48

дезире

преди 10 години

Интересна актриса,пише добре,снима,режисира..цветна,умна!Браво!Продължавай и хич да не ти пука от лузерите!

47

Uzhassss

преди 11 години

Голотеатралните развратености на Деса Красова ( прекръстена на Касиел и последния да затвори вратата ...) се пренасят по целия свят....... Ужассссс....

46

алоооооооу хейтъри!!

преди 11 години

хубава жена ,умно говори..а който не е гледал филма да си трае-аз го гледах и много готин ,по -добре ДЖУЛАЙ от колкото некви нещастници политици

45

Стоян Бенев

преди 11 години

Касиел Ноа Ашер е една от най-големите артистки в тази страна!Хубаво ,че има личности като нея за да правят дните ни по-красиви!

44

Иван Вазов

преди 11 години

Ако сте ми чели пътеписите щяхте да знаете, че София е развъдник на евреи, турци и ***. А във Варна български език говорят само ***.

43

имигрант

преди 11 години

Абе какво имате против някой да пикае на сцената?Аз лично нямам нищо против. Ама ... дали е нещо от което мога да науча нещо?Честно казано не съм ходил на тия спектакли, но почвам да се питам - колко ли от публиката са ходили да видят нещо друго, освен голото тяло на Касиел Ноа Ашер как пикае?Виждал съм много голи тела, включително как пикаят, как правят секс и всичко останало - на живо, и то безплатно.За какво трябва да плащам за да видя същото???

42

Любомир Николов

преди 11 години

- Моят първи юли- Тичам, тичам по влажния пясък, очите ми са разтворени, косата ми е разпиляна,брадата ми е черна, сърцето ми е пълно, морето се е заиграло като на шега с чайки и гларуси, синкавите медузи ги прескачам леко, червеният диск се е подал над хоризонта, скоро ще стане яркожълт, вятърът ме гали с хладния си дъх, две сини очи още спят в бунгалото, иде ми да литна, препъвам се в изоставените дворци от пясък

41

жалки мозъци

преди 11 години

Ей, жалки мозъци, дето сте обсебили форума. Касиус Клей (може истинското му име да е друго, но с него стана световен боксьор) си смени името на Мохамед Али, като подчерта, че това отговаря на новата му мусюлманска идентичност.Та, искам да ви попитам кой е по-голям боксьор - Касиус Клей или Мохамед Али и името ли прави човека това което е. За разлика от вас жената е излязла с името си, прави нещо (добро или лошо) и вие трябва да сте й благодарни, защото ви дава възможност да я плюете.

40

варварин съм ма офцъ

преди 11 години

Да оди мастията у Холивууд кво реве , тука култура няма само варвари сме , оди в курорта Холивууд при другарчетата си ако ли не то в порно долината ,та както е казал батката "НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ " . Културата у Европа умре оди у Америку при Винито Дизела .

39

Анонимен

преди 11 години

В артистияния свят се пробива или с талант - като Мерил Стрийп или с хубост - като Айшвария Рай. Мерил Стрийп е по-хубава от теб. Айшвария - по-талантлива.

38

Анонимен

преди 11 години

Хамлет пикае на сцената! От такова изкуство аз нямам нужда. Предполагам - останалата част от България - също.

37

Добър

преди 11 години

Такива, дето трудно мислят и говорят на български, не взимам под внимание!

36

Y

преди 11 години

Мен лично не ме дразни това, че дамата си е сменила името с еврейско. Дразни ме това, че в един текст подхвърли нещо за спасяването на българските евреи, като "спасение" беше изписано в кавички. Разбрах, че и тя е от онази банда на евреите клеветници с главатари Еми Барух и Леа Коен. И от този момент изпитвам неприязън към тази особа. И не искам да слушам никакви нейни разсъждения за "нашата територия", за народа и т.н.

35

аз

преди 11 години

Изкуството ни е мъртво. Добрите актьори си отиват един по един, а след тях остават пияници и ***. Това е факт и не ми е нужна тая тиня Касиел, за да ми ги обяснява тия неща. Филм "Джуалай" била направила.... сигурно снимала стелефон как някви *** пият и драйфат в пясъка и се очаква това да е много АРТ!

34

Y

преди 11 години

Най-бездарната и най-нахалната *** в българското изкуство в момента са т.нар. "кинаджии". Главната им задача не е да си намерят чужд продуцент, а да докопат държавните пари. Защото чуждият продуцент ще следи всяка изхарчена стотинка, а тук кой ще ти следи разходите - пиши смело милион и половина за проекта, изхарчи реално милион, гушвай останалото и си свиркай. Снима се боза след боза, а цялата гилдия е в екстаз от "възхода на българското кино". "Тилт" ли ви е възходът? Или "Прогноза"? Смях!

33

Анонимен

преди 11 години

Изкуството е умряло мнооооого отдавна! Сега всичко е бизнес и пари! Американците (евреите) в холивуд като правят филм инвестират 10, 20,30, 50 милиона и после като го продадат печелят 100 милиона! И още толкова от авторски права. Това е машина за пари! С музиката е същото. Правят нещо простичко и комерсиално което да се хареса на масите и печелят милиони. Цялата работа е в пропагандата и агресивния маркетинг. В днешно време може и *** си да продадеш за 100000 ако си достатъчно популярен!

32

sitcom

преди 11 години

Отишъл един българин в Ню Йорк и останал нелегално без редовни документи , къде да работи на черно , при един еврейн да разнася матраци за малко парици , след време българина все пак поискал повишение на парите , еврейна го заплашиш с предаване на властите и с депортация ... да ама дошла голямата криза и бъгарина сам се прибрал по живо по здраво . [вярно българина е търпеливо магаре , аз ако знаех че се връщам щях да изпочупя тариката пък после да ме екстрадират .... това е реална история]::::

31

Фалшиви Инициали

преди 11 години

няма такава отвратня като тая!

30

Анонимен

преди 11 години

Темата за *** сте я оглозгали как си требе, *** аз да добавя, че тази темичка за Джулай морнинг вече е по-изтъркана и от Бийтълс. Какъв джулай бе? А кво му е лошото на изгрева на 1-ви юни, а на 2-ри, а на 3-ти... Аман от западняшки глупости!

29

петко войвода

преди 11 години

Какво искуство в България?Преди само за бкп,сега за герб-рафинираните мошеници на бкп.Артисти,филми,музика-пълна трагедия.Телезизията едни и същи/на кафе,след кафе,при тази ,онази/Отвратителни по визия и морал хора.Всички в телевизията /бащи,майки,любовници,деца,внуци / и никой не работи .А..заплатите им в пъти по-големи от нормалния работещ българин.Това е днешна България в тази област.