189

Анонимен

преди 11 години

Ти ще приключиш още преди да започнеш. Ела да спреш и останалите реактори. Нямаш ли срам да се показваш пред хората, ама като се замисля комунист срам има ли?

188

Анонимен

преди 11 години

ПРиключила е единствено менструациятати к....о *** ще гледаш НС само в петък по време на парламентарния контрол.

187

Варна

преди 11 години

Тая смотанячка за баба Ванга ли се взе!? Много вещици ще станат в България...

186

Анонимен

преди 11 години

Megi obshtata.Glasuvaite za gerb.

185

Кунева

преди 11 години

Ще управлявам , ако не сега , на следващите.Ние Гражданите + БСП + ДПС +...търси се още един субект с 10- 15 депутата , каква хубава сплав ще стане, ще спасим България ЗАВИНАГИ.

184

Анонимен

преди 11 години

nqkoi hora jiveqt v nqkva hiper nenormalna ne realna fantazia ! ...takuf rod izkazvania samo mogat da mi potvurdqt mnenieto za takiva drebni poluchoveci kato taq krivata. Ako chovek kato neq ima takova mnenie znachi tq si nqma nikakva predstava kakvo se sluchva v darjavata i ako tq vzeme vlast tejko vi i gorko ! :D e.asi tupite fantaziori smeshni :D

183

Селянина

преди 11 години

Ти си приключила кокошко рошава ***,няма да минеш 4%,който гласува за тебе е тотално изкукуригал и ненормален,освен това и страдащ от амнезия.

182

lord glenn

преди 11 години

Кунева-Пръмова създаде партия от хора които са свързани с тайните служби и са били съдружници с олигарси, участвали са в приватизациите по време на прехода и т.н.

181

Velizara

преди 11 години

Прочетете "Меглена Кунева. Задкулисието на прехода - книга първа" от политолога Антон Тодоров и хубаво си помислете преди да пуснете избирателната бюлетина. Там са описани всички игри на прехода.

180

deneris

преди 11 години

Кунева е типичен пример за политик, който сменя политическите формации в зависимост от личния си интерес.

179

Daniela_Radeva

преди 11 години

Партията на Кунева е поредната в политиката, която дава куп обещания, без да има нужното самочувствие с покритие. Разбирам там да присъстваха куп експерти, които да дадат положителна оценка, но такова нещо там просто не съществува. Дори нужните гласове за парламента няма да получат от вота, за да влязат вътре в него.

178

Angel83

преди 11 години

Аз мога ли да попитам защо Меглена Кунева се прави на "г-жа Всичко Знам"? Време е малко да се осъзнае, че народа няма да и гласува достатъчно доверие, за да може да влезе в парламента дори. Усетиха я навреме каква е и виждаме как подкрепата и се срина вече.

177

Hrisov

преди 11 години

Че каква пък е Кунева, за да го заявява това? Не си вижда нейната партия в какво окаяно състояние е, а тръгва да дава мнение за работата на другите. Като е толкова можеща и убеждаваща, защо според социологически проучвания ще събере едва 3,8% на изборите?

176

Анонимен

преди 11 години

прос*итутка

175

Анонимен

преди 11 години

Как да гласувам за тази снаха, като тя два пъти едно и също не каза! В позицията си за строителство на АЕЦ Белене - един пък искала да се строи, един пък не искала да се строи! Тя знае ли изобщо какво иска?

174

Gogo

преди 11 години

Жената, която искаше да ратифицираме АСТА е тръгнала да говори какво е добре за България! За колко пари ни продаде на Европейските интереси, докато беше главен проверяващ?

173

svirchovina

преди 11 години

Това е един от най-недостойните български политици, които някога е произвеждала България! Няма да се учудя, ако вземе влстта и ни докара авторитарно управление на бедната ни държавица.

172

plug_n_play

преди 11 години

Тази измислена политическа персона като ми каже Добър ден! винаги гледам слънцето, че има голяма вероятност да ме е излъгала. Никакво доверие за Кунева, абсолютно никакво!

171

konsiel_gomes

преди 11 години

Политически злодей с имераторски амбиции. Гласуваме ли и на тази жена доверие - може да ни върне към родството на социализма. Нали е снаха на Иван Пръмов, знае ли човек какво ни е приготвила за добра дошла?

170

Human

преди 11 години

...двуличието на комунистическата снаха, няма край. Цъфнала Мара, та вързала, тя единствения ангел спасител. Не знаем ние кой продаде АЕЦ на Брюксел, Габонската афера и т.н И сякаш сме диво стадо, че не виждахме как вземаше пари от "трактора", после се скараха" и сега се финансира от "приятелски" фондации в Брюксел, а покрай тях не й мига окото, взема джобни пари и от БСП, и ДПС. Навремето ДПС, дадоха на Атака за да има кой да разлае кучетата.... нищо ново!