9

Анонимен

преди 11 години

имам много типична роля - играя камъни.Подвижни образи Тери пратчет

8

Анонимен

преди 11 години

Аз съм Кремъка ама мисля да си сменя прякора....може би Гранита или Обелиска?Що ли не пък не Скалата?--------------Ей, вярно бе като Скала трябав да изкарвам поне три долара на час.Подвижни образи Тери Пратчет

7

ha ha

преди 11 години

до 4, ако застанеш до него не знам кои ще прилича на пън. 196 см 120 кг. е "пъна"

6

Анонимен

преди 11 години

Затова правим ралика между актьор и артист. Има си хора са всичко и за щастие се търсят и хора с добра външност, не само с акъл. Предтавете си ако всички филми и пиеси се играят само от некрасиви актьори и артисти.Все пак понякого искаме да си починем от тегавото ежедневие и да изгледаме някой безсмислен филм.Въпреки това по-горе, статията е хипер *** :D

5

Анонимен

преди 11 години

"За да си актьор, не е необходимо да имаш специално образование" "За да си драскач в днес-а, не е необходимо да имаш специално образование"

4

Кратун

преди 11 години

Нищо не са превзели... Технологията може да се нарича кино, но буламачите, които бълва са плоски, без особен смисъл и се кльопат на килограми от *** си зрители. Шарени картинки и резки звуци, които ти отвличат вниманието за около 2 часа, но не събуждат и капчица мисъл. Няма идея. Актьорите разговарят с беден речник и набор от стнадартни репплики. Всичко е: "Куул бро!"

3

Анонимен

преди 11 години

"За да си актьор, не е необходимо да имаш специално образование"---И общо взето си личи - повечето "актьори" играят като абсолютни дървета. В общия случай, от който не става нищо друго - става актьор.

2

!!!

преди 11 години

Скалата!!!

1

kech lover

преди 11 години

Дуейн ти си най-красивият и най-милата супер звезда на света!