51

БОРИС

преди 11 години

НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, СИНОВЕТЕ НА УБИТИЯ МЪЖ НЕ СА ДОБРЕ ПСИХИЧЕСКИ.

50

до ААА

преди 11 години

това ми зву4и като думи на някой беззъб пенсионер или девствен контролиор

49

доган4о

преди 11 години

Абе кой ги пи6е тия простотии за цар соломон и библейски истини? Аман от лентяи и промити мозъци

48

Туш

преди 11 години

Ехехрехерехегр....прочетох каубойско село :))

47

Mimmi

преди 11 години

Kakuv *** trqbva da si za da posegnesh na roditel ???

46

Мей-мей

преди 11 години

До АнонименКъде прочетохте,че става въпрос за спор за пари? Икакви пари маже да има този възрастен човек от село?За съжаление в България децата са възпитани,че родителите са длъжни да ги издържат до живот.

45

Анонимен

преди 11 години

ako sa *** ili turci nqma qodve!

44

социолог

преди 11 години

Според мен е станало разногласие за кого да гласуват.Та така... единият повече за БСП нема как да гласува.А другия ще може да гласува за ГЕРБ чак след като излезе от панделата.

43

Йеп

преди 11 години

И аз на негово място бих го заклал!

42

Тревоман

преди 11 години

Аз нямам майка и баща по лоши стечения на обстоятелствата, но не мога да си представя, че и да бяха живи, аз щях да мога да заколя някой от тях. Лудница, брат. Болни хора с още по-болни мозъци, мислейки си, че като убият някого животът ще им се подобри. Само ще се усложни - край на мизерната пенсийка, с която ти помага, край на домашните животни и хубавото месо, край на вкусните плодове и зеленчуци. Начало на нови проблеми с по-големи разходи. Ама и в затвора е за хора, да ви кажа аз.Жалко.

41

хроники на Б-я

преди 11 години

културните особености на етносите продължават в най-бедната и най-корумпирана държава в Европа

40

Анонимен

преди 11 години

Истината е,че този модел си отива,дето се живееше при старите и се доглеждаха.На запад има старчески домове,не,че тук няма,ама там е екстра,а тук мизерия.Какво по-нормално от това да живееш с наборите си и кеф ти карти,табла или домино.Ама трябва инвестиции и то не само държавата и да се превърне в бизнес грижата за възрастните.Бебета не се раждат и явно към старите ще трябва да се насочат грижите.После когато изчезне тази държава и се нанесат по-силни народи,нека си правят детски градини,пътища

39

Анонимен

преди 11 години

Бащата бил скътал пари.Синът ги подушил, вземал ги насилаи после баща си затрил.Но в месец, или пък във седмица самовластта го открила и... съд.Класика - нещата от живота, за съжаление има го и това.

38

Анонимен

преди 11 години

Старите имат изисквания към младите,ама от тяхното време,когато те като млади са понасяли техните стари.Е затова не трябва заедно да се живее с тях,за да е мило и на младия и на стария като се видят.Обаче тук така стана,че ако излезеш на квартира,няма да има какво да ядеш.Затова няма изход и стават скандали като живеят заедно.То затова някои се и палят и самоубиват.Едновременно с това общините са корумпирани и под наем общински е трудно по нормалния начин да излезеш.

37

Анонимен

преди 11 години

И 17 годишния и сина на А.Ю са от боята.

36

Анонимен

преди 11 години

До 44Вярно е че понякога родителите стават тежест,но едно дете е длъжно да се грижи за тяхкакто те са правили за него.Не мисли че и на тях им е било приятно да ти бършат г*за по 5 пъти на ден или да те издържат докато учиш за да ти дадат старт в живота

35

Анонимен

преди 11 години

До 47 - Като са находчиви и напредничави и имат собствен бизнес не виждам за какво са опрели до парите на родителите си. Евала правя на такива хора. Дано има повече хора, които създават работни места и се оправят сами, отколкото такива, които чакат някой да им осигури работно място или чакат някой да ги оправи.

34

maketo

преди 11 години

Ся вервте ли ми че съм пророк сабалето баш това написах и още по лошо ке става

33

Анонимен

преди 11 години

Защо сте изписали толкова много анализи и глупости за някакъв си *** дето като ударил една ракия и му "причернело"?Знаете ли колко *** лежат заради убииство на бащите си ?

32

горещо от МВР

преди 11 години

Отново подобна лоша новина:17 годишен от Бургас е зверски пребит,борят се за живота му,има мозъчен кръвоизлив и прочие