163

AntiZion

преди 11 години

Мразете само ционистите и тези *** които крадат и убиват! Не мразете просто така евреи и *** или мюсюлмани!

162

Анонимен

преди 11 години

moeto mnenie e che vseki tribva da ima po niakolko ognestrelni orajia i trepane

161

муспи

преди 11 години

Защо не живееме природосъобразно - забелязано е че с избиване на евреи се повишава благосъстоянието. А който иска повече - убивайки евреи си спасяваш душата!

160

kios

преди 11 години

Единственото по-мръсно племе от ***, са евреите. Повечето нещастия по света, освен природните, са причинени от евреи. Но напоследък и за природните не е сигурно.

159

123

преди 11 години

*** са проблем по цял свят...няма култивиране при тях

158

До 159

преди 11 години

До До уж НАЦИОНАЛСОЦИАЛЕто от такива като теб трябва да санираме обществото! Виждал съм много свестни *** - работливи, чисти, говорят правилен български. Но не съм видял до ден днешен фашага, която да може да бъде наречена "човек".

157

РОМ

преди 11 години

Ромите като изтрепят местното население ще дойде и тяхния ред.На тези който изкат да владеят тези земи не им трябват престъпнини ,Братя роми внимавайте искат да ви прецакат

156

До 162

преди 11 години

Ами това пиша и аз, в коментарите под статиите, свързани с *** безобразия. Чудя им се на хората като коментатор N160 - мислят си, че *** са способни организирано да извършат нещо!Те могат да се организират само за да направят дребна *** пакост, но насвият ли ги в полицията, се *** и си казват всичко. "Страшни" са, само когато са няколко на брой и нападат сам човек, при това такъв, какъвто не е в състояние да се защити.Който реши да установи дектатура, първо ще смаже тях.

155

Анонимен

преди 11 години

Никой не подценява въпросът с ***.Те са фитилът който ще възпламени света въвеждайки фашизма на власт.За внимателно отношение прокламират много организации и филантропи като Джорж Сорос.Опасен ще бъде някой Брайлик с очила и добри ораторски възможности.Той ще доведе новия фашизъм бурно аплодиран от много националистически организации.Точка едно ще бъде решаване на *** въпрос.От там нататък следват ***,инакомислещите и ликвидиране на социалните фондове.На демокрацията се слагакръ

154

ДПС

преди 11 години

Каква "духовност", какъв мощен "интелект" струи от погледа на този *** на снимката, горе!Да - *** са достойна за уважение раса, която може само да обогати европейската и световната цивилизации!...ГЕРБ, Бе-Каа-Пеее, ГЕРБ-Бе-Каа-Пеее!...:)

153

истина

преди 11 години

Много се подценява този въпрос.На никой ли не му прави впечатление,че те са Държава в държавата навсякъде по света....По собствени правила,със собствен съд...,неприкосновени и оставяни свободно да паразитират.На практика това е една винаги готова за действие армия,която в нужния момент ще ни удари в тил.Тя даже ще бъде въоръжавана от "държавата" защото даже чужди наемници отвън не биха били толкова ефикасни срещу нас/не познавайки нашите особености/.Ама тази вътрешна армия ГИ ЗНАЕ. ...!!!

152

До уж НАЦИОНАЛСОЦИАЛ

преди 11 години

И като се премахне либерализмът и капитализмът, какво ще остане тогава, бе, фекална масо?! Социализъм, комунизъм, СССР /откъдето ти си си взел жена, та ти е моделирала мисленето и ти е изгладила мозъчните гънки, ако някога изобщо си имал такива/. За възраждане на соца ли си мечтаеш? Ами нали точно на евреите го дължим! Нали именно социализмът направи Бг и останалите соц.страни развъдник на ***, а самите *** оформи като наглеци!Да махнеш "национал" от ника си! Ти си чист социалист=***!

151

11

преди 11 години

До националсоцииалист Браво!Това е истината, националсоциализмът, макар и в по- съвременен вид ще спаси европейските нации, ако те се осъзнаят. Повечето от евреите са слуги на Луцифер и Златния телец.Те причиняват покварата със сладката отрова свободия и либерализъм.

150

ц

преди 11 години

Ех, все да се изкажат, а като се стигна да им вземат помощите сто кампании направиха, за да си останат ромите в България и Румъния. Страшна работа е двойния аршин. Вместо да ни учите как да се справяме с ромите, вземете ги при вас и след 5 години ние ще ви поднасяме мерки за справяне. Просто трябва да работят и най-накрая да разберат, ме няма интеграция без образование. не може хем да си ***, хем да не работиш, хем да печелиш много. Поправка - МОЖЕ.

149

Анонимен

преди 11 години

ДО 153-РОДОКОМУНИСТЕ:Барух ата Адонаймелех аолам амоцилехем мин аарецТова е молитва за благословение,към Господ-Бог.Отец Христов....

148

ФОН КЛИНКЕРХОФЕН

преди 11 години

до154КМЕТ И ПРЕЗИДЕНТ/ВИЦЕ/ Е ВЪЗПРИЕТОТО ПРАВИЛНО ОБРЪЩЕНИЕ,БЕЗ ЗНАЧЕНИИЕ КАКВО Е "СЕЧИВОТО" МЕЖДУ КРАКАТА,ТИТЛАТА Е ЕДНА ,КАКТО И ДОКТОР.ДОРИ ИМА ЕДИН ФИЛМ ПО ТОЗИ ПОВОД-"МЪЖЪТ НА ПОСЛАНИКА".

147

Не се заяждам!

преди 11 години

Крайно време е да говорим и пишем на литературен български! Напр. Фандъкова не е КМЕТ, а КМЕТИЦА, имаме си ВИЦЕПРЕЗИДЕНТКА, а не ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ. Даже компютърът ми го подчерта /за вицепрезидентката!/ като грешно. А то не е грешно. Казвам го по повод на текста горе, където се обърках кой е изнасиленият и убит - полицейски психолог или полицейска психоложка. Колкото до *** - е, не ги обича никой и има защо! Веднаж прочетох, че *** презирали /!/ народа - гостоприемник. Звучи диво, нали!

146

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

В ЕВРОПА МОЖЕ ДА ИМА МИР...САМО АКО СЕ ИЗМЕТАТ И ИЗЧЕЗНАТ ВСИЧКИ НЕОЛИБЕРАЛИКАПИТАЛИСТИСПЕКУЛАНТИЦИГАНИЕВРЕИМУЛТИКУЛТУРИСТИНЕГРИФЕМИНИСТКИСАМО ТОГАВА В ЕВРОПА МОЖЕ ДА ИМА МИРТОВА Е

145

Анонимен

преди 11 години

Последствията от прекалената търпимост ще бъдат изчезването на българския етнос в идните години. Тъмните са като ***-те могат да живеят и в мръсотия и в глад. Ама ние не можем.

144

до Реалист

преди 11 години

Ти братко *** ли си,или в *** ден си се родил? Да има и българи *** и крадци и тн. Но те не са 90% от етноса,както е при ***! Видиш ли ***,шанса да е "типичен" е огромен,именно за това са и предразсъдиците. Защо масово раждат деца,след като са бедни? За да могат да цицат държавата за помощи разбира се.