22

Спонги

преди 10 години

Костов досега не е сгрешил нито веднъж в прогнозите си. Успех на дясната партия ДСБ!ПП. За зомбираните - ГЕРБ не е дясна партия.

21

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Иван Костов: Цветанов и Борисов да понесат отговорност. Думи на г-н Костов той и преди обещаваше Но май забрави за това и разпродаде за жълти стотинки България, Фондацията на жена му колко крадна .Влезе в политиката със скъсано сетре а стана милионер:) НЕ забравяйте това хора .......Балкан черноморието заменките разговирите който имеше записани в Прокуратурата но :) не ги съдиха за това нито ги разследваха Задайте си ? защо .......

20

Анонимен

преди 10 години

Доколкото разбрах от изказването на Костов той се надява БСП да спечели и той да направи коалиция с тях за да управлява. Тоя съвсем изперка бе.

19

боро

преди 10 години

Костов е най-големия подготвен политик на България,трябва да управлява заедно с Борисов

18

най-после

преди 10 години

"Брюксел вече въвежда правило "Пари срещу реформи в България"....Дано: 1. Намаление на щата на МВР в пъти, вкл войската- чантаджиите, да си плащат осигуровките сами и да получават повече пари. 2. Пари в болниците.- само с електронно досие и онлайн връзка така че да се знае във всеки един момент какво се прави на болния и къде е той. 3. Намаление на брой на депутати наполовина, като се увеличат парите за експертите. 4. Съдебната система-прокурори-следовател да има и към изпълнителната власт.

17

...

преди 10 години

Кой му плаща на тоя постоянно да се явява по медиите?Охо, скрий се, никой не ти обръща внимание!

16

Анонимен

преди 10 години

А дано!

15

Анонимен

преди 10 години

ДАЙ БОЖЕ!

14

Анонимен

преди 10 години

Костов,миришеш на пръст от долната страна на тревата.Разкарай се оттам,достатъчно открадна.

13

Анонимен

преди 10 години

Статия с Бат Ваньо и веднага червено-кафявата форумна пяна почна да пръска монитора с плюнки!Още едно доказателство колко силно им бърка ...

12

ася

преди 10 години

е този ли ще ни изведе от кризата.че тя първо от много по развити страни от бг трябва да излезе и тогава да стигне до опашката дето 23 години стои твърдо заела позиция бг .като е толкова умен и толкова по приказките този истанишев защо не отидат в франция,италая,испания да ги извадят от кризата. докато европа не излезе може да приказват колко си искат глупости тези.нямалуди дето да ги слушат вече.

11

Наблюдател

преди 10 години

Съгласен, Герб и Лостоффф няма да управляват !

10

До Мангала Костов

преди 10 години

Аве ***, не ти ли стигна заграбеното и не ти ли писна да си пречка и унищожител на една цяла държава..Това,че нито една власт не посмя да те осъди за престъпленията ТИ,явно ти дава крила,но ТИ нямаш никакъв шанс за власт,хората все още помнят какво направи през всяко едно твое управление, още като финансов министър.ТИ дори успя да унищожиш и партийката си, помни ония избори, на които беше като *ран и какво стана след това,но...наглостта и лицемерието ТИ са безгранични, докато те ОСЪДЯТ....

9

Ф-1

преди 10 години

Ей този е човека, който може да извади вкараната от ГЕРБ в ла.ната БЪЛГАРИЯ,

8

десен

преди 10 години

Плаче като вдовица за по-голям! Много бързо забрави, че когато разполагаше с най-много власт (повече и от тази на екс-царя), не направи НИЩО демократично. Поне едно досие да беше отворил! (Та дори и да бе неговото си). Не желая червена ***, пишещ се за демократ, да ме поучава на демокрация! Срам за синята идея и неин погубител!

7

До George 1

преди 10 години

***, ходи се удави някъде!

6

fermer

преди 10 години

Ало, герберастите, работодателят ви вчера 90 мин даваше обяснения пред прокуратурата! Усещате ли жегата?

5

Анонимен

преди 10 години

А ти ли ще управляваш бе БРИКЕТ?

4

George1

преди 10 години

Черният *** пак изпълзя от ***.

3

Анонимен

преди 10 години

АКО ИСКА БСП ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ - ТРЯБВА ДА СМЕНИ РЕКЛАМНОТО СИ ПОСЛАНИЕ НА - ,,ДА ВЪРНЕМ ПАРИТЕ НА НАРОДА"