** Бареков за това безобразие, защото знаят предварително че днес ще загубят тотално изборите и предварително вдигат шум - жалка комунистическочиташка ***!!!

189

Анонимен

преди 11 години

Долу корумпираната БСП .Хора гласуваите ---ДНЕС МУ Е ВРЕМЕТО .

188

55

преди 11 години

ТВ7 продължава с предизборната агитация на всеки половин час по новините!За това нахалство трябва да и се вземе лиценза!

187

Анонимен

преди 11 години

Тоя Барек има отвратително противна мутра, която изразява цялата му гнила душица.

186

Анонимен

преди 11 години

дано сте гласували и то умно ,но като това работещо правителство,което свалиха ,едва ли пак ще има/дано се върнат/

185

Левски

преди 11 години

Хора, отворете очи!!!защо Бареков до преди два месеца турски поклон пред Борисов., сега изведнъж ОБЪРНА 360' ( не му е дадена явно поисканата сума ) . Замислете се как ,с какви пари ходи Бареков до НИКИ БИЙЧ / ница- франция/входа е забранен ако не си член . Минималното харчене за ден (2000?). Със заплата на журналист... Ха-ха не изпростявайте ПОМИСЛЕТЕ .КОЙ Е БАРЕКОВ и колко етажа му трябват да изкачи стъпалата за да стане журналист ( КЕВОРКЯН). МАЙ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВЕЧЕ НИКОГА.

184

Анонимен

преди 11 години

най големите комунисти са от герб защо не питат буда каде му е членската карта като кажат кумунистите са виновни са прави те самите са виновни мислите ли че може да е бил охрана на тато и да няма членска карта

183

Анонимен

преди 11 години

кое му червеното на тва да не можеш да понасяш герб и тия ***!?!?!

182

Давай

преди 11 години

До 239 *** си купи един съд за драйфане по-голям, че ще се наложи да драйфаш още мнооого години

181

Капанар

преди 11 години

До Анонимен: Елементарно. На бюлетините има имена на хора от определена секция. И дядо коледа не може да ги разнесе из всички секции в държавата.

180

Мислещ българин

преди 11 години

До Анонимен: Бареков не си е сменил господаря - той е същият А. Доган. Турско *** си беше и си остава. Той за пари и майка си ще продаде, че и ще я опакова. За голямо съжаление голяма част от журналистиката ни е продажна.

179

Анонимен

преди 11 години

Бареков , като Слави се взема много на сериозно. Той си мисли, че като прави някакво шоу и забавлява хората, всички трябва да му вярват . Това , което правят тези двамата е зрелище за народа. Хляба го дава някой друг. Като са толкова добри в социалните отношения- нека направят партия и да поведат хорат към светло бъдеще - тогава ще разберат колко много ги обича народа. Не е същото като да критикарстваш и да плюеш на всякъде.

178

Анонимен

преди 11 години

Тези бюлетини не се знае дали щяха да бъдат употребени. Бареков каза преди няколко дена, че ако проговори ББ и Цветанов ще влязат в затвора. Това показва, че той е знаел за тях и е чакал да бъдат извадени от склада и разпратени по места и тогава да хвърли "бомбата". Това обаче не е станало и в последният момент( на 10.05.) уведомява ДАНС и прокуратурата с цел да навреди на ГЕРБ. За тази си постъпка беше похвален лично от Станишев. Но мисля, че следва да бъде съден.

177

Срам за Пловдив

преди 11 години

Този Бареков е толкова антипатична мутра, по-*** журналист едва ли има на този свят. Такова изопачаване на информация, само и само да му се гледа скапаанта телевизия, б*и м*аляка!

176

Анонимен

преди 11 години

Като си спомня как на предишните избори разнасяха чували бюлетини, изпускаха ги по улицата, добавяха такива в изборните секции, ами какъв е проблема да пласират въпросните 350 хил.?Хората са измислили схемата! Ние дори няма нужда да се разкарваме до урните, нашата работа е свършена.

175

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и БСПО са двете страни на една и съща монета! Докато те са във властта, България ще потъва.

174

Анонимен

преди 11 години

Немислимо е през 21в., в Европа, група неграмотни и престъпни мутри да налагат диктатура!Браво на Бареков! Всички журналисти трябва да са като него, за да има журналистика в България.

173

Анонимен

преди 11 години

Да се надяваме начало на ново немутренско правителство. Недупостимо е в наши дни да управлява в демократична държава диктатор. Да коли и беси прокурори, съдии, депутати, полицаи, данъчни и какви ли не и да нарича народа стадо което има нужда от здрава юзда. Не на мафията и диктатурата!!