37

казах си

преди 11 години

Всеки подаден глас за която и да е партия ощетява данъкоплатците със 50лв, които партията получава като субсидия от държавния бюджет! Това е истината, а вие сами си преценете дали е редно, дали трябва да продължавате да давате гласът си за някой който да ви граби най нагло, и да ви залъгва със обещания!?Записан ли си че си гласувал без значение със каква бюлетина си ощетил бюджета с 50лв! По малко гласове по малко субсидии за партиите!Това е положението! На тях им е за парите, а нас после...

36

plamenn

преди 11 години

PARTIA GERB- BOKLUCI NAGLI,KRADCI,KORYPCIA niamat sram tia ot gerb naroda napravo omira ot tia bokluci gerb, debelata fidosova pribrala 150 x leva, vsichkiv vlasta kato gi hvanatv korypcia zabravat ,nepomnat i tn nai loshtoto opravlenie sa gerb za tia 23 g za sajelenie da gi izgonime tia bokluci

35

Анонимен

преди 11 години

Колко повече да се разшири тази икономия ? - българският народ ще измре !Блумбърг защо не приложи тази икономия на неговото семейство ..Май предполагат , че Българският народ няма да търпи никого повече , който и да дойде на власт !

34

Анонимен

преди 11 години

33. Да , " Атака " , не им изнася никак !Блумбърг е кмета на Ню Йорк !

33

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен24..как пък не!!!!нали бяха на власт,защто не направиха нещто срещу корупцията в съда,полицията,правителството,защто не се справиха с мутрите и разни други подземни и надземни "героѝ",а???.Напротив - оттдавна не са били на власт и сега са гладни,само да спечелят изборите и пак започват да крадът и разграбват на държавата и ще откраднат и парите които Дянков смъкна от нас!!!!

32

Аз

преди 11 години

Ооох! Не е лесно да си българин!

31

11

преди 11 години

Кои са тия Блумбърг бе, кредитори ли са, благодетели ли са, дарители ли са за нещо на българския народ, че не разбрах.Една държава сама разбира се прави оценките за себе си, както и другите държави за нея, но там информацията също се подбира избирателно.Какво е това Блумбърг от гледна точка на световната дипломация и право.

30

светослав

преди 11 години

напротив .за разлика от други избори хората знаят че ядът дървото отвсякъде . вече не можете да ни лъжете господа селски политици . най много да купите някой *** и това е

29

a

преди 11 години

АТАКА май не им изнася на западните, а?!

28

Анонимен

преди 11 години

Е те това ... майката на България и българите!!! БЛУМБЪРГ загрижен КАК и КОЙ ще проведе политиката на разширяване МЕРКИТЕ ЗА ИКОНОМИИ!!! То един наш премиер беше чест клиент за указания в тази посока чрез американското посолство,ама зимата му огъна народа крачката и сдаде поста!!!БЛУМБЪРГ,тази КРИЗА е ВАША и тези мерки за разширяване на икономии си ги прилагайте в Америка!!! Затънал до уши в дългове,ама на България акъл дава!! Ще въведем мерки,кога ВИЕ за литър бензин плащате 3 долара, ***!!!

27

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 29 Ами прав си колега, това което казваш е факт, но нали някога искахме да бъдем като на Запад, да сме и ние капиталисти, за да сме ужким по-добре с големите заплати и хубавите стоки, щото преди хубавото бе само в Корекома нали? Е на ти сега капитализъм, див, варварски, първичен. Влезнахме в ЕС, НАТО, ама не сме по-добре, даже сме много,ама много по-зле от преди. Но пък някои казват: Ама нали вече можем поне да пътуваме навънка, като няма оправия тук, ще си търсим късмета в чужбина?

26

Анонимен

преди 11 години

Герб/а и бсп/то е*аха ****ата на България! Те са си от едно и също змииско котило! Българи,внимавайте много.

25

Анонимен

преди 11 години

Стига с тия "европейски ценности". Имахме една от най-чистите храни в Европа, най-хубавите домати и ябълки, къде са сега ? От ЕС ни наложиха сума ти квоти точно за да ликвидират конкуренцията. Всичко е една голяма лъжа ,но бедния българин все още вярва в "добрите чичковци" от Запада.

24

дълбок сън

преди 11 години

ЗА ХОРАТА,ЛИШЕНИ ОТ РАЗУМ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,КОЛКО ДНИ,ЗА "РАЗМИСЪЛ" СА ИМ "ОТПУСНАТИ" - КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ СА ГО ДОКАЗАЛИ ИЗМИНАЛИТЕ 23 ГОДИНИ.

23

лудият мунчо

преди 11 години

На всички ,които вярват в партии(няма значение,кои и какви),ще пусна няколко "лакърдийки",заподпомагане на немисленето - има 1 ден за,странно,"размисъл",преди "изборите": ЗДРАВОСЛОВНО: "Мисленето вреди на вашето здраве" - думи на личен лекар.ЗА ИСТИНАТА И СВОБОДАТА:"Истината на стомаха,отнема свободата на Истината".ПРЕДИМСТВО:"Глупости могат да вършат само хората.В останалата част от Природата, има само съвършенство".СВЕТЛО БЪДЕЩЕ: -Това са присветванията в главите ни,при всеки удар.

22

outsider

преди 11 години

Нашите политици трябва да престанат да се кланят и на изток и на запад и да помислят на хората. Искам да видя поне един от тези ЕРП-та изпратен с ритник вън от България (пък дори и да не е само той виновен) за да повярвам, че нещо може да се промени. А и някой осъден "герой" на прехода също.

21

do 20

преди 11 години

Аз му набих минус на тоя. Най-големият терористичен акт не само до 2001 а и досега е пускането на атомните бомби от страна на САЩ над Хирошима и Нагасаки. За другите неща горе-долу е прав.

20

Анонимен

преди 11 години

дойдат ли бсп.дпс,евророма,гърмят банките и който има депозити и влогове губи.другарите имат да избиват големи загуби от кипърските банки,само станишевата моника е с 12 млн евро вътреа отказването от имунетет става с гласуване в нс,така,че гея да не ги разправя тия работи защото не сме луди

19

Българин

преди 11 години

До Анонимен 16 Не съм виновен ,че си толкова неграмотен. Не съм виновен ,че "ровиш костите" на избити българи от други българи ,без да се отърсиш от идеолограми.

18

Анонимен

преди 11 години

Който е сложил минус на 16 е комунист-терорит. БСП не е национално отговорна партия и не се е извинила за нищо от безобразията които е натворила срещу българите. Тази същата партия продължава да работи срещу БГ. А през последните 3,5 г. нейните евро-депутати не спряха да интриганстват срещу българските си колеги и не спряха да доносничат срещу БГ. Не коментирам ГЕРБ и не ми пука за тях но знам какво е БСП и как Герб се пръкнаха от тях. БСП носи само зло за България.