42

до 43

преди 10 години

Защо БСП не обещаят да ни върнат окрадените пари и заводи , обещават да ни връщат България след като тя винаги си е била наша.

41

Анонимен

преди 10 години

Докато институциите не се прочистят от агентите от ДС и от децата на отявлените комунисти които разграбиха в първите години на прехода ще бъдем винаги Дивия запад.

40

Анонимен

преди 10 години

Най-лошото е че се рушат и си заминават всички партии в България - и БСП и ГЕРБ и т.н. Познайте коя ще остане. И тогава какви ще ги вършим?!

39

Анонимен

преди 10 години

ЛИДЕРИТЕ НА ГЕРБ МИ ПРИЛИЧАТ НА ОНЯ ЗАБЛУДЕН ШОФЬОР, КОЙТО КАРАЛ В НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ, АМА СЕ ЧУДЕЛ КАК ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БИЛИ ОБЪРКАЛИ ПОСОКАТА.... ГЕРБ СИ ЗАМИНАВА И ТОВА Е ЯСНО ЗА ВСИЧКИ, ДОРИ И НА ЦЦ И ББ, НО НЕ ИСКАТ ДА ГО ПРИЗНАЯТ ПУБЛИЧНО - ЩЕ СЕ БОРЯТ ДОКРАЙ ЗА ДА ПОСТИГНАТ ПОНЕ НЕПРИКОСНОВЕНОСТ ЗА СЕБЕ СИ И ДАЛАВЕРИТЕ ИМ!

38

ЛУД

преди 10 години

АЗ ОТИВАМ ЗА РИБА

37

Анонимен

преди 10 години

кой го е страх от тоягата--Тиквата и ЦЦ щото не са чисти.

36

ЧЕСТИТО НА ОФ-на БКП

преди 10 години

....АТАКА ---СЕ СРОДИ С ДПС И АМДЖИК-МЕСТАН...В ИМЕТО НА ВЛАСТТА!!....ДСБ----ОБИКНА БКП И М.КУНЕВА .....СТАРА ЛЮБОВ , РЪЖДА НЕ ХВАЩА!!!ВЕЧЕ ДАВАТ ОБЩИ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИИ , ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ДР.ВИГЕНИН!!!ГРАСУВАЙТЕ ,БЪЛГАРИ ....."ПРЕХОДА ПРОДЪЛЖАВА"---грабежите също!

35

ХА,ХА,ХААААА....

преди 10 години

...КОЛКОТО И ДА ПОДСЛУШВАТЕ ----НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА "ТАЙНИТЕ ДОГОВОРИ " и КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ---ЗА 2-млрд.э. , "атомната яма"!!ПАРТИЯТА БКП/бсп, ДПС-АТАКА , ДПС, И БГ-на Куенева.....РЕВНИВО КРИЯТ СВОИТЕ ТАЙНИ!!ПОКАЗВАТ СЕ САМО ...."ПРЕСНИ НОВИНИ"-- ОТ *** НА БОЙКО!!!На това му викат....ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ!!!!

34

Анонимен

преди 10 години

В момента слушам Сидеров по бтв.Каза,че ще подкрепи управление на бсп.Честито на печелившите.Вече се чудя дали да гласувам.То правителството вече е съставено.

33

Ха,ха,хаааааааааа...

преди 10 години

НОВОТО ОФ--НА БКП.....МНОГО СЕ ПАЗИ ОТ ПОДСЛУШВАНЕ !!!/за да не разбере народа ,кога ще му вдигат цените на тока парното и храните/НЕИЗБРОИМИ СА ТАЙНИТЕ НА ПАРТИЯТА БКП/бсп...!!!!ТЕ , ТРЯБВА СТРОГО ДА СЕ ПАЗЯТ !!!!/например ---кой колко пари е отмъкнал при "прехода".../ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ......ПАРТИЯТА ЩЕ ТИ ВДИГА ТОКА и ДАНЪЦИТЕ --ЗА ДА ТИ ПОВИШИ ,"ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ"!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВОТО "ОФ"--на 20-ГОДИШНИЯ ПРЕХОД!!!!!

32

Анонимен

преди 10 години

Когато полицаи агенти мутри престъпници и откровени доносници почнат да се занимават с политика нещата стават страшни...

31

Анонимен

преди 10 години

Питам:какво стана с договорите в енергетиката,нали щяха да ги разсекретят?Какво стана с високите сметки?на кой му е от полза да говорим нон стоп за подслушвания,а не за нещата от които зависи оцеляването ни.Зимата идва,какво ще правим тогава?ще си плащаме тройните сметки и ще се възмущаваме от това,че някои са подслушвани,но всъщност,кои са тези някои не е ясно.Станишев и всички реват,но никъде не се доказа и никой не каза този и този е подслушван,само бате Бойко.Но иначе всички реват.

30

До репресивни служби

преди 10 години

Те така мислят и това искат всички комунисти,защото тогава ще си правят каквото искат.По време на тройната коалиция те бяха разтурени и какво стана тогава?Нямаше подслушвания ли,нямаше отвличания,показни разстрели,магистрални грабежи да не говорим какво контрабанда се вихреше.Върнете се назад и само прочетете докладите на европейската комисия.Това е абсолютен факт.Мнението ми е,че който се заиграе с мвр ще се сгромоляса жестоко.

29

репресивни служби

преди 10 години

МВР, ГДБОП, СДОТО, НСО и всички останали репресивни служби, които Цецо Лажецо превърна в банда от биячи и подслушвачи на т.н. "герб-Буда", трябва да бъдат разтурени в този им вид! Трябва да бъдат създадени нови, модерни служби, които да пазят законите, а не да служат на престъпните пожарникарски интереси!

28

ДА ЖИВЕЕ НОВОТО...

преди 10 години

....ОФ, НА БКП!В него влизат:БСП, ДСБ,ДПС-АТАКА , БГ-на Куневица ...И ...."ВСЯ ОСТАЛНАЯ КРАСНАЯ ***"!ВЕЧЕ , ДРУГАРИТЕ ДАВАТ ЗАЕДНО ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИИ, ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА др.ВИГЕНИН!ДА ЖИВЕЕ НОВОТО "--ОФ" на БКП/бсп!!ВСИЧКИ ОТ БКП----СРЕЩУ ГЕРБ!!!!СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ ---ШАРЕНИТЕ *** , ВЛАСТТА!/...нито дума за увеличението на цената на тока от 1.06.2013 с 20%../ХА , ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ.....!!!!

27

Анонимен

преди 10 години

"Поизбледня прословутото масово убеждение, че на изборите ГЕРБ ще бие мощно"... Хм, аз си мислех, че масовото убеждение беше, че на изборите ГЕРБ ще загуби мощно. Май разследването на Тошо Тошев за пране на пари не е избледняло ама хич :)

26

Отн.: 'охо скри

преди 10 години

Проблемите не могат да се решават като се скриват. И да се скриеш и да не се скриеш, проблемите, СРС-тата, рекетьорите и мародерите ще те открият.Народът се кри 70 години и затова е на това дередже.Новото правителство трябва:- Да си махне лапите от икон. и частния бизнес- Всеки да започне да си плаща осигуровките лично и персонално- Да се възстановят заграбените от държавата средства от Здравната каса и Частните пенсионни фондове- Да се реформира МВР и системата с безразборно подслушване.

25

ээ

преди 10 години

Ха-ха политическия труп ДСБ с Иван Костов коъто няма да влезе в парламента говори че спечелилата изборите ГЕРБ няма да управлява..хайде у лево,ходи си гледай твоите процентии жалки останки.

24

Анонимен

преди 10 години

Във всяка наистина демократична държава Трите власти са независими и пряко избирани от народа. В България избираме само законодателната, т.е. парламент. С много уговорки би могло да се каже, че избираме и изпълнителната - правителството. Но кой избира съдебната власт? Всички говорят, че в България имало закони, но не се спазвали... Как да се спазват, когато онези, дето трябва да следят това си се пъпкуват сами. Това трябва да се ПРОМЕНИ!!!

23

Спонги

преди 10 години

До бороББ не е политик, а обикновен милиционер-мутра. *** за зеле не става от него.