590

BG

преди 11 години

Barekov e edna alchna prostitutka , toi naistina suche pari ot turskite koalitsii ,iska da si vdiga imidja sega naverno 4aka povi6enie v slujbata.

589

Анонимен

преди 11 години

Бареков - ако си добър журналист ще си отвориш устата... и ще кажеш истината. Всичко останало е тънки сметки, които си правите четвъртата и първата власт помежду си!

588

Ванчето

преди 11 години

Ей голяма *** се оказа тоя човек. Кво ли не правят хората за много пари и г*за си ще дадът

587

България

преди 11 години

Ей Бареков, сега от турската етническа противоконституционна партия ли цоцаш ?

586

BG

преди 11 години

Ами отваряй, що само се пениш. Ако имаш нещо за казване, казвай. Иначе излиза че само се говори и Барека е един от многото плюеши без доказателства. Тъпо !

585

отвратен

преди 11 години

от оптановки , компормати и лъжи.колко ли пари скътаха за Черни дни социолози и поръчителине им ?!?сега могат няколко "Студени " зими да изкарат на Карибите , докато ги изхарчат.Само ГЕРБ имаха наистина позитивна предизборна кампания и ще гласувам с 15!

584

Скептик

преди 11 години

Що чак сега бе, Бареков? До скоро беше най-верният лакей, а сега враг 1. Ами сега накъде?!

583

бареков

преди 11 години

бареков защо чакаш изборите

582

емо

преди 11 години

престъпник номер 1 -това е герб

581

ДЯДО

преди 11 години

ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО СЕ ПЛЮЕ ВЪРХУ ГЕРБ ЗНАЧИ МНОГО ДЪЛБОКО ИМ Е ЗАЕГНАЛ ИНТЕРЕСИТЕ, ТЕЗИ МОШЕНИЦИ НИКОГА НА ВЛАСТ. ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ РАЗТУРВАНЕТО НА КРАДЦИТЕ И МАФИОТИТЕ . ЕЙ , ХОРА ИСКАЙТЕ МОНИКА ДА ВЪРНЕ ПЕТТЕ МИЛИОНА. ЗАЩО НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГИ СПОМЕНАВА. ИШИ НА СПИНОЗНИТЕ ВСИЧКО ИМ Е РАЗРЕШЕНО

580

Пич

преди 11 години

ИМАЛИ СПИНОЗНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА СПОКОЙСТВИЕ. КРАДЕНЕТОЩЕ ПРОДЪЛЖИ БЕЛЕНЕ Е ГЬОЛ ВЕЗ ПРЕСЪХВАНЕ ТЕ ЗАТОВА ИСКАТ ДА ГО СТРОЯТ.САМО ГЕРБ ЩЕ ГИ ВКАРА В ПЪТЯ ТЕЗИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ.

579

Human

преди 11 години

... сега конците на Бареков дърпа не омерзеният вожд на ГЕРБ, а новият еснаф на ДПС, презаситения Пеевски. Но Бареков да внимава, защото ако ГЕРБ вземат по някаква врътка властта, бате Гойко няма жал и ще бъде бъде отмъстителен! Народа вече не е толкова наивен. Хулиганите на БСП от футболните агитки само чакат знак, затова бате Гойко трае, но в опозиция се готви да прекърши вратовете на враговете си! Филмът продължава! Борбата не е за постната пица, а за парите които още не сме похарчили!

578

До платените комунис

преди 11 години

Стига сте "яхали" народната тегоба. На всички е ясно, че нестабилност след изборите води до съсипване на България и Българите. Ние, родолюбците, не желаем това. ГЛАСУВАЙТЕ УМНО! За България, за себе си, а не за газпром и мангалия. Ясно е че всички са маскари, но някои плъхове са по-големи :)

577

Анонимен

преди 11 години

До АнонименБареков да вземе вече да млъкне, защото той и целия му екип подклаждаха множеството самоубийства. не им е виновна ГЕРБ на хората. Крайно време е журналистите да отразяват обективната истина, а не да подклаждат агресия в хората. Щял да си отвори устата, ами да не си отворят устата и пловдивчани, че тогава ще стане много лошо за него!

576

Rummy__

преди 11 години

До наблюдателАйде стига с това, че Бареков е *** ***, така ви отърва, господа Герберисти!Неее, Бареков хич не лиже ***! Той никога не е казвал, че Боко е най - качествения политик в Бг и никога не е обръщал рязко палачинката. Той е принципен журналист и търси правдата! Хахаах, ааа и тв7 няма нищо общо с Дпс! Да живее бг журнАлистиката!

575

ДА!!!

преди 11 години

ГЕРБ Е РАВНОСИЛНО НА МАФИЯ!!!НАЧЕЛО С КРЪСТНИКА БОКО!!!

574

абе, Гербери мръсни

преди 11 години

толкова ли сте се ояли, че не виждате как майките и бащите ви гладуват!П9големи *** сте и от ***!

573

днес

преди 11 години

Мизерията на хората дойде с Герб.Да ги махнем от живота си тези мутри,да се успокои България,стига света ни се е смял от тези прости муцуни.

572

наблюдател

преди 11 години

Айде стига с това, че Бареков е *** ***, така ви отърва, господа Герберисти!Преди година Бареков извади с разследване золумите за лекарствата и спонсора на Бойко Огнян Доневи Любо пъпката с имотите по Ривиерата, и паднаха министър и зам. министрипосле беше разследването за Енергетиката и монополите на Иво Прокопиев - също от хранилкатана Герб, ама файда нямаше, къде бяхне вие тогава, да е жив и здрав РБареков,ще ги пометем герберите, барабар с вас платените им плювачи!

571

Анонимен

преди 11 години

Гледам и не вярвам на ушите си !!! *** се обърна като фурнаджийска лопата. До вчера им ближеше задните части а сега ? Явно корупцията в герб и техните глашатаи е до такава сепен омешана , че няма да се размине без прокуратурата.