145

мвр

преди 11 години

Всички МИЛИЦИОНЕРИ са господари на българският народ. Този *** на снимката е пашата на господарите.

144

XXL

преди 11 години

Махнете го най после тоз грозник,писна ми да му гледаме 2-седмици мутрата и да се убеждаваме,колко е невинен в инцидента...плюф..

143

Пепърса

преди 11 години

До селски карач:Дано на никого от вас дето се правите на големи специалисти не се случи нещо подобно!!! Много е лесно да се говори, как видите ли шофьора е виновен но тези дето пресичат цариградско са чисто и просто едни самоубийци!!! Знаете ли какъв е закона в България? Шофьора е винаги виновен без значение дали някой се метне под колата ти! Отнасяш и акт за несъобразена скорост без значение дали на ограничение 90 си карал с 40 км.

142

Анонимен

преди 11 години

КУКЛА НА КОНЦИ

141

Анонимен

преди 11 години

АЛО Днес . БГ а актуализирайте се малко . тая снимка и тая статия виси ве4е трети ден !

140

мьрши полицейски

преди 11 години

Пробата била отрицателна!!!Че как иначе ,да ви умрат децата от рак *** полицейски

139

Анонимен

преди 11 години

Естествено тяхните коли никога не се движат с повече от 50 км ....и те никога не нарушават каквито и да е било правила.ГАДНИ ПЕШЕХОДЦИ!!!!!

138

Анонимен

преди 11 години

Преди един от светофарите по трасето, пресичайки неправилно, на пътното платно внезапно излязъл възрастен мъж...Пенсионерът-светкавица, бягащ като гепард с над 120 км/час...Основното, което ме научиха при мрачния соц. е да съм нащрек и да се оглеждам при градско движение. За дете или възрастен човек. Дете може да се скрие зад дърво, кола и да изскочи внезапно, възрастен човек не знаеш кога ще направи непредвидено движение и ще излезе на платното...

137

Анонимен

преди 11 години

Мачкай, Калинчо, ***!

136

Анонимен

преди 11 години

Автомобил на Калин Георгиев ...На Мивирету, ахтомобила, усвен да гой прихватизирал...

135

герберасти

преди 11 години

Тоя така се е надрусал с крег и конска упойка че от дъха му шофьора припаднал. ХА има ли воля !!?

134

ranik56

преди 11 години

Самата катастрофа . ...не е нищо в сравнение с погледа на Калинчо .

133

ranik56

преди 11 години

Самата катастрофа . ...не е нищо в сравнение с погледа на Калинчо .

132

АНОНИМЕН

преди 11 години

ТОВА Е ЗАВИСТ НА СЛУЖБАТА- ШОФЬОР. УТРЕ МОЖЕ ВИЕ ДА СТЕ НА НЕГОВО МЕСТО. СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ. ВСЕ ВИЕ СТЕ ПРАВИ , ВСЕ КОМУНИСТИТЕ ВИ СА ВИНОВНИ.КАТО СТЕ ТОЛКОЗ ЕРБАП ЗАЩО НЕ СТЕ НА ТЯХНОТО МЕСТО- НАЛИ СТЕ ОПРАВНИ?!

131

Анонимен

преди 11 години

BE TOVA E 4ISTA LAJA MINISTERSKITE KOLI VRA4AT SAS 150km DA

130

КГБ

преди 11 години

голяма злоба голямо чудо еѝѝѝ такъв народ няма никаде по света защо задължително трябва да е виновно МВР малко ли хора пресичат неправилно не се ли е случвало почти на всеки шофиор да му изкочи някоѝ *** пред колата неъависимо от скороста има моменти в които не можеш да реагираш на време

129

селски карач

преди 11 години

Ся моите уважения към заптиетата,ноо ако бе нормален карач щеше да има несъобразена скорост с пътните условия,отделно 50 е скорост при която съвременен автомобил спира за 10 12 метра излиза,че дядката се е метнал на капака нарочно.Даже диво животно не може да изкочи съвсем в последния момент,камо ли дядка с ***.Скоростта изобщо не е била 50,но какво от това.

128

ехх

преди 11 години

коагато е някой такъв пешеходците са виновни...но ако бях аз или някой друг НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН да блъсне пешеходец нали знаете кой е виновника-шофьора!!! да му се отнеме книжката на тоя ***,да му се наложи глоба и да бъде съден !!! както става с всички нормални граждани в страната...затворите са пълни с шофьори заради катастрофи...защо и тоя не го натикат на топло

127

Офф

преди 11 години

Най-вероятно човекът наистина е пресичал неправилно (самият факт, че го е сторил на Цариградско, независимо в коя част, е показателен). Но обясненията на МВР-то звучат просто абсурдни. В предишен коментар някой правилно беше отбелязал, че скоростта в общия случай се определя като "несъобразена", а за тоя толуп уточняват, че не е превишена. Движил се бил с 50 и не могъл да избегне удара... Барабаните на Лада-та отказали. Няма какво да мажат. Но явно и от двете страни има малко вина.

126

sharan-bg

преди 11 години

Великият УБИЕЦ на рускея народ, Йосиф Джугашвили, между другото е казвал /или така му приписват/ някоядруга умна мисъл. Една от тях: "ЛЪЖАТ КАТО ОЧЕВИДЦИ!" Е, в каруцата на гн К.Георгиев всички са били очевидци, нали?.... Дано човечецът е жив и здрав другото е плява. Драснете и клечката......