161

@170

преди 11 години

Това е твоя интерпретация, кратун ньеден.Всички чуха тези записи и въобще няма никакви вероятности за подобни на твоите спекулации!

160

Ало, лунатика

преди 11 години

Лунатика местан (лунатик, щото се държи все едно живее на луната а не на земята), ти си гледай твойте гяволъци. За манипулациите които сътворихте, също ще има съд.Разговорите /лични/ на други лица, не са твоя работа? Капиш?

159

Анонимен

преди 11 години

Точно така протакаха Делата за Проект Възродителен Процес и накрая дело през крив макарон , сега след 23 години абсолютно същата Система , нищо не се е променило от Тодор Живковия МОДЕЛ

158

FBI

преди 11 години

Нов запис на Бойко Борисов беше получен в платформата Болканлийкс. В него лидерът на ГЕРБ говори за разпределение на партийни квоти в общински фирми и печелене на обществени поръчки от обръчи от фирми.

157

Добрин

преди 11 години

Чета платените писачи тук на ГЕРБ и се удивлявам с какви очи сразмахват плашилото на ДС, която отдавна е заменена от частната ГДБОП на ЦЦ-ББ-Фло!!! Това е все едно да сравняваш стар и амортизиран Москвич с модерен и напълно обборудван с всички технологически чудесии Мерцедес!!! Поне като пишете зададените ви абсурди, с цел отклоняване на вниманието, направете си труда да го правите не толкова фантасмагорично!

156

Анонимен

преди 11 години

И аз смятам, че трябва да има арести - на къртиците на ДС, Трактора, Гоце, тези които са подслушвали 70 години и продължават да подслушват. Голям автогол си набутаха комунистите и турците с тоя скандал...

155

Анонимен

преди 11 години

ДС срещу ГЕРБ

154

МЕДИ

преди 11 години

НЕ СПОМЕНАВАЙ САМО ЗА А*АЛНАТА ЛЮБОВ.В ЕВРОПА НЕ ИЗЦЯЛО ЩЕ НИ РАЗБЕРАТ

153

za Zarstvo Balgaria

преди 11 години

.. Zaplatite na Uchiteli,Lekari,CHinovnizzi i Izobsto v ZARSTVO BALGARIA sa bili TRI PATI /3 PATI / PO-GOLEMI ot Tezi v Kralstvo Garzzia .. Pri Zar BORIS III ZARSTVO BALGARIA be na 4-5-6 Masto po STANDART I BLAGODENSTVIE zaedno s Belgiai Hollandia..1938-40g... ZARSTVO BALGARIA e bilo na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na ZARNO na PODANNIK izchisleno...Na PARVO MASTO v SVETA po IZNOS na TUTUN na PODANNIK i na PARVO MASTO po IZNOS na GROZDE v ABSOLUTNI kolichestva..Iznasa POVECHE GROZDE ot Franzia i ot vsaka druga strana v SVETA..

152

Анонимен

преди 11 години

ВЕЛИК Е САРХОШ ЕФЕНДИ КОЙТО ПИЕ ЗЛО НЕ МИСЛИ САМО ДПС

151

Анонимен

преди 11 години

Опасни сте Ханъм Ефенди и Сархош Ефенди. Ако кажа бяло вашето ще по-бяло нали? Като ония защо си със шапка- а сега защо си без шапка! Само лъжите и чалъмите по селата ви останаха! 12 години бяхте управляващи и сега другите са виновни. От лъжи, крадене и резил време за хората не ви остана. Делата и работата която сте свършили се вижда, друто са празни приказки. Чалъмите вече не минават.

150

Анонимен

преди 11 години

Турция и без Ердоган ще има икономически бум Турция има най младото население в Европа и единствената страна която има производство в този регион ИРАН ИРАК БАЛКАНИТЕ са само потребители

149

Анонимен

преди 11 години

След като Ердоган е лошия, защо тогава в Турция има бум на икономика и развитието а? Защо от 70 години насам Турция има най-добрите отношения с Балканските страни?Само лъжи и чалъми това сте вие. Ханъм Ефенди и Сархош Ефенди. Аман от вас цял живот сте в парламента мухлясъха се там.

148

№10

преди 11 години

Спрете мутрите и ченгетата с 10, само с Меси в атака към победата, България е СДС, всичко е в синьо...10

147

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ и ЕРДОГАН са протежета на ФЕТУЛАХ ГЮЛЕН а ДПС сега е най независимата партия в БЪЛГАРИЯ тя е с европейски възгледи и това не устрайва консервативният ЕРДОГАН

146

55

преди 11 години

още по-лошо тази тема да се коментира от 4енгето Местан,който цял живот е слухтял

145

Анонимен

преди 11 години

"Лютви Местан губи почва, защото хора от смесените райони симпатизират на ГЕРБ." - Това стана ясно от коментара на бившия премиер, след като по-рано днес лидерът на ДПС нарече жалък опитът на Бойко Борисов да подмени въпроса за съдържанието на разговора с въпроса защо е записан незаконно. Е, ***, кого поддържа Ердоган и с кого заиграва Бойко??? М??? Или както беше виновен все Станишев за всичко до сега при управението на Боко, Местан ще бъде виновен за договорките на Борисов с Ердоган???

144

Анонимен

преди 11 години

Ханъм Ефенди и Сархош Ефенди лаят по Ердоган защото не иска да ги вижда ! Защото са резили. По-добре питай защо Турските дипломати не искат да говорят с дпс-то ? Питай и защо не ходят в Турция? Не само чалъми по селата иска се и достойнство!Аман от тях цял живот са в парламента мухлясъха се там. Аман от вас Ханъм Ефенди и Сархош Ефенди!

143

Анонимен

преди 11 години

БЕЛЕЖКА НА АФЕРА: ЙОЦОВ Е РАЗРАБОТВАН ЗАЕДНО СЪС СТАНИМИР ФЛОРОВ В АРАБИТЕ ОТ НСС, ЗА КОЕТО АФЕРА ИЗНЕСЕ ПОДРОБНОСТИ/След като се случва атентата в Сарафово, започва да се работи по този сигнал, той е укрит и в един момент започва да се използва за политически натиск върху Касим Дал (напуснал ДПС преди 2 години, кандидат за народен представител и съосновател от/на НПСД). Не забравяйте, че Цветанов не пожела да каже, какъв е вида на експлозива в Сарафово- там е заровено кучето.

142

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 150: никой не е казал за кого ще гласувам. а и въобще не съм беден и гладен. нямам висше образование но бачкам, здраво, поцял ден и на две места. не се скатавам и не крада. имам родители на които помагам, и се гордея с това. не моля за помощи и детски добавки а работя. в производството.