99

Axa

преди 11 години

До От Сидни АвстралйскоAми сигурно съм в час, все пак съм роден в Австралия. А ти пишеш глупост след глупост, дано в Бг да не ти се връзват много, много. На кои се перчиш? На хората които се мъчат в момента в Бг. Един съвет, гледаи да не те стигне кармата. Извиняваи ако имам правописни грешки ама българският език съм го учил в Оз. Хаиде със здраве комплексар такъв.

98

От Сидни Австралйско

преди 11 години

около Сиднеи няма дъждовни гори. Те започват в Queensland------------------------Ти виждал ли си въобще какво има около Сидни? Местата които което споменах по долу въобще лично виждал ли си ги? И да не си идвал тука поне можеше да гугълнеш rainforest sydney6,5 милиона страници, наслаждавай се на четене. Точно rainforest около Сидни има бол

97

Аха

преди 11 години

До От Сидни до помсаДа те светна австралиецо, около Сиднеи няма дъждовни гори. Те започват в Queensland. А около Сиднеи има само евкалипти. Хаиде лягаи да не се успиш за business срещтата. :)

96

dancho

преди 11 години

toia mi mqza na indiec be,kvo sa prai na interesen

95

Анонимен

преди 11 години

Норвежка антиимигрантска партия се извини на Франция за обидни думи:При сегашните закони "полицията може да арестува на границите организираните групи роми, българи или французи, защото знае от опит, че тези хора нарушават обществения ред и също така е доказано, че голям брой от тях се занимават с криминални дейности"-"Съветникът по комуникацията на тази формация изрази искрените си извинения на посолството и на френската общност", съобщи легацията на своя сайт.Na nas koi ste se izvini??????

94

Гошко Лошко

преди 11 години

До СтудентОди, както виждаш, послали са червен килим за теб и те чакат най-уважително.

93

БРЕХ

преди 11 години

Чета,чета,чета заглавието и нещо не мога да го разбера

92

SHOWTIME

преди 11 години

BALGARSKITE EKS UPRAVLIAVASHTI V SADA NA POKAZANIA A ANGLISKITE EVRODEPUTATI NA BIRKA U FAKULTETO SHOW MUST GO ON :)))))) :D

91

олиГОФрен

преди 11 години

МИСЛИХ ДА ИЗРАЗЯ КОМЕНТАР,НО МАЙ СЪМ "ПОПАДНАЛ" В ПСИХИАТРИЧНО ПОДЕЛЕНИЕ?

90

Анонимен

преди 11 години

До От Сидни до помсаПсихиатърМомче,чакам те с нетърпение.С тези твои конфабулации и тази шизоидна психоза не се шегувай.Лекувай се навреме!

89

силвия

преди 11 години

Другари и Господа, прочетете Студент. Така мислят децата Ви. Докато си говорите глупости ще останете едни жалки дърлящи се старци. Ще избягат българските деца, това трябва да Ви е проблем! Създайте им комфорт и ги обичайте!

88

Анонимен

преди 11 години

Да бе..знаем!Англичани, американци и всички останали западноевропейци са прости, *** и кухи...а ние българите и руснаците сме най-убавите!Нали така..форумци задръстени? :))

87

Анонимен

преди 11 години

FARAJ VIARVA POVE4E NA TIA OT FAKULTETO OT KOLKOTO PRAZNOTO BRASHTOLEVENE NA TEZ OT GERBEGATI TASHAKA XAXAXAXAAAAA:D

86

От Сидни до помса

преди 11 години

Въпрос:ЗАЩО да бъда милионер в UK след като мога да съм в Оз?КЪДЕ е разликата?В КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ. По добре богат в Сидни от колкото в Лондон защото разликата е в К-А-Ч-Е-С-Т-В-О-Т-О НА ЖИВОТА.ПАРИТЕ ГУБЯТ СМИСЪЛА когато говорим за КАЧЕСТВО на живота. Да си харчиш парите в рай като този ето това е смисъла на живота, това е целта на парите, не просто да ги притежаваш!!!!! Ако 22 години не си го усетил това в UK няма да го разбереш. Навивай крачоли там ти е мястото.Лека нощ!

85

Анонимен

преди 11 години

NE SE ZABLUJDAVAITE FARAJJ DOIDE V BALGARIA DA SE VIDI S MALTSINSTVATA EGATI PODIGRAVKATA DOKATO BOKO DAVASHE POKAZANIA PRED PROKURATURATA KAKAV TIKVENIK TRIABVA DA SI ZA DA NE SI DADESH SMETKA ZA TOVA KOETO STAVA OKOLO TEB I KOLKO BEZO4LIV TRIABVA DA SI ZA DA ISKASH MANDATA OTNOVODOLU GERB!!!!!!!!!!!!!

84

От Сидни

преди 11 години

Я, някой ми копира ника. Я да ми изкопира и клипчето с което ви храня хахаха

83

От Сидни до помса

преди 11 години

Айде лека нощ че утре ме чака бизнес митинг с бизнесмени от USA. Ще сключвам договори и искам да се няспя.А ти "осмисляй" 22 годишното ти киснене в пропадналите пъбове и ги разправяй на сервитиорките и да не си забравиш чадъра и да си навиеш крачолите и внимавай с локвите буахахахАко можеш да си позволиш билета до тука може да ти покажя кристални острови и райски места. както и 20-30 водопада в ДЪЖДОВНИТЕ ГОРИ около Сидни

82

11

преди 11 години

До СидниКато си в Сидни, пиши си в местните сайтове, идиотче.Нали ни обиждаш заради това, че обичаме страната си и си стоим тук.Тогава защо се занимаваш с нас, които сме си в България, а господин космополит.А може би си едно комунистическо синче, племенниче или внуче, което харчи крадени от нас парици в Австралия.Ти ли ще казваш, кой какъв трябва да бъде, комплексар долен?Да не си мислиш дори, че с пари всичко се купува?Самонадеян ***!!!

81

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Като малък карах велосипед и паднах на главата си. От тогава чувам други гласове. Сега съм в една болница в Сидни (Австралия). Всички ме уважават - като започнеш от санитарите и стигнеш до лекарите. Дори Наполеон Бонапарт (третата стая отляво) ме поздравява всяка сутрин. Много ми е добре тук, не се оплаквам.

80

От Сидни до помса

преди 11 години

Аз пък съм виждал помсове от UK тука и мога да кажа същто. И ИрландциАми германци колко щеш в УСА. Цяла западна германия се изнесе. И кво от това? Германия е скапана страна или кво? Не можеш стигна германците никога. Къде не си видял успял Ози в UK ве? Познавам се с доста бизнесмени отишли там. Е да в пъбовете където се наливаш НЯМА как да ги видиш БУАХАХАХ поркай си и ги разправяй на сервитьорките ХА ХА ХАПо КАЧЕСТВО на живот сте далече, затова тука е пълно с помсове от UK. ХА ХААХА