616

БОКО

преди 11 години

ХАЙДЕ БЕ , АПАРТАМЕНТАЖИЯ , ВЕДНАГА ПОКАЖИ , ЧЕ СИ ГОТОВ НА ТОВА -ОЩЕ СЕГА ,ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ! ХЕМ ЩЕ ПАДНЕ ЕДНА ОГРОМНА ТЕЖЕСТ ОТ ПЛЕЩИТЕ НА ГЕРБЕРИТЕ И ПО СПОКОЙНО ЩЕ ПОСРЕЩНАТ ИЗБОРНИЯ ДЕН ! БОКО ЩЕ ГО СЪДЯТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ , НЕ ГО ГЛЕДАЙ НЕГО !

615

Анонимен

преди 11 години

До Ушатияi kak da go izchistim,to hora niama da ostanat v darjavata

614

Анонимен

преди 11 години

Аз лично се надявам да носи наказателна,а не политическа отговорност тоя Убавец мамин.

613

отрови

преди 11 години

Цуцо, воже да я понесеш, но за малко - 2-3 месеца докато ви изритаме барабар с мутра!

612

стига

преди 11 години

тоя може от тук нататък да носи само раирани дрехи не политическа отговорност

611

льольо

преди 11 години

като иска-то и ние искаме-да го съдим,а не да го избираме!

610

Анонимен

преди 11 години

*** ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ? НИЕ ВИ ИЗГОНИХМЕ, ВИЕ ИСКАТЕ САМОСТОЯТЕЛНО ПРАВИТЕЛСТВО. ЧЕ НАЛИ 4 ГОДИНИ БЕШЕ САМОСТОЯТЕЛНО , КАКВО НАПРАВИХТЕ- СМАЗАХТЕ БИЗНЕСА, КОРУМПИРАХТЕ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, НАКАРАХТЕ ХОРАТА ДА СЕ УБИВАТ, НАБУТАХТЕ НИ 100 МЕГАВАТА ЗЕЛЕНА , ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ЦВЕТЕЛИНКА. ТОВА Е РАВВНОСМЕТКАТА. А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА- СВАЛЯШ СИ ИМУНИНЕТА И СИ ПОЕМАШ ОТГОВОРНОСТТА.

609

vanko-ss

преди 11 години

поеми си я остави си имунитета и си поеми отговорност не след изборите а сега

608

Ушатия

преди 11 години

Цветанов иска да носи политическа отговорност. Хайде стига смешки. Отговорноста трябва да е наказателна заради устно разпоредените подслушвания. Затова се крие зад имунитета. Но такъв е манталитета на един посредствен физкултирник. Лично физкултурниците които познавам разрешаваха и най- незначителния проблем с побой, дори без причина. Тартора му и той същата отврат: мутра, каратист,футболист, тенисист и въобще Супермен. Качиха ни се на главите, омръзнаха ми. Затова на 12 май да изчистим ***.

607

Анонимен

преди 11 години

Обществена тайна е, че е партийния проект на Касим Дал е патерица на ГЕРБ.

606

пандизчия

преди 11 години

В затвора ще го правиме Булка!И рокля сме му ушили!

605

CIA

преди 11 години

Цветанов да кажеш по Телевизията , защо не бутна ***

604

Нещата загрубяват

преди 11 години

Анонимнико, скоро ще има още едно свидетелство срещу Цветанов от бившия окръжен началник в Стара Загора за пустите му СРС-та. Няма защо да подрипваш,когато фактите говорят и Боговете мълчат. Само че твоят Цветанов се крие зад имунитета си. И след изборите, пак ще се крие. Ще иска Парламента да свали имунитета му. Той няма смелост сам да се изправи пред правосъдието, защото знае, че има доста натрупани доказателства срещу него. С това си поведение, той пада в очите на Българите.

603

Анонимен

преди 11 години

Аз не знам за кой да гласувам на изборите.

602

Мери

преди 11 години

Фюрерът на най-демократичната партия на РБ, съсухрената и вече плесенясала БСП-БКП, продължи с налудничавите си изказвания, знаейки,че прокурорите няма да го потърсят за несъвсем нормалните му речи, интервюта, разговори с публика и насаме, със самия себе си... Най-новото му прозрение е "Разликата между Борисов и Цветанов са 3 години затвор". Този човек, очевидно обладан от мегаломания, би следвало преди всяко едно словоизлияние да ходи на преглед на психиатър. Дотам я докара с надменността си, преминаваща в по-особено психично състояние.

601

не на българоубийци

преди 11 години

Политическа отговорност - тичай бързо към централния дрехите са от нас.

600

Анонимен

преди 11 години

И как и защо тези европейски субсидии, ще платят сметките, хляба и здравеопазването на масата българи които живеят на прага на бедността? Еб*л съм ви и гербаджиите.... Има и други партии ама сте такива овце, че не можете да разберете за какво става въпрос, промити мозъци... Гласувайте за ДПС като искате промени и блестято бъдеще.

599

Васко

преди 11 години

Цветанов иска да избяга от наказателната отговорност, затова иска да носи политическата, ха ха.

598

ГЕРБ са льжци долни

преди 11 години

СЕГА ИЗЛЯЗОХА ЛЬЖИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ-ЦЕНТРАЛАТА В ТУРЦИЯ Е С ЧЕТИРИ 4. РЕАКТОРА ПО 1100 МЕГАВАТА И СТРУВА ОТ 15 - 16 МИЛЯРДА ЕВРО А БЕЛЕНЕ СТРУВАЛА 22 МИЛЯРДА ЕВРО.?????????? ЛЬСВА ИСТИНАТА ЧЕ БЕЛЕНЕ Е 7 милярда евро. ГОЛЕМИТЕ ЛЬЖИ НА БОЙКОИЗЛИЗАТ ЕЖЕДНЕВНО!!!!! ЧЕРНА ЛЬЖА ГРОБАРСКА -НЕ АГИТИРАМ ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ НО АГИТИРАМ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЛЬЖЛИВИТЕ ГРОБАРИ ТО ТЯХНОТО ВСИЧО Е ЛЬЖА-И МАГИСТРАЛИТЕ И ЗАЛИТЕ И ГРАДИНИТЕ И ВСИЧКО !!!!

597

Анонимен

преди 11 години

До ofИ Европейската Централна Банка напечата банкнота със надписи на Кирилица! А тук все още има невежи дето не могат да използват тази азбука!