34

Анонимен

преди 11 години

tozi ot snimkata vednaga v zatvora zavinagi .

33

Г.-н Електорална еди

преди 11 години

В избирателната бюлетина партиите с номера 8,10,27,33,34,35,45 са изписани с по-малък шрифт, което манипулира избора, подобно на ситния шрифт в някои договори.Между тези партии е и ДСБ... Дано това, да не е направено със съгласието на самата партия.

32

будали

преди 11 години

За 8 милиона бюлетини 350000 брак? Бая некадърна печатница трябва да е. Ама будали много

31

Гошо Тъпото

преди 11 години

Някой да не се...полъже,да гласува пак за Ваньо,защото гонили Елена,с кухненския нож.Виж,ако бяха гонили Ваньо,си е друга...работа;можеше и герой да...стане.

30

Анонимен

преди 11 години

Аз няма да гласувам за червени гербери, за розови сергейове, за кърваво червени сайдери, за начервени кокуневи, за червиви с пари султани, за зачервени мутри от всякакъв нюанс на червената мафия !!! Аз ще гласувам за децата си и за паметта на дедите си , за БЪЛГАРИЯ ! За единствената дясна нормална коалиция !!! Да живее България !!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Костов, защо не си гледаш жената и внучето, нали уж ви нападнаха тази сутрин в Драгалевци?! Нали уж беше стресиан, и съпругата ти също. Или ви платиха за този цирк от бкп и сега с радост чакаше да лапнеш микрофона точно като х*я на серьогата?!

28

не син

преди 11 години

*** иска да удължи престоя си на свобода,защото след изборите ще падне имунитета му и ще се засели за постоянно в затвора !

27

Анонимен

преди 11 години

Протестите веднага да се насочат в правилната посока- към Р. Петков и Миков- организаторите на отпечатването на недостигащите бюлетини на Станишев. Той от 2 седмици признава , че е загубил и сега търси още гласове. Не по този начин. Като си загубил - достойно е да поздравиш победитвля , а не да плюеш навсякъде.

26

Даси

преди 11 години

Е те този път ще има политици в затвора.

25

работлив

преди 11 години

Странно е поведението на прокуратурата,която светкавично реагира на анонимен сигнал от несериозната партия на янето,който за пореден път обръща палачинката-сдс,ГЕРБ,сега отново с комунистите.И президента с поведението си като ,че ли иска да се касират изборите и да има програмно правителство и да се изживява ,колко е велик.И служебното правителство се оказа троянски кон на бсп.Да спасим демокрацията като гласуваме за ГЕРБ.

24

разумен

преди 11 години

При всяко производство има брак.При отпечатване на 7млн бюлетини.,допустимо е и бракувани бюлетини ,които се съхраняват в печатницата.За комунистите ,доказани конспиратори,терористи,убийци,случая с бракуваните и неизползвани бюлетини е удобен момент за грандиозна и нагла провокация спрямо ГЕРБ.Жалко ,че в деня на размисъл,тв7 воглаве с бареков,ежеминутно облъчва народа с долнопробни лъжи.Още по-жалко ,че към червените хиени от бсп се присъединяват и другите партии-рзс,кунева,атака,дсб.

23

Мен

преди 11 години

*** и жалката сбирщина около тях са готови на всичко за някой и друг процент отгоре.

22

хора с мозък,

преди 11 години

просто- БЯГАЙТЕ И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ !!!

21

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се отпечатат нови бюлетини и да се смени датата на изборите. Все едно, изборите са опорочени и съмнението ще си остане.

20

Ъ !

преди 11 години

За "политиците",мангизите,за нас ЦИРКА наречени избори !!!!!!!!!! Всичко одавна е решено горе за нас останалото ТЕАТРО !!!!!!!!

19

Анонимен

преди 11 години

евтинки провокации, не минава

18

Анонимен

преди 11 години

Абе ти не си добре! Тези хора са готови на всичко, за да спечелят втори мандат.

17

Анонимен

преди 11 години

Да бе брак! Вярваш ли си като го казваш? Брак с хиксче на мястото за ГЕРБ. Хайде де!

16

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Вие сте колекционери на глупости, а твоите водачи и на злато!!!Има факти ,записи ,които сами си направихте, от които е видно ,че за ББ няма закони ,няма демокрация ,той е над всичко.Също като Мусолини ,ако знаеш кой е той, стази разлика че Мусолини е бил по -интелегентен от вашщия....Като го гледах по Европа по чуждите телевизии ме беше срам да казвам ,че съм българин МАХАЙТЕ СЕ М......И

15

Някой

преди 11 години

Абе що за *** има в тази държава. Не виждате ли, че се подиграват с народа и с гласът му бе хора