33

...

преди 11 години

На този психопат смъртното наказание му е малко.Трябва да му дадат доживотен и да работи до гроб,като с парите обезщетява момичетата .А братята му ?Те със сигурност са съучастници-логично е -трима братя и три отвлечени момичета!А също така трябва да се потърси отговорност на полицията-как при толкова сигнали не са открили нищо и на какво основание правят собствена преценка дали сигналите са действителни!?Трябва да се внимава ,защото целият свят вече е болен и не се знае кой и кога ще превключи!

32

Цвети

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАТеб те слагам под един общ знаменател с този ***!!Явно си лишен от всякакъв морал и съвест..*** като вас трябва да ги убиват с камъни...Вземи се скрий в мишата си дупка и си яж изпражненията плъх такъв!!!

31

?

преди 11 години

Мишел , която още в болницата , е абортирала насилствено 5 пъти .С удряне в корема и глад .Нещо , което репортерите казват , човек даже и да иска да си представи , като насилие физическо , причиняващо неописуеми болки и унищожаване на човешкото достойнство , неописуем стрес - че тези 10 год , няма да могат да се заличат от съзнанието , до края на живота .

30

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

3 девойки са били обучени в тайните на любовта. Човекът е сътворил добро дело.

29

До 14

преди 11 години

Какво да ти кажа,точно това не ми допада в религиите-разчитат на страха от съденето след смърта,така както разсъждаваш и ти,а виждам, че си набожен/-на.Човек би трябвало да следва доброто не с идеята за по-добро битие след смърта,а без награди и наказания.И да речем,че устиска от страх и отиде в Рая- ами там ако след това си развихри "лошите" черти от характера кой ще го съди след това и кога, след като отвъдния живот бил вечен?!

28

Тихомир Томов

преди 11 години

Видяхте ли на какво се вика ГАРАНЦИЯ . В делото по Сапард гаранцията бе 5000 лв при нарушения за 7 млн Евро и германците се хванаха за главите . Че тоя го чака оная с косата в Охайо не ще и съмнение .

27

Анонимен

преди 11 години

Най справедливото наказание е 10 години да режат мръвки от него и накрая да го заличат от света, както и неговите братя.

26

чичо Митко

преди 11 години

На "сексуалният хищник" сега *** ще му разпорят гъзягата в панделата :))) От "сексуален хищник" ще стане сексуална принцеса

25

Анонимен

преди 11 години

85% от жителите на Несебър покрепят презастрояването на черноморието85% от крадците подкрепят отнемането на имущество85% от изнасилвачите подкрепят блудството

24

Анонимен

преди 11 години

За мен най-справедливо ще бъде да го вържат и да го оставят насаме с трите жени и техните близки.

23

Анонимен

преди 11 години

Жалко, че не живея в къща с мазе, щото и аз бих се позабавлявал така.

22

Темерут

преди 11 години

Ето, за това трябва да има и смъртно наказание! А, и другите братя Кастро, трябва да бъдат съдени, абсолютно невъзможно е те 10 години да не са знаели за жертвите!

21

pancho

преди 11 години

До Анонимен aborta vinagi e bil ubiistvo,a ako prouchis jitieto na papa Joan Pavel 2 , ще разбереш за какво иде реч .

20

Анонимен

преди 11 години

eto , 4e ima sly4ai, kogato 4ovek moje da sujalqva, 4e ne e roden v BG...tyk 6tqha da go smumrqt..malko ry6vet i...pei surce

19

BG

преди 11 години

Koga i v Bulagria 6te vidim takava provasadna sistema ?

18

До 14

преди 11 години

Чувал ли си за Светата Инквизиция? Те не са били атеисти, но са изтръгвали, рязали, горели и не знам какви изродщини още, като разбира се са се опитвали да запазят "подсъдимите" живи максимално дълго. В името на Бог. Велико, нали?

17

?!?

преди 11 години

Eй 14, след като съм атеист, убиец ли ме наричаш :D Напротив, най-болните откачалки като теб изнасилват и убиват, изпълнявайки "божията мисия". Бог ще им прости прегрешенията защото това, което вършат, е в името на нещо по-голямо. Айде със здраве.

16

до 14

преди 11 години

Няма да ти цъкаме минуси, но не си прав. Това не са "нормални действия на един атеист". Много хора са атеисти и не са по-лоши от набожните. Въпрос на възпитание. И да не отваряме темата за божиите слуги във Ватикана, които са изнасилили не едно дете. Самата набожност няма що.

15

sevtus

преди 11 години

14 пък демонстира нормалното поведение на на един псевдорелигиозен лицемер - от всяка гадост, случила се по света може да извлече повод за проповед, в която да излее невротично своите фройдистски комплекси, обличайки ги в в религиозна моралност...

14

sevtus

преди 11 години

5 и 7 - Мадама и Стефка по нищо не се различават от този на снимката. Същите садистични желания - в неговият случай изпълнени, а в техния с потенциална възможност за осъществяване. Но изкривените влечения и в двата случая са налице!