8

:)до 3

преди 11 години

Миличкият, кой те е наранил толкова много:)

7

Ф.С.В

преди 11 години

Познавах семейство които имаха всичко --като пари дом работа и т.н. и накрая след 10 г си омръзнаха -компютрите ги разделиха -говориха си чрез компютрите въпреки че бяха в една стая след развода -!Сега са като изтървано куче на лозе )))

6

до 9

преди 11 години

Никой не те кара да четеш статията. Никой не ти е казал, че се отнася за теб. Защо ругаеш и коментиращите и автора. Нали "Всеки знае себе си!". Откъде знаеш че авторката (например) не е с деца и в лошо финансово състояние ? Ето ти един пример:"Авторката е зле финансово и понякога през живота си е виждала криза, обаче не е злобна и е решила да спести натякването на хората, че никога не са виждали Ад от добро сърце"А ти лееш злоба и едва ли не нас ни изкарваш виновни и ни пожелаваш да видим Ад

5

до 5

преди 11 години

"Какво знаете, вие!?..."Кои сме ние ? До автора на статията ли пишеш или до коментиращите ? Едва ли някой от нас е виновен за това. Прав си в коментара си, но не го адресирай до обикновенните хора, самк защото сме имали покраив над главите си и не сме знаели що е Ад.

4

до 3

преди 11 години

"Роднините на половинката ? Иде ми да грабна сопата,мамка им досадна ! Сигнализирахте за неуместен коментар"Хаха. Не си лош човек. Давай ругай ги във форума. Излей гнева си. Пак е по добре отколкото да го направиш наистина :)))

3

Анонимен

преди 11 години

Роднините на половинката ? Иде ми да грабна сопата,мамка им досадна !

2

Анонимен

преди 11 години

Кое е добро бе,да си загубя работата ли ?

1

Анонимен

преди 11 години

Помнете че "Оценяваме нещо истински, чак когато го изгубим". Това не го пиша, за да мислите за нещо трагично или да бъдете песимисти. Не го пиша и със злоба и не ви го пожелавам, но оценявайте хората до вас (в смисъл не да ги преценявате или критикувате, а да държите на тях) дори и да сте само приятели или да са роднини на половинката ви.