149

GOSPOD

преди 10 години

ГОСПОД БОГ,праща на АМЕРИКА и на Американските ***,много вихрушки,наводнения,събаря им къщите,отнася им колите,сега и ги пържи в 50 градусови температури! Защо ли? Сам и един ГОСПОД си знае! Много грях има натрупан на тази земя-пълна с измамници,окупатори-завоеватели,печалбари! Всички бивши затворници от нормалния свят! Тези крадат благата на честните хора-ще има ВЪЗМЕЗДИЕ! Идва ДЕНЯТ! НЯМА САЩ!

148

Чукчи

преди 10 години

Сега вече ми е ясно, че Дянков не е работил за нас, да ни измъква от кризата, ами точно обратното - да ни набута в кризата. Защо? Ами че той работи за Световната банка - ще отидем щем не щем да просим пари от нея, а за това се полагат голеееееми комисионни на посредника и причинителя - в случая С.Д.

147

дълбок сън

преди 11 години

Добре свършената работа е ,че хем ни забиха стабилно в дъното,хем крадоха на воля и накрая оставиха усещане у овцете,че са им били благодетели.Как да не раздаваш при това положениетлъсти бонуси.

146

Dimitrov - France

преди 11 години

И все пак най-трагичното е ,че има толкова заблудени овчици ,които пак ще гласуват за тях !Дянков каква част от тия пари е отмъкнал ? А Борисов да не би да не знае ? Май наистина е правилна приказката , че всеки народ има управниците ,които заслужава ... и заради които ще мизерува !

145

ами АПИ ?

преди 11 години

Ама не са само тези !Ония другите от АГЕНЦИЯ ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА колко бонусчета взеха?Бонус се дава за добре свършена работа и при излишъци... Кое им е добре свършената работа на АПИ?! Пътната мрежа ли оправиха?Дупките ли изкърпиха? Потоците автомобили ли организираха за да не стават зверски катастрофи? Или само винетчици продаваха и обещаваха с оптимистичното 'Ше го опраим- няма проблем'...

144

Анонимен

преди 11 години

GERB SA NAI MRASNATA , DOLNA I NAGLA 4AST OT KOMUNISTI4ESKATA PASMINA , NA FONA NA RAZSIPIATA NALOJENA OT GERB , KOMUNISTITE SE NADQVAT DA SPE4ELQT IZBORITE I ZAEDNO S DRUGI TEHNI SATELITI I POLITI4ESKI PROEKTI DA SI NAPRAVQT KOALICIONNO PRAVITELSTVO I DAJE 4OVEKA IM VE4E SE OPITVAT DA NI GO PROBUTAT -- ORE6ARSKI . DA , DA AMA NE . SREDEN PRAST

143

ОТГОВОР НА ВЪПРОСА

преди 11 години

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ДОКАЗВА- ФАКТЪТ,ЧЕ ИМА ТАКИВА И ШЕФЪТ НЕ Е УПРАЖНИЛ КОНТРОЛ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВИНА.

142

въпрос

преди 11 години

Как се доказва че " съзнателно" вътрешния министър е допуснал подчинените му директори да слухтят??Много мъгляво доказване или поръчано!

141

Анонимен

преди 11 години

ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА ГЕРБ , ЗА ВАС ОПАКОВКАТА НА ПИЦАТА, ЗА ТЯХ- 180 МИЛИОНА БОНУСИ ! ПЛЮНКА ОТ МЕН !

140

сега

преди 11 години

Всеки месец ходя в НАП за протоколи за връщане на ДДС.Винаги ми е правило впечатление,навсякъде по масички ,по бюра,по секции снимки на Борисов и Дянков.Досега на никой който ни е управлявал портретите му не са били така масово окичвани.Не можех просто да си обясня,минавало ми е през ума,че сигурно ги задължават,а тя каква била работата,ами те са ги тъпчели с пари,и на мене някой да ми дава бонуси свяка година по 7-.8 хил лв плюс заплатата и аз ще съм Герб.Слагачески народ сме .

139

ined

преди 11 години

Постна пица за българите и бонуси във финансовото министерство при всяко излизане от кризата - сега ми стана ясно защо всеки месец по няколко пъти "излизахме" от кризата според Шимон Дянков.

138

Анонимен

преди 11 години

Планът Дянков се оказа по-жесток от този на Ран-Ът. Ако продължим още четири години с такъв финансов министър и сме довършени.

137

Вълк Единак

преди 11 години

Ами до другите разбойници от СДС ,НДСВ, ДПС ,БСП ,се наредиха и тези от ГЕРБ ,*** Американски по*логи и крадливи мекерета .Това са те ,а забравих да допълня и безмилостни продажници .

136

Анонимен

преди 11 години

Абе, тая *** от организираната престъпна група ГЕРБ къде се покри. На нея няма ли да и се търси отговорност за безобразията по време на герберасткого иго

135

Анонимен

преди 11 години

с раздадените бонуси свещи да си купят, всички мазни некадърници

134

Ставри

преди 11 години

Къде ви е лицето господа от ГЕРБ ? .Застанете след тези факти с лице към народа .Но вие сте безлични...да, безочието няма лице. Наглост....

133

Анонимен

преди 11 години

Герб са мега лъжци и мошенници! Пфу!

132

Анонимен

преди 11 години

Дянков е най- смърделото *** на Борисов, произведено в Хамерика!

131

IVO

преди 11 години

ДЯНКОВ -- В ПАНДИЗА!!!!!!!!!

130

ххххх

преди 11 години

Тая мижитурка защо не е в България! Но ще ми е кеф народа да го докопа и тогава посната пица ще му излезне през носа.На кадърното министърче на Борисов,тъкмо да има с кой Борисов да си раздели боя който ги чака тия мошеници.Посна пица ле ле.