197

анонимен

преди 11 години

Дайте да изритаме депутатите. Ще се управляваме сами чрез интернет. За какво да им даваме толкова пари като си нагласят законите както им хареса. Оставят си врати за да могат техните фирми да работят на нашия гръб. Толкова неща вместо ние да ги произвеждаме ги внасяме от вън без мито, а едни пари излязат ли от България остават там де се въртят. "На вълка му е дебел врата защото сам си върши работата"

196

2,415 лв. Заплата

преди 11 години

1.Плюс : -- добавки за трудов стаж 2.Плюс: -- добавки за участие в парлементарни комисии ?Защо добавки , че ще работят в комисйй , Нали това им е работата всеки ден , а те даже не се явяват в парламента ?Значи заплатите могат да си начисляват и стигат и до 5,000 , Ще се занимават със заплатите си , а не с приоритетите и икономиката ! Докато заплатите в 23 области тръгват надолу ! И какво правим ?

195

Кой ги дава ?

преди 11 години

246. Кой народ им ги дава бе *** ?Ти ли им ги даваш,нали си част от този народ ! Сега всеки пита КОЙ определя заплатите , след като още няма парламент ! Президента ли или Райков ?

194

Анонимен

преди 11 години

Основна заплата брутна ли означава. Доста е объркващо, така и не разбрах защо е въведен този объркващ термин "основна". Има брутна и нетна - на едно място чета, че основната е по-близо до нетната, на друго, че била брутната. Ходи разбери, а е важно, защото нетната = брутната - 500 в случая

193

благословия

преди 11 години

Нито да са живи,нито да са здрави!!!!!!

192

Анонимен

преди 11 години

Гадове гадни, на хората премахнаха прослуженото време, орязаха всякакви екстри, намалиха им заплатите, намалиха им отпуските. Как не ги е срам, каква е тази *** и безочие. Господ ще ги съди и ще им даде заслуженото до девето коляно за този тормоз и мизерия над народа.

191

Анонимен

преди 11 години

НЕ СА ЛУДИ ДУПЕТАТИТЕ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ТЕЗИ ПАРИ !НАРОДА Е ПОЛУДЯЛ, ЧЕ ИМ ГИ ДАВА....

190

Анонимен

преди 11 години

Кой казва,че България е бедна страна!!!! Страна ,която дава на един *** близо 30 000 лева доход на година+добавка стаж+доход от участие в разни комисии от които народът един лев полза не е видял не може да се нарича БЕДНА!!!!Беден е народът,който така и не разбра,че"Ум царува,ум робува,ум патки пасе!".БЕДЕН ЛИ СИ ПО УМ,ЩЕ СИ БЕДЕН И ПО ДЖОБ!!!!!

189

Анонимен

преди 11 години

Eто защо работите в България не вървят и е тая тарапана като всички се натискат да стават политици или депутати!Нали да си политик е нематериално призвание и избраниците за депутати трябва да са слуги и 24 часа на разположение на народа, а не само да се облагодетелстват с високите заплати и куп привилегии за сметка на народа и накрая като им изтече мандата,да се изнижат тихомълком без някой да им потърси съдебна отговорност иотчет за измамните и неспазените обещания и голямата лапачка накьорава софра!

188

а така

преди 11 години

НЕ ЗНАМ ЗА ВАС НО АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ИДВА МИ ДА БЕСЯ НЕ ДА ГЛАСУВАМ

187

АНОНИМЕН

преди 11 години

ХУБАВО КАТО ГИ ИЗБЕРАТ, НО КАКВА РАБОТА ЩЕ СВЪРШАТ?! ИМА НЯКОЙ ОТ ТЯХ, КОИТО САМО ДРЕМЯТ И НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СА ВЗЕЛИ ДУМАТА ПОНЕ ГЛАСА ИМ ДА ЧУЕМ. НО СИ УРЕДИХА ДЕЦАТА ДА УЧАТ И ЗАВЪРШАТ В СОФИЯ. УРЕДИХА ГИ С ЖИЛИЩА, КОЛИ, РАБОТА, А ДРУГИТЕ"ПРОШЛЯЦИ" МЕЧКИТЕ ГИ ЯЛИ.ТА ДОРИ И ЛЮБОВНИЦИТЕ СИ ГИ ВЗЕХА ЗА ШОФЬОРИ.ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ГИ НАМАЛЯТ НА 100, АМА НАЛИ ВСЕ СА ГЛАДНИ И НАШИ.

186

РАБОТЕЩА ЖЕНА

преди 11 години

НЕКА ДА ИМ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ, НО ДА ПРЕСТАНАТ В РАБОТНО ВРЕМЕ , ЗА КОЕТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА ДА УЧАСТВУВАТ В РАЗНИТЕ МУ КОМИСИИ-/СИГУРНО 10/ И ОТ ТАМ ОТ ВСЯКА КОМИСИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ ПО ОЩЕ 1500-2000 ЛВ.НА МЕН В РАБОТНО ВРЕМЕ НЕ МИ ДАВАТ ТАКА ПАРИ, А ПОЛУЧАВАМ ЗАПЛАТА ЗА 8 РАБОТНИ ЧАСА НА ДЕН. Е ЗА ТОВА Е НАТИСКАНЕТО ДА СИ ДЕПУТАТ , НО НЕ С ЕДНА ,А С 15-16 ЗАПЛАТИ ЗА МЕСЕЦ.

185

кой

преди 11 години

народ гладува,тоя дето си счупи краката да ходи по гърция,турция и къде ли не попразниите,народа дето е въшлив с имоти-къщи,земи,гори,дето ще пръсне банките от спестяванията си,хаха толкова си жалък,че чак не си смешен

184

Анонимен

преди 11 години

Гледайте в момента ТВ7 акция на прокуратурата печатница на ГЕРБ печата 350000 фалшиви бюлетини и скандала е голям

183

баба

преди 11 години

Немат наядане!

182

Гецата

преди 11 години

Залупеняците от предишния парламент казваха, че не може да се вдигат заплатите на хората, защото е ниска производителността на труда...Питам : С колко процента се увеличи производителността на БЪДЕЩИЯ парламент, та се увеличиха доходите им ??? Е, и затова на народа му писна и ще става един Господ знае какво, след изборите....

181

violet.damyanova

преди 11 години

eeee,aide stiga ,be DANO DA vi PRISEDNAT TEZI ZAPLATI!!!!!

180

анонимен

преди 11 години

Дами и господа ходете на гласувате, но на белютините не зачерквайте нищо, а просто на пишете какво мислите и какво искате, всеки има право на мнение. България потъва и продъ;жава на долу, тези дето сега идват са още по гладни и долни от тези дето бяха. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!!! НА ПИШЕТЕ ВЪРХУ БЮЛЕТИНИТЕ КАКВО МИСЛИТЕ И КАКВО ИСКАТЕ... НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ И ПО СИЛНИ!

179

Иван

преди 11 години

Абе кой вдигна заплатите в 12 без 5,?Май забравихте,че там сами си определиха повишението през м.февруари,а я си спомнете кое правителство управляваше все още тогава,а също и как предвидливо увеличиха и пенсиите от 1 април.А и,ако си спомните кой избяга като плъх от отговорност браво ще ви кажа.

178

не така

преди 11 години

Какво увеличение с 200 лв,бе? Купуваме им пухените завивки,сменяме им мебелите през 4 год,возят се на служебни коли и обикалят света по няколко пъти на нащшгръб,тоалетната им хартия плащаме,апартаментите им са без пари,кИфтетата им евтини,някой питал ли ни е нас-народа дали сме съгласни с многото екстри на тия хрантутници.Аз-данъкоплатецът не искам да вземат по4-5-хилядарки,да им плащам всички разходи,а тия да ходят само на клетвата си на работа, а в това време да правят гешефти.Не ги искам тия