271

Анонимен

преди 11 години

Който и да спечеле изборите, явно пак ще се коалира с ПРОКУРАТУРАТА!

270

huh7

преди 11 години

До ХА,ХА,ХАААААААА...- - ЧЕ вие от Герб ВЕЧЕ сте ТРУПОВЕ БЕ, ***../ АМА ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА ***, ЧЕ ДОРИ ТОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ И ОСЪЗНАЕТЕ..-ЕГА ТИ ГЛУПАЦИТЕ СМОТАНИ../ ВЛАСТ ЗА ВАС НИКОГА ВЕЧЕ, НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯХТЕ БЕ, АЛАНКООЛУУ...!!!

269

НФСБ

преди 11 години

Ще има наказателен вот и НФСБ ще е в парламента с минимум 6 % !А следващите избори чукат на вратата!

268

коко

преди 11 години

Най -добре е всички управници и депутати от последните 23 години да постоят известно време на един стадион както направи в Чили преди време Пиночет.И сега в Чили няма проблеми...А в България продължават да баламосват раята и тя се радва като на футболен мач дали ще спечелят нашите...А сред мача дупе да и е яко!

267

Гробар

преди 11 години

Има готов надгробен камък за БСП - сега приготвят пещкири за сълзите,които ше леят социалистите след 12 май.Купили сме им билети за влака за Русия и Румъния.Те са колкото един влак като бройка.

266

Анонимен

преди 11 години

Прав е оКонстантинов - Янето е малък симпатяга!

265

Анонимен

преди 11 години

Сметки,сметки...,ама народа му се такова мамата от вас.

264

Анонимен

преди 11 години

За какви комунисти говорите? Ами то във ГЕРБ има повече отколкото в БСП. Всичките партии са едни и същи маскари.А Костов не е ли и той бивш комунист

263

Анонимен

преди 11 години

Бай Тошо,върни се и ги запукай всичките

262

ив. лад.

преди 11 години

Г-н Костадинов през 2009 се лових на бас че ГЕРБще вкарат 115 депотати , те вкараха 116 и после още един.Сега ви казвам че ГЕРБ--- 75--78 БСП---47 АТАКА---52 ДПС--- 31 и други по ---12--13 . Това е ГЕРБ с АТАКА могат да направат коалиц. И пак казвам ГЕБР трябва да се вслушва в Атака защото пак ще оплеска някои работи, А Атака да не се заяжда с НАТО ,САЩ и ЕС.. Веднага съживяване на всички пазари, добри отношения на исток и на запад и почти изравняване на пенс

261

безпартиен

преди 11 години

Отговор А-БКП.Отговор Б -БКП.Отговор В-БКП.Отговор Г-БКП.....ОтговорЮ-БКП.ОтговорЯ-БКП.Ето това са единствено възможните коалиции.Както и да гласуваме.А ако някой има реална идея как да променим това нека пише.Всякакви идеи ще са ни от полза,понеже досега все БКП беше на власт.

260

Анонимен

преди 11 години

Герберите се бият с вятърни мелници.Привиждат им се комуисти каквито отдавна няма.Имаше слуги на СССР ,асега има слуги на запада.

259

murmashka

преди 11 години

Нека на 12 май да свалим окончателно и напъхаме в калта мутрата Бойко и мутренската му партия ,,Герб" !Нека това положи началото на очитсването на парламента и страна от криминалитета! И не е вадно кой ще победи.Важното е Бойко да го няма повече.Глпсувайте против ,,Герб" Гласувайте против немотията от която хората почнаха да се палят!

258

murmashka

преди 11 години

Нека на 12 май да свалим окончателно и напъхаме в калтамутрата Бойко и мутренската му партия ,,Герб" !Нека това положи началото на очитсването на парламентаи страна от криминалитета! И не е вадно кой ще победи.Важното е Бойко да го няма повече.Глпсувайте против ,,Герб" Гласувайте против немотията от която хората почнаха да се палят!

257

Рая

преди 11 години

Констнтинов, какви са възможните коалиции след вота? Да няма случайно вече промяна?

256

ДА БЕ

преди 11 години

До 1--НЕ САМО ЧЕ ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ, АМИ ВСИЧКО ДРУГО Е ПО-ДОБРО ОТ ГЕРБ И МАФИОТИТЕ ТАМ..!! ВСИЧКО+ ВСИЧКИ СА ПО- ДОБРИ ОТ ТЯХ..!!!!!!!!!!

255

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен mai na izust govorish. Tam li beshe v rycete li gi gleda? Sluhopoklonnik.

254

Венсеремос

преди 11 години

12 май да стане паметна дата за Българският народ. Да спасим България от комунистическият ГНЕТ. Да премахнем завинаги червените кърлежи.За зачеркнем червената олигархия. Мечтая си за Пиночет и стадионите.

253

ХА,ХА,ХАААААААА...

преди 11 години

ДЕВИЗА НА *** ЗА ИЗБОРИТЕ БИЛ:"Да върнем България на Гражданите"...ха,ха,хааааааа....ПРАВИ СА ***------ИМАТ ЗА ЦЕЛИ 50-год., КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО ДО НИ ВРЪЩАТ....!АКО , ПА РЕЧЕМЕ ДА СИ ВЪРНЕМЕ И ОТКРАДНОТОТО ПО ВРЕМЕ НА ПРЕХОДА -----ИМАТ ДА ВРЪЩАТ ЗА ТРИ ПОКОЛЕНИЯ!ПО-ДОБРЕ Е ДА ЛЕГНАТ И ДА ***!По-голем хаир на България от това ...НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ!НИЕ ОТ ГЕРБ ---ЩЕ ГИ ПОГРЕБЕМЕ С ПОЧЕСТИ!...МОЖЕ И ПАНАХИДА ДА ИМ ОТСЛУЖИМЕ ....СЛЕД НЕКОЯ И ДРУГА ГОДИНА !АМИН!!!!!

252

анонимен

преди 11 години

Атака ,никога не иска да управлява.Тя просто продава депутатите си на тези , които извадят повече пари.Това става два мандата. Колко още искаш , за да разбереш играта му?