11

дрън-дрън

преди 11 години

Усещало се криза... сигурно им намалили лимита за служебните коли и вече са усетили и кризата

10

Анонимен

преди 11 години

Тоя сега като го пуснаха червените магистрати от панделата, да не би да мисли и,че той трябва да ни продава и горивата!Още повече в правителството на тройката натрупа голям опит в далаверите!

9

да да

преди 11 години

Съдът освобождата и пуска под гаранция всеки престъпник и той започва да ни учи на морал. Тоя защо не се скрие заедно с тракториста, хамстера и цялата хайка разбойници. Само си хабят парите за платените медии, дето услужливо раздухват така наречените скандали със СРС, подслушвания. А няма ли подслушани разговори за това, как определят цените на тока, на парното, как крадат ДДС ...

8

ПРОСТО Е ...

преди 11 години

РУСИЯ ---СЪЩО ЩЕ ОКАЗВА НАТИСК С ДОСТАВКИТЕ НА ПЕТРОЛ---ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ НЕЙНИТЕ АГЕНТИ В БЪЛГАРИЯ ---БКП/БСП!!ЕЛЕМЕНТАРНО!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Криза усещаш ти откакто Бойко ти секна кранчето от военно министерство, благодарение на което ти и твоите двама съдружници станахте милионери в зелено, какъвто е цветът на измислената ти партийка сега. Алчен, огладнял пак, иска да кльопа, да цоца. Криза усещал... *** нещастен.

6

Emo

преди 11 години

Баси ***, в София има три бази за гориво - ОМВ, Лукойл и Сакса, във всяка има резерв от гориво за поне 2 месеца, без да смятаме вноса, отделно газта и 100-октановите бензини са изцяло внос.

5

bg

преди 11 години

ABE KOI E TOZI NE BE6ELI SE ODUPIL NA BARETITIUTE AAAAAAAA.........I TOZI E KRADEC MALE

4

Ей, ти

преди 11 години

Защо ли не ти вярвам?

3

Анонимен

преди 11 години

До Хъх mnnnooo si prav toqga im trqq na tiq

2

Анонимен

преди 11 години

ЗА ТОВА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОМЕР 40 ДПС ТОВА Е СПАСЕНИЕТО

1

Хъх

преди 11 години

Цонев, марш и да не те виждам повече! ***! :) Ако единственото с което си способен да изпъкнеш е "бре няма да има горива за празниците, щото се направи тука една криза, един монополист не ще да плаща, пък требе да го толерираме" - да се скриваш и да не си показваш повече грозната мутра!