14

от 12 до 13

преди 11 години

Сега като си прочетох коментара от вчера забелязах, че в съвета ми да се пишеш по друг начин пак си го пренебрегнал. Но и забелязах нещо, което съм пропуснал вчера - да ме наричаш както искаш. Сега забелязвам, че и този съвет си послушал и ме наричаш жена

13

до 3-а птичка

преди 11 години

ми голема работа сме яяяя, кви големи мечти имаме, пък вие все им се цупите.

12

Beelzebub

преди 11 години

Интересно защо толкова се подразни на никнейма... Рядкост е грамотна жена да страда от суеверия

11

от 10 до 11

преди 11 години

Виждам сменил си си никнейм-а. Раздвам се, че си се вслушал в съвета ми. Бил/била съм много убедителен/ убедителна." Трудно ли подтисна окончанията за ж.р. в последното изречение?"Не те разбрах и нямам намерение да те разбирам.

10

Beebzebub

преди 11 години

Знам какво означава никнейма ми. "Просто престани да се пишеш така." Наистина смятам, че си жена. Трудно ли подтисна окончанията за ж.р. в последното изречение?

9

от 8 до 9

преди 11 години

"...Или привлича жени, които са чели повече..."Никнейма ти сигурно си го взел от някоя компютърна игра или от някоя по-модерна книга. В същността си е име на демон, чиито облик е оса.Не виждам как привличаш жени. И не съм жена. Не зорадствай и не се ядосвай на собственната си глупост. Просто престани да се пишеш така. Избора си е твой в крайна сметка. Смени първите две "е"-та в името с "а" и го търси в wikipedia. И аз като вярващ (или суеверен), както искаш ме наречи не бих го използвал.

8

Beelzebub до 8

преди 11 години

Нямам за цел никнейма ми да е забавен. Просто добавя допълнителна идея сериозност към коментара. Или привлича жени, които са чели повече. Досущ като теб.

7

до 7

преди 11 години

Не виждам нищо забавно в никнейма ти. И едва ли има нещо общо с коментара ти.

6

Beelzebub

преди 11 години

Но и доста жени, като деца, са били отхвърляни емоционално от бащите си (много е срещано по нашите географски ширини). В резултат на това, тези жени израстват повърхностни, без самоуважение и абсолютно неспособни за моногамна връзка - скачащи от мъж на мъж, за да запълнят празнината за мъжко внимание. Ако искате свястна жена - вижте отношенията с баща й. И бягайте от жени с татуировки, пиърсинги на разни места и чалгообразни.

5

Анонимен

преди 11 години

Жените обаче, за разлика от мъжете, обичат да бъдат глезени, както като малки от бащите си...

4

Анонимен

преди 11 години

тя и мойта се държи като Мама поне да ми даваше и да суча.

3

Анонимен

преди 11 години

*** то пък едни мъжеее

2

Анонимен

преди 11 години

Баща съм му хахаха.Да ви таковам тъпите статии...

1

3 дупки

преди 11 години

Да на нормаността!