97

Георги

преди 11 години

На *** никак не им се ще да се разследва кой е подслушвала, защото си знаят, че са те...

96

Анонимен

преди 11 години

До димитърФръцльо-голчo, който изобщо не е ходил в Гърция. И на сън не е стъпвaл там. Може би само в алкохолен или наркотичен делириум му се мяркат някакви големи хотели- хаха. Той много често пише такива лъжи във форумите. Поне да си измени стила, че се познава още от първите две думи.

95

Анонимен

преди 11 години

До димитър 106Глупак! Естествено, в Гърция отиде за празниците долната страта на мутрите тия, дето със съмнителни машинации държат магазинчета, въртят скрита търговийка, шмекеруват, лъжат нагли, безсрамни и по миши алчни. В нашия квартал почти всички коли си бяха на място по празниците. Т.е. отидоха насам-натам придошлите провинциалисти, а от провинцията, за съжаление в последните години не дойде цветът, а златотърсачите. Стабилните хора си останаха там. Така, че средната ти класа екскурзианти е доста долна.

94

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 118Те са едно и също от един баща братя, които се карат, кой да граби повече.

93

Усмивката

преди 11 години

Каква чест могат да имат Боко и Цвъцко? Драскат като бесни да бъдат избрани, за да отърват кожата с имунитет. Жалкото е, че може би ще го постигнат и ще се измъкнат за голямо съжаление на затворниците от СЦЗ. Там ги чакат с нетърпение.

92

Анонимен

преди 11 години

GENERAL KATO BORISOV TREBVA DA IZPOLZVA LI4NOTO DI ORUJIE ZA DA NI OSTAVI NAI-POSLE SVOBODNI OT NEGO I PROSTOTIQTA MU!! AKO IMA 4EST, RAZBIRA SE!!!

91

Трандафор

преди 11 години

Борисов е бил на разпит, а не на разговор, както излъга той. Има разлика между двете понятия. Две лъжи каза той - че не е бил на разпит, и втората лъжа - че не е получавал доклад предварително от прокуратурата и че не го давал на трето лице. Абсурдно е хора като Борисов и Цветанов да са участници в политическия процес, след излизането на тези скандални записи, а вече въпросът опира до самия бивш премиер и до неговото присъствие в политиката.

90

Анонимен

преди 11 години

Вниманието изкуствено се насочва в посока кой е наредил подслушването.Не е ли по-важно да се насочи към съдържанието на разговора.

89

Анонимен

преди 11 години

И двете са ГОЛЯМО ЗЛО- Герб и БСП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88

Анонимен

преди 11 години

б.б.- в килията на Сретан Йосич,ако го оставят жив да стигне до затвора...виж и той се самоубил като М.Бирата....не му издържало сърцето,бля,бля...

87

Анонимен

преди 11 години

До димитър,Митко,момче!Слабо,много слабо...Какъв герб,какви 5 лева...милиционеро-мутренска сбирщина,пасмина,*** с една дума!!!!

86

Светослав

преди 11 години

След като БСП постаянно лаят, ,че имало масово подслушване преди всичко с политически мотиви, защо не извадиха записи на хора от тяхната партия , че да чуем пък те какво са приказвали. Много нелогично ...имало неригламентирани записи, пък излязоха само тези на Бойко Борисов от дома му. Това отвращава хората , защото на всички им е ясно че БКП преди и след 1989г. БСП , държаха в ръцете си чред ДС цял народ с компромати, от подслушвания , снимки, видеозаписи . От инат ще гласуват за ГЕРБ.

85

Пурко

преди 11 години

Тиквата, нали ни е слушал, ни е чел- как разговаря за нещо, дето не знае!? А, може, типично за него. Занимава се с неща, с които не е наясно. Още една седмица.

84

Анонимен

преди 11 години

ops..

83

Гюро Михайлов

преди 11 години

Разговорник със затворник! Хахахаха

82

емо

преди 11 години

марш в затвора мутро

81

Анонимен

преди 11 години

Не да го разпитват,а мястото му е веднага в дранголника.

80

106

преди 11 години

Пропуснал си и неграмотни , и облагодетелствани.Това, че софиянци могат да си позволят да отидат някъде, защото там работят само чиновници и то в услуга на властта, не изчерпва България.Принципът: моят *** е добре, не ми пука за другите, е мутренски принцип.Това, че някой, видял се с пари и отишъл в Гърция с тълпата, не го прави нито успял, нито средна класа, нито интелектуалец.Това, че ти си ограничен, не значи че всички са такива.Дай си на Мира Радена "социологичното си проучване".

79

Анонимен

преди 11 години

През туй време цв. купува гласове и до сега трябваше да си подаде оставката, както твърдеше, когато връхлатя в услужливото студио на БТВ.Тези хора много лъжат и са много опасни-тип селски тарикати. Това са хората, които са прецаквали образованите и морални хора, заемали са им местата и за това не можем да вървим напред!Не битката с монополите, битката с простащината в България е най-важната битка, за да се изкорени простотията и посредствеността от всички места в държавата!Правила и спазване!

78

димитър

преди 11 години

Аз изкарах празниците в гърция.Хотела беше голям, а гостите предимно българи, хора олицетворяващи понятието средна класа.И от дума на дума все стигахме до политикта.Трябва да ви кажа че поне 80% от хората твърдо заявяваха , дори без да ги питаш, че на изборите ще гласуват за ГЕРБ.Тук може да си плюете колкото си искате, но активните, работещи и успяващи българи са категорично за ГЕРБ.Защото това е единствената градивна партия, всички останали знаят само да крадат.