55

Анонимен

преди 11 години

"...Извършителите не са успели да откраднат нищо..."Влезли да го крадат "нищото", ама не успели ;)Ама то и нашите банки едно ... нищо!

54

Анонимен

преди 11 години

Защото мвр има законно право да задържа до 24 часа,прокуратурата и съда заповядват мерки за неотклонение и присъди.Полицаите са свършили тяхната работа отлично.

53

Анонимен

преди 11 години

DOKATO POLITSIATA NE ZARABOTI ZA BLAGOTO NA NARODA TAZ DARJAVA NIAMA OPRAVIA XAXXAXAAAAAA :D

52

мразя банкия ама

преди 11 години

ВСИЧКИТЕ СА РЕЦИДИВИСТИ... ТОВА ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА... банките, политиците и мутрите се пазят, а народа??? вкарвайте 2рата поправка, че имотите на село са РАЗБИВАНИ НАД 10 ПЪТИ

51

Анонимен

преди 11 години

От както Цветанов не е министър,полицията започна да хваща бонковите грабители! Бравосссс!

50

Анонимен

преди 11 години

До оптимист,NEKA DA TI KAJA NESHTO DRUGO. KOGATO TZVETANOV I BORISOV BIAHA NA VLAST SE HVANAHA MREJI OT PRESTAPNITZI- NESHTO KOETO VELIKATA BSP NE NAPRAVI, ZASHTOTO TE IM PERIAHA PARITE.

49

Анонимен

преди 11 години

аджимии.

48

Анонимен

преди 11 години

Играйте любимите си аркадни игри (Street Fighter, Sonic, Pacman и др.) безплатно - freearcadecity. com

47

До оптимиста,

преди 11 години

как разбра, че сега няма подслушване? или си заблуден и смяташ, че след като се говори за това в медиите хващат престъпниците ? Сега всички по- големи риби ще използват смяната на правителствата и ще си осигурят защитата... всичко ще започне от начало.. и досега имаше много престъпност, но поне по някакъв начин ги подтискаха.Мафията е навсякъде по властта и няма лесно да се премахне октопода.а специално за този провален обир или са имали инфо за обира или обирджиите са най големите каръци

46

СССР

преди 11 години

Странна работа: * Когато КЛИЕНТ ГРАБИ банка- ОТИВА В ЗАТВОРА* Когато БАНКА ГРАБИ клиентите (чрез нереално високи лихви, чрез едностранна промяна на лихвите, чрез измамата наречена "кредит в швейцарски франкове") - ПОЛУЧАВА БОНУСИ............Нещо НЕ ВИЖДАМ СПРАВЕДЛИВОСТ ТУК! ИЛИ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВКАРА БАНКИТЕ "В ПРАВИЯ ПЪТ" ИЛИ НА ЕСЕН- ХОРАТА ЩЕ ВКАРАТ ДЪРЖАВАТА "В ТРЕТА ГЛУХА"! Междинен вариант- няма!

45

оптимист

преди 11 години

Е браво на полицията.Като се махна ЦвЦв започнаха да хващат престъпниците.Досега няма разкрити обирджии.Значи може и без подслушване да се работи.А че са били аджемии е ясно,щом имат много регистрации за кражби.Тях ги хващат ,но големите не могат.

44

МАЙНАТА ВИ!

преди 11 години

АЗ НЕ ЧАКАМ, НИКОЙ ...ДА МЕ ПАЗИ И ЗАЩИТАВА!СПИМ С ЕДИН ПАЧИ КРАК , ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА !КОЙТО ИСКА ДА ЗАПОВЕДА---НЕКАНЕНИ ГОСТИ ОБАЧЕ ,.... НЕ ПРИЕМАМ!СТРИКТНО СЕ ПРИДЪРЖАМ КЪМ, ПОГОВОРКАТА ,ОБАЧЕ:"Господ създаде Света ---Колт го подреди..." и "МОЯТ ДОМ Е МОЯТА КРЕПОСТ"!ЗА ВСЕКА БОЛКА ,СИ ИМА ЛЕК...!

43

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 11 години

ДО 55- УСПЕХИТЕ НА "НЕВЕЛИКИТЕ ***, ДА ГИ НЕГЛИЖИРАМЕ ЛИ?

42

х

преди 11 години

УСПЕХИТЕ НА ,,ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ" С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН СЕ МНОЖАТ ,ХАЙДЕ КАЖЕТЕ ПАК ЧЕ СА ***.

41

Анонимен

преди 11 години

52Ами те сигурно затова си правят хората сами отряди и се спасяват кой как може, защото полицията много работи. Търтеи.

40

Анонимен

преди 11 години

FAIL!

39

Анонимен

преди 11 години

Значи не е в основата на познанието, а в основата на общата култура.:) Без коментар!Прочее, благодаря за пожеланието да съм жив и здрав. Колкото до това, да съм приемам позитивно простотията - надявам се никога да не се случи.:)

38

Анонимен

преди 11 години

познание не бих казал,по-скоро възпитание и обща култура.Жив и здрав и дано някой ден гледаш позитивно на нещата:)

37

Анонимен

преди 11 години

Ама разбира се! Книжките за индианци и каубойци са в основата на човешкото познание. :) Каубой е говедар, в случай, че в полицейското училище в Пазарджик не сте го учили. Виж сега, каубоецо, идеята за всяка прочетена простотия тук да търся потвърждение от други източници ми се вижда ***, общуването с теб - също.:) Хайде весел ти празник и дано след "Винету" си прочел и "Чичо Томовата колиба" примерно или "Ян Бибиян".:))) Желая ти всичкото щастие на земята!:)))

36

Анонимен

преди 11 години

34, Какви семейни проблеми, какви 5 лева. По селата хората ги е страх да си оставят къщата за два часа, за по тежките брутални и неразкрити престъпления над обикновени хора там не ми се говори. И това е само върхът на аисберга. Изобщо не ми дреме кои са наглите, маглите и т.н., те застрашават шепа хора с власт и съответно срещу тях мерки се взимат, но 99% от българите си патят от престъпност, която върлува безнаказано по законите на джунглата. Живееш в паралелна вселена или си голям лицемер.