44

Анонимен

преди 11 години

50 какво пък имаш срещу хазарите , родствен на българите народ и докато дунавските българи приемат християнството а волжките българи пък мюсулманството , хазарите по средата между тях като територия *** юдаизма , друг въпрос е че това далеч не са болшинството евреи и във всеки случай не са качествените евреи а и в Израел нормалните , а не ортодокслните крайно религиозни евреи са болшинство , та това е една толкова модерна държава.

43

Анонимен

преди 11 години

Гадно ли ви е другари цоциалисти? А днес има и друга хубава новина - Иран са го награбили едни земетресения... Другарчетата на Пу.карьов и Асад - най-големите джуджета яко ги тресе. КЕФ

42

Анонимен

преди 11 години

(Добрия) ционист-хазарин е само мъртвия ционист хазарин,точка по въпроса бой ,кръв и *** и куршум за ционистката хазарска сатанинска гмеж

41

mario.fu.90

преди 11 години

до 44Атеист съм и не ме интересува мисията му. Тази мися може да е важна за някои,но е въпрос на гледна точка. За будистите по-важна е мисията на Синдхарта Гаутама. Никоя мисия не е по-правдоподобна от друга,никой бог не е по-истинен,защото всички са недоказуеми. Нелепо е да смяташ ,че само твоят бог е правилният. Но това е самата същност на религиите - те самите са нелепи и не граничат със здравата логика,те са див фанатизъм. Няма нито един логичен аргумент, че един бог е по истинен от друг.

40

mario.fu.90

преди 11 години

dw.de/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D0%BC%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD/a-16802597Дисекция на явлението неонацизъм от сайта на дойче веле.

39

mario.fu.90

преди 11 години

до 45 и 46. Жалки хорица,дори това че пишете на латиница е достатъчно за да не се занимавам с вас. Аз съм атеист и се гордея с това. Това е напълно рационална позиция. Съжалявам,че не вярвам в духове,богове и разните му там щуротии и не проклинам всичко,което не вярва в моя бог.

38

Анонимен

преди 11 години

Ei Mario,ti si golqm mozyk bre bravo.Ama q go zapazi za sebe si.Forumen lyv si ti.Takiva sme vijdali mnogo.Koi te znae kakvo si v realniq jivot

37

Анонимен

преди 11 години

MARIO ZNAE6 LI KAKVO PRAVI6 V MOMENTA.EVREIN LI SI BALGARIN LI SI *** LI SI BEZBOJNIK LI SI.XAIDE SPRI SE S TVOITE MYDROSTI VSEKI SAM SI BOGA ZNAE.A NAI OPASNI ZA ATEISTITE VIDI6 LI 4OVEK BEZ RELIGIQ TOI E I BEZ DU6A I SAVEST TOVA SI TI.XORA PAZAETE SE OT ATEISTI

36

Анонимен

преди 11 години

39. Ти си знаеш едната , не можеш да разбереш мисията на Исус ( даже и да не вярваш ). Сигурно си мюсолманин ,А българите са невярващи ..Мюсолманите са вярващи и провокатори в сайтовете !

35

Анонимен

преди 11 години

38. Със Исус започва новото летоброене . Не е имало преди него . Християните са избивани по арените на Рим . Докато и Римския Император не приеме християнството .

34

дас

преди 11 години

Смърт за имперлиалистите!

33

Анонимен

преди 11 години

22 извинявай , но си пълен напълно завършен *** , друго няма какво да ти кажа . Апропо когато Айнщакн получва Нобеловата награда е гражданин на Германия и едва ли си е мислел , че някога ще стане американски гражданин.

32

mario.fu.90

преди 11 години

"Всички религии без изключение са проникнати от фанатизъм и го удовлетворяват с потоци от човешка кръв.""На какво ни учи историята на религиите? Те навсякъде са раздухвали пламъка на нетърпимостта, застилали са равнини с трупове, поили са земята с кръв,изгаряли са градове, опустошавали са цели държави; ни не са направили хората по-добри." Хелвеции.Религиите са кървави,независимо дали християнство или нещо друго. Всеки месия е чужд месия за някого.Юдеите убиват,но и християните - инквизиция

31

mario.fu.90

преди 11 години

Ако отида в Рияд,или Мека, или Джеддах или който и да е арабски град и се обявя за бог ще получа ... няма да са цветя и рози - ще ми отсекат главата на централният площад с ятаган,крещейки АЛЛАХ АКБАР!

30

mario.fu.90

преди 11 години

До 37, нешанъл джиографик и Папата казват друго. И друго - дори така да е - всеки си пази вярата,все едно някой да се появи и да каже че той е истинският бог, а не Исус или Аллах.

29

Анонимен

преди 11 години

28. Римлянина Пилат , не е видял нищо лошо да е направил Христос , за да го държи затворен , камо ли да го убие .Царството което ще дойде на земята , не е било в момента , за което Исус е проповядвал . И неговата мисия на земята е да умре , за човечеството , за да възкръсне след смъртта !Тълпата се е разкрещяла , разменете го , пуснете ( затворник убиец ) и затворете него !!!Тогава Христос е казал : Господи прости им , те незнаят какво правят !Защото това е планът на Господ .

28

mario.fu.90

преди 11 години

Щом мразите евреите - отречете се от християнството и исляма - това са еврейски религии,нали мразите всичко еврейско. Хем мразите евреите,богоизбрания народ,свещеният народ,както пише в библията и същевременно се кланяте на Исус и Мохамед - християните и мюсюлманите.

27

mario.fu.90

преди 11 години

Не лъжа,ама никак! Напълно нормално е да се избиват тези,които са заплаха за властта- това е ставало винаги - Цин Шъхуан е убивал противниците си,останалите императори също,няма владетел който да не го е правил,дори комунистите - за пример клането в Тянанмън или дори в България убиването на дисидентите.

26

?

преди 11 години

Моше, сам си пройзнесе присъдата- ИЗЛЪГА!

25

?

преди 11 години

Моше, сам си пройзнесе присъдата- ИЗЛЪГА!