25

1

преди 11 години

Няма такава държава! Още едно безумно назначение в държавата, ако може да се нарече държава. С неадекватните си действия изкарват хората на улицата, и ще стане страшно, но на тях явно не им пука, защото ще избягат в чужбина и от там ще ни обясняват , че народа сам си е крив.

24

Анонимен

преди 11 години

При такъв професионал, Бойко следващия път не само ще го запишат как пикае, а може и групово изнасилване да му спретнат.

23

Тихомир Томов

преди 11 години

Как само звучи -Бригаден генерал . В тая *** територия не трябва да има такива гръмки титли , които се придобиват само по време на война - по заслуги . Не случайно в нашия батальон в Камбоджа нямахме такова чудо . За България това си е чиста генералска *** и избиване на комплекси !

22

Пич

преди 11 години

Пак тяхен човек

21

4око

преди 11 години

Навремето ,отдавна съм служил и такива "генерали" като тоя *** в армията нямаше.Предполагам е и същото за полицията. Чисто и просто поставено лице от президента пу**а.

20

льольо

преди 11 години

поредната мутра-физкултурник.Явно го сложиха да надзирава Плевнелиев.

19

coco

преди 11 години

ВИФ >> 2 курса от по седмица, дето едва ли ги е и посещавал >> генерал класик! :)

18

Анонимен

преди 11 години

Всички във форума явно искакт да се назначи Трактора!

17

Станчо

преди 11 години

Явно големия продължава да командва държавата и просто работата на останалите институции е да узаконят избора! Да ни е честит новия - стар шеф ,все пак не охранява кого да е ?????????????

16

БГ

преди 11 години

Честито!Когато охранители на знакови фигури от мафията, вземат власта, *** мафията ставаме, оппа държавата искам да кажа.

15

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Пълно е със такива анаболни чокундури които не могат и лозе да опазят но със връзки ги назначават,така е във държавата връзкария.

14

А бе откъде ги

преди 11 години

изравят все такива за началници при Борисов. Сигурно са играли заедно на пясъчника и като го погледне в очите вижда вярност безгранична. Или пък тоя е свидетел на много нелицеприятни неща от кухнята на Тиквата и това си е един вид благодарност

13

пазач на Тиквата

преди 11 години

Ясно - тоя е виден бостанджия и съратник идеен на Цецоулу и Рапоня

12

Даскала по физическо

преди 11 години

завършил "Стратегически курс по отбрана". Малий ква биография !!!!!!................То даже как не го е срам да си пише такива неща, пък Плевнята с неговото ШЗО направо трябва да е генералисимус

11

Черен Петър

преди 11 години

Редник Иван попитал радио Ераван:- Как да стана Началник и генерал?- О, много просто. Първо завърши за физкултурник, после службите ще те завършат.

10

олеле

преди 11 години

Този нали го гледахме след "атентата" срещу Доган. ***, ***, та вдлъбнат, има една приказка. Токлова е ниско интелигентен, че почти не може да говори. В нормална държава подобен индивид най-много до старшина щеше да стигне, те генерал го направили. Но, братя, има и полза: с такава "кадърна" охрана можем да очакваме някой-друг политик да падне жертва при следващите протести наесен;)))

9

?!?!?!

преди 11 години

Завършил за физкултурник през 1993, което сега го прави шеф на НСО. Е, ако междувременно беше разнасял и папки, можеше и министър да стане. Накъде отива България?!

8

tih velikan 681

преди 11 години

Bravo!

7

125

преди 11 години

бивш охранител на Боби Цанков,докато е служител на НСО.Мутроприказката продължава.

6

Анонимен

преди 11 години

Кога ще вкарат конкурси и мандатност на шефовете на служби? Уж деполитизирани, а всички назначения са политически?!