20

ОТКАЗАЛ АЛКОХОЛА

преди 11 години

БЯХ АЛКОХОЛИК.ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ СПРЯХ ДЯ ПИЯ.ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТСЛАБНАХ С 16 КГ А КОЙТО НЕ МЕ Е ВИЖДАЛ СКОРО КАЗВА ЧЕ ИЗГЛЕЖДАМ С 10 ГОДИНИ ПО МЛАД.ХОРА ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

19

Къркаран

преди 11 години

Интересно защо след стабилен запой на другия ден кантара показва 5 кила отгоре

18

Див звер

преди 11 години

Приятели, ежедневния стрес е по-вреден от недобрата храна.Стресът буквално убива.

17

Анонимен

преди 11 години

Само се повтарят едни и същи неща ,като латерна ,а къде е гаранцията,че плодовете и зеленчуците не ни тровят,тровят ни още как/пестициди,нитратии др.знайни и незнайни химикали/.А,защо тогава не се забрани със закон производството на вредни храни и да се произвещдат само пълнозърнести тестени изделия,колбаси от месо ,зеленцуци без отрови?

16

Анонимен

преди 11 години

Абе времето не може да излъжеш както и хората.Годините си личат на всеки, може да изглежда добре но някак си пак личат е има и малки изклиючения но са рядкост

15

dominici

преди 11 години

Изглеждането добре е комплексно начинание. Някои хора имат добри гени и кожата, косата, цялото тяло и изобщо външния им вид е здрав, без да се налагат сериозни грижи. Други имат проблеми с една или друга област. Съквъртиранта ми в университета ядеше всякакви *** (всичко от този списък) и изглеждаше перфектно. Аз не ям нищо от този списък и пак изглеждам ужасно.

14

Анонимен

преди 11 години

Проблема разбира се е във вредните храни, но също така не може майка на бебе да го храни с пържени картофи, не може единственото движение на хората е да отидат на "разходка в Мола" и да очакваме да изглеждаме добре

13

агне-багне

преди 11 години

Nomer 5, нима свинска пържола с гарнитура задушени зеленчуци е безвкусна? Нима агнешко с дробсърма е безвкусно? Или пък ако спучайно пийваш ракийка, със салатка, така, нали, а не с шоколад и вместо гадна лимонада си налееш айран, това лошо ли е? Доста си *** :))

12

Анонимен

преди 11 години

Ем остава да ядем камъни и трева

11

realist

преди 11 години

От всички изброени неща алкохолът е най-голямото зло. Това е чиста отрова за организма на клетъчно ниво и засяга абсолютно всички органи най-вече черния дроб, сърцето, мозъка. И освен това предизвиква зависимост.

10

anonimen

преди 11 години

ne ni sastarqvat xranite a ximiqta v tqx mnogoto E-ta

9

K

преди 11 години

BTW, почти на 30 съм, пуша /но съвсем умеренно, 1 кутия за 2,3 дни/ пия си по 2, 3 бирички на ден и от известно време насам наблюдавам кожата на връстниците ми, които са непушачи. Няма разлика, някои дори са по-зле. В никакъв случай не рекламирам алкохола и цигарите. НО няма вредни вещества, има вредни количества. Освен това НЕпушачите умират от друго.

8

Koito i da e

преди 11 години

Vseki da izbira kak iska da jivee..

7

Анонимен

преди 11 години

Брех! За какво ми е да съм млада 60г. ако не мога да си пия бирата с пържени картофки? А и в гроба, червеите не подбират старо младо.

6

Анонимен

преди 11 години

"Бонбоните и бялата захар В различни форми и цветове. Време е да забравим за тях, защото вече не сме деца!"- Що за простотие е това ?! Нима ако обичаш хубав шоколад значи, че си дете?!Е друго си е 9 сутринта с биричката ...

5

ivan

преди 11 години

Litar vodka s tri biri mislia che e podhodiasht stimulator za dobro zdrave posle si kato vartolet.

4

Вредните храни

преди 11 години

"Освен главоболие друго неприятно усещане след вечер, в която сме си позволили няколко коктейла отгоре е жаждата. Алкохолът силно ви дехидратира."При дехифратацията се губи количество H2O в организма. Затова са измислени разредителите. И въпреки вашия съвет ще продължавам да се "храня" с алкохол.

3

Анонимен

преди 11 години

Сложна дилема, да живеш дълъг и безвкусен живот или кратък и сладък,аз избирам второто!

2

Jj

преди 11 години

Tova ot buzzfeed li go otkradnahte :D hahha O boje, boje :)

1

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ВИТАМИН У....НА КАПКИ...ПОДМЛАДЯВА ЖЕНИТЕ.....